vounisios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Γεια σας. Εχω συνδεση απο την πιο πανω εταιρεια στο κινητο μου.το προγραμμα που εχω ειναι 200 λεπτα προς ολους & 200 ΜΒ Ιντερνετ. πληρωνω το μηνα περιπου 30 ευρω. Εχω αρχισει & το ψαχνω για ενα καλυτερο πακετο απο την ιδια εταιρεια ομως.Θελω να πληρωνω το πολυ μεχρι 20 ευρω το μηνα & να εχω απεριοριστη ομιλια-αν γινεται. Ας ειναι & κοσμοκαρτα...αν εχετε υποψη σας κατι πιο φτηνο απο τα 30 ευρω που δινω το μηνα, ευχαριστως θα το δω πολυ θετικα.σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Aggeluska Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 πληρωνεις υπερβολικα παρα πολλα. Σκεψου οτι με 10 ευρω τον μηνα ανανεωση σε καρτοκινητο στην ιδια εταιρια, σου δινει 1,2 GΒ ιντερνετ, 200' λεπτα προς ολους και καμποσα λεπτα προς Cosmote, αρκει η ανανεωση να γινει μεσω PayPal. Ακομα και να εκανες κανονικα την ανανεωση και οχι μεσω PayPal, απλα θα επαιρνες 200MB ιντερνετ αντι για 1,2 και ολα τα υπολοιπα θα ητανε ιδια. Μαλλον εχεις καποιο πολυ παλιο πακετο.
omega Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Aggeluska είπε πληρωνεις υπερβολικα παρα πολλα. Σκεψου οτι με 10 ευρω τον μηνα ανανεωση σε καρτοκινητο στην ιδια εταιρια, σου δινει 1,2 GΒ ιντερνετ, 200' λεπτα προς ολους και καμποσα λεπτα προς Cosmote, αρκει η ανανεωση να γινει μεσω PayPal. Ακομα και να εκανες κανονικα την ανανεωση και οχι μεσω PayPal, απλα θα επαιρνες 200MB ιντερνετ αντι για 1,2 και ολα τα υπολοιπα θα ητανε ιδια. Μαλλον εχεις καποιο πολυ παλιο πακετο. Ποιο πακέτο είναι αυτό ? Εγώ ξέρω και παίρνω αυτό με τα 8μιση ευρώ σαν το πιο ιδανικό σε Mb που κυρίως με ενδιαφέρουν εμενα Έχεις καλύτερη πρόταση για κοσμοκαρτα ? 300’ προς όλους & 500ΜΒ ME 8,5€ Και φυσικά το πακέτο το αγοράζω μέσω της εφαρμογής και δίνει και λίγα ακόμα Mb ως δώρο για 2 εβδομάδες Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από omega
Aggeluska Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 15 minutes ago, omega said: Ποιο πακέτο είναι αυτό ? Εγώ ξέρω και παίρνω αυτό με τα 8μιση ευρώ σαν το πιο ιδανικό σε Mb που κυρίως με ενδιαφέρουν εμενα Έχεις καλύτερη πρόταση για κοσμοκαρτα ? 300’ προς όλους & 500ΜΒ ME 8,5€ Και φυσικά το πακέτο το αγοράζω μέσω της εφαρμογής και δίνει και λίγα ακόμα Mb ως δώρο για 2 εβδομάδες Το πακέτο το βάζει ο πατέρας μου και έχει βάλει να μπαίνει αυτόματα κάθε μήνα, νομίζω κάνει 7€. Θα το κοιτάξω να στο πω. Αν κάνεις 10€ τον μήνα ανανέωση και μετά κάνεις το reload σου έχει επιλογή 1GB τον μήνα έξτρα.
