Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα σε ολους . Προσφατα μου καηκε η gpu (rest in piece) και σε ενα μηνα τουλαχιστον κατα το πασχα θα αγορασω καινουργια .H καρτα που εχω κατα νου ειναι η MSI Geforce GTX 1050ti η οποια θα θα μπει σε συστημα q6600 kai 4gb ddr2 το ξερω δεν ειναι και οτι καλυτερο και φυσικα οταν μπορεσω θα αλλαξω τελειως Mobo cpu ram klp Οταν βρω μια καλη τιμη σε μεταχειρισμενο η καινουργιο.Ωστοσο ηρθα εδω με το σκεπτικο να ακουσω γνωμες και απο ανθρωπους που θα εχουν αυτην την παραπανω γνωση.Επισης εχω ψαξει πολλα βιντεακια με Benchmarks κλπ αλλα δε με σιγουρευουν τοσο.Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Μαριος Μι είπε

Λοιπον καλησπερα σε ολους . Προσφατα μου καηκε η gpu (rest in piece) και σε ενα μηνα τουλαχιστον κατα το πασχα θα αγορασω καινουργια .H καρτα που εχω κατα νου ειναι η MSI Geforce GTX 1050ti η οποια θα θα μπει σε συστημα q6600 kai 4gb ddr2 το ξερω δεν ειναι και οτι καλυτερο και φυσικα οταν μπορεσω θα αλλαξω τελειως Mobo cpu ram klp Οταν βρω μια καλη τιμη σε μεταχειρισμενο η καινουργιο.Ωστοσο ηρθα εδω με το σκεπτικο να ακουσω γνωμες και απο ανθρωπους που θα εχουν αυτην την παραπανω γνωση.Επισης εχω ψαξει πολλα βιντεακια με Benchmarks κλπ αλλα δε με σιγουρευουν τοσο.Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

θα βοηθουσε αν εγραφες μερικες πληροφοριες οπως

τι χρηση κανεις στο pc?

τι αναλυση οθονη εχεις?

μεχρι τι ποσο διαθετεις?

ποιο μοντελο τροφοδοτικο εχεις?

σε ενδιαφερει να την βγαλεις οικονομικα ή να παρεις απο τωρα πιο ισχυρη καρτα  για να σου μεινει σε μελλοντικη αναβαθμιση του pc?

θα μπορουσες βεβαια να ξεκινησεις απο εδω 

σε καθε περιπτωση κ η 1050ti σε gaming θα μπουκαλιαζει πολυ  λογω Q6600...το ξερω γιατι ημουν εκει με παρομοιες επιδοσεις gtx 680 κ Q6600,η cpu βαραγε κατοσταρι use ενω η gpu υπολειτουργουσε με 10% use...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Μαριος Μι είπε

H καρτα που εχω κατα νου ειναι η MSI Geforce GTX 1050ti

Αν την έχεις κατά νου λόγω της χαμηλής της κατανάλωσης, τότε κοίτα μόνο στα μεταχειρισμένα και μη δώσεις πάνω από 90€. Με 130€ παίρνεις καινούρια κάρτα με πάνω από 50% παραπάνω απόδοση (RX570). Φυσικά αν μείνεις για καιρό ακόμα με το δεινοσαυράκι δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά. Από καινούριες μπορείς να πας σε GT1030 GDDR5 ενώ από μτχ. κοιτάς μέχρι GTX950, GTX750Ti, RX460.

• Like 3
Δημοσ.

Με λιγοτερα λεφτα παιρνεις 570 η οποια ειναι πολυ καλυτερη. Εκτος και αν εχεις θεμα με το τροφοδοτικο σου, οποτε πηγαινε σε καποια low profile 1050ti, η αλλαξε τροφοδοτικο πρωτα.

Bασικα 570 με ενα οκ τροφοδοτικο θα σου βγουν το πολυ +20 ευρω απο οτι η 1050ti που κοιτας.

Δημοσ.

Εδω ειναι τα σπεκς ειμαι σιγουρος πως το τροφοδοτικο ειναι οτι πρεπει (Thermaltake 550W) . Η χρηση της καρτας προφανως και ειναι για gaming Αλλα οχι τιποτα τρελο μονο Lol csgo gta v kai fortnite(με την καρτα που ειχα επαιζα ολα low 70fps sto fort) ειχα παλι μια amd hd 5450 1gb .Γενικα και εμενα σαν ιδεα και σαν ψαξιμο απο αυτα που εκανα εχει καλυτερεσ επιδοσεις απο 1050τι μια ρχ 570.Να προτιμισω την 4γβ η 8γβ , γιατι προκειται να αναβαθμισω και το pc οπως προανεφερα.Ευχαριστω για τον χρονο σας.

bandicam 2019-03-26 21-42-07-134.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Να πάρεις την 8gb, 10-15 ευρώ διαφορά έχει από την 4άρα.

ram αν έχεις 2*2 δες μήπως βρεις φτηνά ακόμα 2*2 να τα κάνεις 8 σύνολο.

Αυτο εχω σκοπο να παω για την 8γβ η οποια ειναι 161ευρο και επισης αυτο ναι το σκεφτομαι να παρω αλλες 2 να τις κανω 8

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μαριος Μι είπε

Αυτο εχω σκοπο να παω για την 8γβ η οποια ειναι 161ευρο και επισης αυτο ναι το σκεφτομαι να παρω αλλες 2 να τις κανω 8

Χθες έκανε 136... λολ με τα σκρουτζολαμόγια....

Στα 181 έχει 580 8gb. Νομίζω αν ανέβεις στα 161 καλυτερα να ανέβεις λίγο ακόμα 😋 και να πάρεις την 580 8gb.

Ή να δώσεις 215 και να πάρεις την 1660. Ακόμα πιο δυνατή κι έχει κι αυτή καλό value.

Με τη λογική ότι σκέφτεσαι και την αναβάθμιση βέβαια.

Αν είναι να μείνεις με το δεινοσαυράκι μόνο 570 8gb όσο πιο φτηνά τη βρεις.

Βλέπω εις τας Ευρώπας πάντως ότι παίζει η τιμούλα στα 130+ για την 570 8gb.

Ίσως να ξανέρθει Ελλάδα αυτή η τιμή. Η asrock 570 8gb είχε παίξει (newegg) στα 120 δολάρια πριν μια βδομάδα.

Δεν ξέρω αν θα ξανασυμβεί βέβαια κι αν θα έρθει κι εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...