Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Είχα ανοίξει πάλι θέμα για το fiat service και πήρα τηλ να πάω για χρόνο το αμάξι doblo cargo 1,6 mjt 120hp, μόλις κάλεσα στο σφακιανάκη και μου λέει για λάδια φίλτρο 173€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου έπεσαν τα μαλλιά όλα. Είναι φυσιολογική τιμή; Τι εναλλακτική υπάρχει; Δηλαδή στα 2 χρόνια πόσα θα θέλει; 500€; Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Nauths
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αν δεν εισαι στην εγγυηση βρες ενα καλο μαστορα . Πληρωνα σε Honda τακακια 140 ευρω και τα αλλαζω με 60 ευρω
Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν εισαι στην εγγυηση βρες ενα καλο μαστορα . Πληρωνα σε Honda τακακια 140 ευρω και τα αλλαζω με 60 ευρω Είμαι στον 1ο χρόνο και το επαγγελματικό έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση. Η τιμή μου φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική. Νομίζω η εγγύηση σε καλύπτει και σε περίπτωση που πας σε μη εξουσιοδοτημένο, αλλά κάνει τις εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ρωτά και αλλού.. Εγώ Σφακιανάκη πριν μερικές εβδομάδες για 1ο χρόνο έδωσα 86+10 για skoda και ήταν ψιλοστανταρ η τιμή σε όλους.
Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, amagawd είπε Ρωτά και αλλού.. Εγώ Σφακιανάκη πριν μερικές εβδομάδες για 1ο χρόνο έδωσα 86+10 για skoda και ήταν ψιλοστανταρ η τιμή σε όλους. 155€ ρώτησα Μοσχάτο, σε ένα άλλο άλλα 150€, αλλά ρε παιδιά μιλάμε για 4 κιλά λάδι και ένα φίλτρο. Πως δικαιολογούνται τόσα λεφτά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Nauths είπε Είμαι στον 1ο χρόνο και το επαγγελματικό έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση. Η τιμή μου φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική. Νομίζω η εγγύηση σε καλύπτει και σε περίπτωση που πας σε μη εξουσιοδοτημένο, αλλά κάνει τις εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής; Ισχυει βασει νομοθεσιας αλλα αντε βγαλε ακρη με καθε αντιπροσωπο . 1
panoskatos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Nauths είπε Είμαι στον 1ο χρόνο και το επαγγελματικό έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση. Η τιμή μου φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική. Νομίζω η εγγύηση σε καλύπτει και σε περίπτωση που πας σε μη εξουσιοδοτημένο, αλλά κάνει τις εργασίες που ορίζει ο κατασκευαστής; Νομίζω θέλει από εξουσιοδοτημένο, αλλά μην μπερδεύεστε, άλλο αντιπροσωπεία άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η αντιπροσωπεία έχει σίγουρα εξουσιοδοτημένο, το συνεργείο όχι. Αν πας σε συνεργείο που είναι εξουσιοδοτημένο για Fiat οχήματα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αφού βέβαια σου σφραγίσει και το book service. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, panoskatos είπε Νομίζω θέλει από εξουσιοδοτημένο, αλλά μην μπερδεύεστε, άλλο αντιπροσωπεία άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η αντιπροσωπεία έχει σίγουρα εξουσιοδοτημένο, το συνεργείο όχι. Αν πας σε συνεργείο που είναι εξουσιοδοτημένο για Fiat οχήματα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αφού βέβαια σου σφραγίσει και το book service. Οχι ...Απλα απο συνεργειο με νομιμη αδεια που σφραγιζει βιβλιαρακι και κοβει αναλυτικη αποδειξη τι αλλαξε.
NT1G Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Nauths είπε 155€ ρώτησα Μοσχάτο, σε ένα άλλο άλλα 150€, αλλά ρε παιδιά μιλάμε για 4 κιλά λάδι και ένα φίλτρο. Πως δικαιολογούνται τόσα λεφτά; Γιατί δεν ρωτάς πόσο χρεώνουν το λάδι, το φίλτρο και την εργασία; 🤔
Eliaskat Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 φιλε μου και εγω ετσι πληρωνα μεχρι να λήξη η εγγυηση.. Οι τιμες τους ειναι φαρμακειο... αλλαγη λαδιων με τα ιδια λαδια και φιλτρο κοστος ....60ευρω
Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Βασικά η εγγύηση είναι δίχρονη. Δηλαδή άλλος ένας χρόνος. Το να αλλάξεις λαδάκι και φίλτρο έξω στο κάτω κάτω δεν νομίζω να το πάρει κανείς πρέφα στην τελική.