VASKOUK Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Πρόσφατα ( ούτε μήνας δεν πρέπει να έχει περάσει) μου έκαναν πρόταση για καρτοσυμβολαιο 900 λεπτά προς cosmote 200 λεπτά προς όλους 200 mb κάθε μήνα Και ένα ποσό επέστρεφε κάβα ( 1-2 ευρώ ) Με 12.90 € Παρτους τηλέφωνο και σίγουρα θα πετύχεις καλύτερες παροχές .τα 30 που δίνεις είναι υπερβολικά πολλά για αυτά που δίνουν .
vounisios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Καλημερα φιλοι μου.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ειναι πολυ ενδιαφερουσες.ηδη,απο σημερα ξεκιναω το ψαξιμο...να ειστε καλα.
tarantules Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Aggeluska είπε πληρωνεις υπερβολικα παρα πολλα. Σκεψου οτι με 10 ευρω τον μηνα ανανεωση σε καρτοκινητο στην ιδια εταιρια, σου δινει 1,2 GΒ ιντερνετ, 200' λεπτα προς ολους και καμποσα λεπτα προς Cosmote, αρκει η ανανεωση να γινει μεσω PayPal. Ακομα και να εκανες κανονικα την ανανεωση και οχι μεσω PayPal, απλα θα επαιρνες 200MB ιντερνετ αντι για 1,2 και ολα τα υπολοιπα θα ητανε ιδια. Μαλλον εχεις καποιο πολυ παλιο πακετο. 20 ώρες πριν, Aggeluska είπε Το πακέτο το βάζει ο πατέρας μου και έχει βάλει να μπαίνει αυτόματα κάθε μήνα, νομίζω κάνει 7€. Θα το κοιτάξω να στο πω. Αν κάνεις 10€ τον μήνα ανανέωση και μετά κάνεις το reload σου έχει επιλογή 1GB τον μήνα έξτρα. Μάλον ο πατέρας σου έχει παλιό πακέτο γιατί στο site της εταιρίας εαν κάνεις ανανέωση μέσω paypal με 10€ σου δίνει 600ΜΒ που έχουν ισχύ μόνο για 15 μέρες και όχι 1200ΜΒ όπως λες εσύ. Δες το εδώ.
Aggeluska Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 8 hours ago, tarantules said: Μάλον ο πατέρας σου έχει παλιό πακέτο γιατί στο site της εταιρίας εαν κάνεις ανανέωση μέσω paypal με 10€ σου δίνει 600ΜΒ που έχουν ισχύ μόνο για 15 μέρες και όχι 1200ΜΒ όπως λες εσύ. Δες το εδώ. τα 200 τα επαιρνε απο ενα πακετο που βαζει καθε μηνα και τα 1000μβ ηηταν απο κωδικο reloaded που επαιρνε απο ανανεωση μεσω paypal 10ευρω. Μαλλον το αλλαξανε προσφατα γιατι καθε μηνα εγω του κανω την ανανεωση και το reload Και τον προηγουμενο μηνα ηταν 1000 μβ . κριμα.
Aggeluska Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 On 27/03/2019 at 12:45, tarantules said: Μάλον ο πατέρας σου έχει παλιό πακέτο γιατί στο site της εταιρίας εαν κάνεις ανανέωση μέσω paypal με 10€ σου δίνει 600ΜΒ που έχουν ισχύ μόνο για 15 μέρες και όχι 1200ΜΒ όπως λες εσύ. Δες το εδώ. https://www.whatsup.gr/reloadit/. Αυτο ελεγα.
tarantules Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, Aggeluska είπε https://www.whatsup.gr/reloadit/. Αυτο ελεγα. Έτσι όπως το γράφεις όμως , δίνεις την εντύπωση στον άλλο οτι τα λεπτά ομιλίας είναι για 1 μήνα αλλά ισχύουν για μόνο μια εβδομάδα.Το πακέτο δεν συμφέρει δηλαδή για κάποιον που μιλάει. Μόνο για κάποιον που θέλει σχεδόν αποκλιεστικά τα data.
Aggeluska Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 On 31/03/2019 at 15:34, tarantules said: Έτσι όπως το γράφεις όμως , δίνεις την εντύπωση στον άλλο οτι τα λεπτά ομιλίας είναι για 1 μήνα αλλά ισχύουν για μόνο μια εβδομάδα.Το πακέτο δεν συμφέρει δηλαδή για κάποιον που μιλάει. Μόνο για κάποιον που θέλει σχεδόν αποκλιεστικά τα data. Όχι δεν κατάλαβες ... Βάζοντας μια 10€ ενεργοποιείς και ένα πακέτο που κάνει 7.5€ με λεπτά ΚΑΙ ΑΥΤΟ με τα μβ που ποσταρα.
Ather Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Φίλος μου έβαλε με 30€ 3000' προς όλους και 30gb, αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα