Προς το περιεχόμενο

Fiat Service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Nauths είπε

Κι έτσι που τα λες φίλε, δεν βγαίνει. Πόσο να κοστίζουν λάδια φίλτρο; Να σου βάλω 60 ευρώ γεμάτα; Με τιμή λιανικής κιόλας, όχι χονδρική που αγοράζει η αντιπροσωπεία. Δυόμιση ώρες δηλαδή δικαιολογεί τι; Ποιον έλεγχο 2.30 ώρες; Πιο δίκαιο μου φαίνεται να πει σου χρεώνει το μωράκι που σε καλημεριζει από την εργατοώρα! 😂😂

Και το μωράκι στην πόρτα πρέπει να πληρώσει και την καθαρίστρια  και τους υπαλλήλους και όλα τα λειτουργικά έξοδα. Μην λες ά τα λάδια έχουν 60€ λιανική άρα τα πιο πάνω είναι ληστεία. Αν ήταν έτσι θα είχαν κλείσει όλοι. 

Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο για να μην βλαστημάει ο καθένας μας που είναι να πάει το όχημα του στην αντιπροσωπεία. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Και το μωράκι στην πόρτα πρέπει να πληρώσει και την καθαρίστρια  και τους υπαλλήλους και όλα τα λειτουργικά έξοδα. Μην λες ά τα λάδια έχουν 60€ λιανική άρα τα πιο πάνω είναι ληστεία. Αν ήταν έτσι θα είχαν κλείσει όλοι. 

Αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο για να μην βλαστημάει ο καθένας μας που είναι να πάει το όχημα του στην αντιπροσωπεία. 

Εκεί καταλήγουμε φίλε μου να μην βλαστημάμε. Να περιορίσουν στην τελική τους τα λειτουργικά έξοδα. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτό το ποσό.

Λίστα με τα εξουσιοδοτημενα για να κάνουμε έρευνα αγοράς έχουμε; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Εκεί καταλήγουμε φίλε μου να μην βλαστημάμε. Να περιορίσουν στην τελική τους τα λειτουργικά έξοδα. Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση αυτό το ποσό.

Λίστα με τα εξουσιοδοτημενα για να κάνουμε έρευνα αγοράς έχουμε; 

Και η vw το 5/30 castrol το εχει 21ευρω/λιτρο! Τα ιδια τα πουλανε εξω 8.5ε/λ!  Δεχτηκαν να τους παω τα δικα μου αλλα θα εχανα την εκπτωση που θα μου εδιναν και ετσι θα ειχα ενα μικρο κερδος δηλαδη 20ευρω!  Στην vw τους ειπα οτι μπορω να το κανω σε εξωτερικο συνεργειο και οτι δεν εχω κανενα θεμα με την εγγυηση αφου με υποστηριζει ο νομος..! Μου ειπαν οτι αμα τα κανω σε αυτους τα service θα εχω αλλη αντιμετωπιση και καλυτερη υποστηριξη οταν θα ειμαι εκτος εγγυησης!

Οπως καταλαβαινεις τουλαχιστον για το βασικο service μπορεις να το κανεις και εκτος αντιπροσωπειας..

Αν σου δωσει ο μαστορας αποδειξη των λαδιων και υπογραψει στο book εισαι καλυμμενος! Τα ανταλλακτικα πρεπει ειναι εφαμιλλα ή ανωτερης ποιοτητας!

Δεν χρειαζεται να ειναι εξουσιοδοτημενο απλα νομιμο συνεργειο!

Ξερω τυπα με καινουργιο αυτοκινητο που στην κατοχη του εχει λιπαντηριο.. Αλλαζει ο ιδιος τα λαδια χωρις καποιο προβλημα στην εγγυηση!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Και η vw το 5/30 castrol το εχει 21ευρω/λιτρο! Τα ιδια τα πουλανε εξω 8.5ε/λ!  Δεχτηκαν να τους παω τα δικα μου αλλα θα εχανα την εκπτωση που θα μου εδιναν και ετσι θα ειχα ενα μικρο κερδος δηλαδη 20ευρω!  Στην vw τους ειπα οτι μπορω να το κανω σε εξωτερικο συνεργειο και οτι δεν εχω κανενα θεμα με την εγγυηση αφου με υποστηριζει ο νομος..! Μου ειπαν οτι αμα τα κανω σε αυτους τα service θα εχω αλλη αντιμετωπιση και καλυτερη υποστηριξη οταν θα ειμαι εκτος εγγυησης!

Οπως καταλαβαινεις τουλαχιστον για το βασικο service μπορεις να το κανεις και εκτος αντιπροσωπειας..

Αν σου δωσει ο μαστορας αποδειξη των λαδιων και υπογραψει στο book εισαι καλυμμενος! Τα ανταλλακτικα πρεπει ειναι εφαμιλλα ή ανωτερης ποιοτητας!

Δεν χρειαζεται να ειναι εξουσιοδοτημενο απλα νομιμο συνεργειο!

Ξερω τυπα με καινουργιο αυτοκινητο που στην κατοχη του εχει λιπαντηριο.. Αλλαζει ο ιδιος τα λαδια χωρις καποιο προβλημα στην εγγυηση!

Έχω βαρεθεί να ακούω αυτές τις μαρκετίστικες βλακείες. Ναι φέρε τα λάδια, αλλά χάνεις την έκπτωση, μην έρθεις, αλλά αν έρθεις επειδή δεν κάθεσαι να σε μαμάμε κάθε φορά, δεν θα σε προσέχουμε. Μη σώσουν και να μείνουν άνεργοι όλοι!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Nauths είπε

Παιδιά καλησπέρα. Είχα ανοίξει πάλι θέμα για το fiat service και πήρα τηλ να πάω για χρόνο το αμάξι doblo cargo 1,6 mjt 120hp, μόλις κάλεσα στο σφακιανάκη και μου λέει για λάδια φίλτρο 173€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου έπεσαν τα μαλλιά όλα. Είναι φυσιολογική τιμή; Τι εναλλακτική υπάρχει;

Δηλαδή στα 2 χρόνια πόσα θα θέλει; 500€;

60€ λάδια + 13€ φίλτρο + 100€ η εργασία, δεν βρίσκω κάτι περίεργο για αντιπροσωπεία.

Να τα δώσεις αν σου τα αλλάξει ο Σφακιανάκης ο ίδιος 😄

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nauths είπε

Έχω βαρεθεί να ακούω αυτές τις μαρκετίστικες βλακείες. Ναι φέρε τα λάδια, αλλά χάνεις την έκπτωση, μην έρθεις, αλλά αν έρθεις επειδή δεν κάθεσαι να σε μαμάμε κάθε φορά, δεν θα σε προσέχουμε. Μη σώσουν και να μείνουν άνεργοι όλοι!

Γιατι ασχολεισαι και ψαρωνεις.. Πηγαινε το καπου εξω.. να γλυτωσεις χρηματα.. Σε καιει γιατι θες να το πας αντιπροσωπεια λογω ανασφαλειας..

Αμα ειναι να σε κλεβουν για να εχεις την υποτιθεμενη εγγυηση δεν αξιζει..!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Axelq είπε

60€ λάδια + 13€ φίλτρο + 100€ η εργασία, δεν βρίσκω κάτι περίεργο για αντιπροσωπεία.

Να τα δώσεις αν σου τα αλλάξει ο Σφακιανάκης ο ίδιος 😄

Σε επίσημη αντιπροσωπεία με το που θα το βάλουν μέσα, έχει φύγει ενα 100αρικο έτσι. Οπότε λογικές οι τιμές όπως λες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...