panoskatos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι ...Απλα απο συνεργειο με νομιμη αδεια που σφραγιζει βιβλιαρακι και κοβει αναλυτικη αποδειξη τι αλλαξε. Με ρωτάς? Αν ρωτάς ποια είναι η διαφορά από ένα εξουσιοδοτημένο με ένα νόμιμο συνεργείο θα σου απαντήσω ότι είναι τεράστια. Χωρίς να αποκλείω την περίπτωση ότι μπορείς να βρεις συνεργείο που στο όχημα σου να γίνει μια χαρά δουλειά. Όμως στο θέμα της εγγύησης και στα ψιλά γράμματα με τους όρους σε πολλές μάρκες αν όχι σε όλες πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο. Όμως κάποιο συνεργείο για να πάρει εξουσιοδότηση έχει "μοχθησει" και έχει ελεγχθεί. Όπως και παρακολουθεί σεμινάρια για το κάθε μοντέλο,εχει συγκεκριμένο εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Ένα απλό συνεργείο πέρα από τις γενικές γνώσεις και πτυχίο που θα έχει ο ιδιοκτήτης του , μπορεί να άνοιξε και εχτές και μπορεί το αυτοκίνητο σου να το σκαλίζει πρώτη φορά στην ζωή του. Εν συντομία όλα αυτά. .Όμως έχει μεγάλη διαφορά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από panoskatos
Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, panoskatos είπε Με ρωτάς? Αν ρωτάς ποια είναι η διαφορά από ένα εξουσιοδοτημένο με ένα νόμιμο συνεργείο θα σου απαντήσω ότι είναι τεράστια. Χωρίς να αποκλείω την περίπτωση ότι μπορείς να βρεις συνεργείο που στο όχημα σου να γίνει μια χαρά δουλειά. Όμως στο θέμα της εγγύησης και στα ψιλά γράμματα με τους όρους σε πολλές μάρκες αν όχι σε όλες πρέπει να είναι εξουσιοδοτημένο. Όμως κάποιο συνεργείο για να πάρει εξουσιοδότηση έχει "μοχθησει" και έχει ελεγχθεί. Όπως και παρακολουθεί σεμινάρια για το κάθε μοντέλο,εχει συγκεκριμένο εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Σε καλύπτει νομικά η εγγύηση και σε εξωτερικό να πας συνεργείο. Τελοσπάντων ο καθένας κάνει το μάρκετινγκ του, το οποίο εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε. Είναι σαν τα "παραεισαγωγής" που έλεγαν για τα σκρουτζομάγαζα και τελικά απεδείχθη πως όταν δεν έπιασε αυτή η καραμέλα φέραν τις τιμές τους όλα τα μεγάλα στο +10% το πολύ πάνω από σκρουτζ. Ας μην βγούμε off topic όμως. 1
panoskatos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nauths είπε Σε καλύπτει νομικά η εγγύηση και σε εξωτερικό να πας συνεργείο. Τελοσπάντων ο καθένας κάνει το μάρκετινγκ του, το οποίο εμείς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε. Είναι σαν τα "παραεισαγωγής" που έλεγαν για τα σκρουτζομάγαζα και τελικά απεδείχθη πως όταν δεν έπιασε αυτή η καραμέλα φέραν τις τιμές τους όλα τα μεγάλα στο +10% το πολύ πάνω από σκρουτζ. Ας μην βγούμε off topic όμως. Κοίτα δεν βγαίνουμε off topic, για το σέρβις είναι η ερώτηση. Ναι τα 150€ που του ζήτησαν είναι πολλά. Η αντιπροσωπεία χρεώνει εργατοώρες , μια γενική τιμή είναι περίπου στα 40€ την ώρα. Όμως θα γίνει και ένας γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου και σίγουρα εκεί θα δικαιολογήσουν το κόστος. Και το εξουσιοδοτημένο εξωτερικό συνεργείο θεωρείται, όμως είναι εξουσιοδοτημένο! Τέλος πάντων ας διαβάσει τους όρους χρήσης της εγγύησης .Μην τον πάρουμε στο λαιμό μας. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από panoskatos
Nauths Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, panoskatos είπε Κοίτα δεν βγαίνουμε off topic, για το σέρβις είναι η ερώτηση. Ναι τα 150€ που του ζήτησαν είναι πολλά. Η αντιπροσωπεία χρεώνει εργατοώρες , μια γενική τιμή είναι περίπου στα 40€ την ώρα. Όμως θα γίνει και ένας γενικός έλεγχος του αυτοκινήτου και σίγουρα εκεί θα δικαιολογήσουν το κόστος. Και το εξουσιοδοτημένο εξωτερικό συνεργείο θεωρείται, όμως είναι εξουσιοδοτημένο! Τέλος πάντων ας διαβάσει τους όρους χρήσης της εγγύησης .Μην τον πάρουμε στο λαιμό μας. Κι έτσι που τα λες φίλε, δεν βγαίνει. Πόσο να κοστίζουν λάδια φίλτρο; Να σου βάλω 60 ευρώ γεμάτα; Με τιμή λιανικής κιόλας, όχι χονδρική που αγοράζει η αντιπροσωπεία. Δυόμιση ώρες δηλαδή δικαιολογεί τι; Ποιον έλεγχο 2.30 ώρες; Πιο δίκαιο μου φαίνεται να πει σου χρεώνει το μωράκι που σε καλημεριζει από την εργατοώρα! 😂😂 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Nauths
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα