Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, hid3 είπε

Ουτε φωτογραφος ειμαι ουτε γνωση εχω τρελη πανω στο αντικειμενο. Απλα μου κανει εντυπωση πως ενω σε οσα forum  και να μπεις αποθεωνουν την φωτογραφικη ικανοτητα του,  πρεπει καποιο site  να λαδωνεται για να πει οτι εχει overall την καλυτερη καμερα. Να πω οτι ηταν ενα site  και εβγαζε καλυτερη την οθονη του  ή  τον ηχο του να πεσει γιαουρτι. Αλλα για την καμερα το τελευταιο που χρειαζεσαι ειναι το Dxo  για να βγαλεις συμπερασμα. 

Μα δεν διαφωνησε κανεις οτι στο κομματι των φωτογραφιων δεν θα ειναι κορυφαιο.

Εδω τα προηγουμενα p20pro και mate20pro ηταν,δεν θα ειναι το νεωτερο μοντελο?

Εγω για την ''αξιοπιστια''των αποτελεσματων κυριως στο κομματι του video ειναι που διαφωνω με το εν λογω site που αναφερθηκε.

Γιατι ως γνωστον οταν λεμε καμερα εννοουμε και τις δυνατοτητες σε video.

• Like 1
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως να περιμένουμε και τo Xperia 1 για να δούμε πραγματικά πιο έχει την καλύτερη κάμερα; 

Γιατί οθόνη σίγουρα αυτό την έχει! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, hid3 είπε

Χωρις επιθετικο τονο, σοβαρα πιστευεις οτι θα πρεπε να βγει αλλο κινητο πρωτο? Και γω samsung  εχω και λογικα σε samsung θα παω αλλα μην το ξεφτυλιζουμε και τελειως! Τα μονα κινητα π βγαζουν φωτο νυχτα ειναι καλως η κακως. Οχι ελαιογραφιες φωτογραφιες. Σε ολα να φανε κριτικη αλλα στην φωτο αδικο το βρισκω.

Σε night shot το Note 9 βγαζει πολυ φυσικοτερα αποτελεσματα απο το Mate 20 pro. Καλες καμερες και τα P και τα Mate series αλλα οχι τοσο οσο το υπερ-hype προτεινει. 

Επεξ/σία από Bluedive
Δημοσ.
Στις 26/3/2019 στις 10:42 ΜΜ, Fulgore είπε

Περαν απο το ακρως επιθετικο υφος λες και σου θιξαμε την εταιρεια της οποιας εχεις μετοχες,ναι περιμενα παραπανω πραγματα οχι σε σχεση με αλλες ναυαρχιδες αλλων εταιρειων αλλα σε σχεση με την ιδια της την ναυαρχιδα το mate20pro.

-Βγαλανε το Face id

-Βγαλανε τα στερεο ηχεια

-Επεσε σε αναλυση οθονης απο 1440p σε 1080p

Με λιγα λογια το mate20pro της παραμενει καλυτερη αγορα λογω και της χαμηλοτερης πλεον τιμης του απο το p30pro.

Συμφωνώ με την κριτική σου. Έχω τη δυνατότητα να πάρω το P30 pro σε πολύ καλή τιμή (για καινούρια συσκευή) και ειλικρινά αμφισβητώ αν αξίζει να αντικαταστήσει το P20 pro μόνο και μόνο για την καλύτερη κάμερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...