KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Σας κούρασα, αλλά έχω κάτι τελευταίο, βλέπω ότι δίνεται βάση στο RAM να είναι τουλάχιστον 2 ή 3 τι ρόλο παίζει; Όσο μεγαλύτερο είναι έχει σχέση και με την μνήμη; Ρώτησα για τα Huawei γιατί τα ακούω πολύ τελευταία και μου άρεσε το Honor 7s Σας ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε αρκετά. Έχω καταλήξει να δώσω με βοήθεια.... κάτι παραπάνω... Όσο υπάρχουν συγγενείς - καλοί άνθρωποι...
osfp1978 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες και το redmi 6a στα 75 ευρω στο σκρουτζ.Φιλος πηρε το huawei y5 2018 (ειναι ιδιο με το honor 7s) και δεν εχει μεινει κσθολου ευχαριστημενος.... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από osfp1978
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, KateS84 είπε Αχ sorry αν σας κουράζω, αποσπώμενη ή μη μπαταρία; Μήπως η μη κρατάει περισσότερο; Xiaomi vs Huawei? Αποσπώμενη δύσκολα θα βρεις. 1 ώρα πριν, KateS84 είπε Σας κούρασα, αλλά έχω κάτι τελευταίο, βλέπω ότι δίνεται βάση στο RAM να είναι τουλάχιστον 2 ή 3 τι ρόλο παίζει; Όσο μεγαλύτερο είναι έχει σχέση και με την μνήμη; Ρώτησα για τα Huawei γιατί τα ακούω πολύ τελευταία και μου άρεσε το Honor 7s Σας ευχαριστώ πολύ, με βοηθήσατε αρκετά. Έχω καταλήξει να δώσω με βοήθεια.... κάτι παραπάνω... Όσο υπάρχουν συγγενείς - καλοί άνθρωποι... Για την μνήμη όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα για να μην κολλάει το κινητό. Τώρα εσύ αν σε καλύπτουν το 1-2 gb ram οκ. Η μνήμη πάλι έχει άλλο ρόλο. Σκέψου αν έχεις 16gb μνήμη αυτόματος πάει 12-13. Αυτό γίνεται γιατί το λειτουργικό "τρώει" κάποια gb για να λειτουργήσει. Αυτό ισχύει και για την ram ξέχασα να στο πω. Δηλαδή τώρα εσύ που έχεις 1 gb ram αυτόματα πάει στα 512mb. Γι'αυτό σου είπα πριν όσα ποιο πολλά τόσο καλύτερα.
KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Έχω κινητό από το 2003-'04, έχω αλλάξει γύρω στα 10. Κάθε κινητό και πιο δύσκολη αγορά. Πω, πω ρε φίλε, πολύ σπαζοκεφαλιά...
magdalhnh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Κοίταξε μέσα στις αγγελίες του φόρουμ. Πρόσεξε ο πωλητής να έχει καλές αξιολογήσεις και ψάξε για ένα κινητό με υπόλοιπο εγγύησης. Πρόσφατα πήρα με 50 ευρώ ένα motto E4 2GB ram 16gb αποθηκευτικό και με εγγύηση. Και το κινητό σαν καινούργιο. Κοίταξε για πωλητές από τη πόλη σου για να κάνεις συναλλαγή χέρι με χέρι.
KateS84 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, osfp1978 είπε Δες και το redmi 6a στα 75 ευρω Τελικά αφού μου έφαγε όλη την χθεσινή μέρα αυτό παρήγγειλα, αλλά στα 85€ με 32Gb κι ο Θεός βοηθός. Αλλά έψαξα για εγγύηση, δεν βρήκα κάτι και πήρα τηλ. στο κατάστημα, εκεί μου είπαν 1 έτος εγγύηση καταστήματος, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην Ελλάδα λέει. Είναι έτσι; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από KateS84
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, KateS84 είπε Τελικά αφού μου έφαγε όλη την χθεσινή μέρα αυτό παρήγγειλα, αλλά στα 85€ με 32Gb κι ο Θεός βοηθός. Αλλά έψαξα για εγγύηση, δεν βρήκα κάτι και πήρα τηλ. στο κατάστημα, εκεί μου είπαν 1 έτος εγγύηση καταστήματος, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην Ελλάδα λέει. Είμαι έτσι; Αν όμως πάθει κάτι το κινητό το στέλνουν Κίνα. Αντιπροσωπεία υπάρχει (Info Quest)με διετή εγγύηση αλλά πρέπει να το πάρεις από τους επίσημους διανομής που είναι αυτοί εδώ https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points Υπάρχουν 2 καταστήματα στο σκρουτζ(Mygad,You Hou)που έχουν διετή εγγύηση (όχι Info Quest)και δικό τους service και δεν το στέλνουν Κίνα. Αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση τότε κάνε ακύρωση και δες κάποιο με εγγύηση από Ελλάδα. Ας είναι και λίγο πιο ακριβό ή μεταχειρισμένο με υπόλοιπο εγγύησης. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από saruman123
life is music Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, KateS84 είπε Τελικά αφού μου έφαγε όλη την χθεσινή μέρα αυτό παρήγγειλα, αλλά στα 85€ με 32Gb κι ο Θεός βοηθός. Αλλά έψαξα για εγγύηση, δεν βρήκα κάτι και πήρα τηλ. στο κατάστημα, εκεί μου είπαν 1 έτος εγγύηση καταστήματος, γιατί δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi στην Ελλάδα λέει. Είναι έτσι; Στα λεφτά που είχες μπορούσες να δεις από της αγγελίες για το redmi 5 plus !
KateS84 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, life is music είπε Στα λεφτά που είχες μπορούσες να δεις από της αγγελίες για το redmi 5 plus ! Θα ήταν μεγάλο, εγώ ήθελα οθόνη το πολύ 5", αλλά στην πορεία με όσα μου γράψατε κατάλαβα ότι δύσκολα θα βρω κάτι καλό. Άρα εκτός από το ποσό αναγκάστηκα να μεγαλώσω και την οθόνη (5,45"). Σε λίγο όπως πάει τάμπλετ 10" θα κουβαλάμε για τηλέφωνο. ΕΛΕΟΣ... Τώρα ότι έγινε, έγινε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από KateS84
life is music Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, KateS84 είπε Θα ήταν μεγάλο, εγώ ήθελα οθόνη το πολύ 5", αλλά στην πορεία με όσα μου γράψατε κατάλαβα ότι δύσκολα θα βρω κάτι καλό. Άρα εκτός από το ποσό αναγκάστηκα να μεγαλώσω και την οθόνη (5,45"). Σε λίγο όπως πάει τάμπλετ 10" θα κουβαλάμε για τηλέφωνο. ΕΛΕΟΣ... Τώρα ότι έγινε, έγινε. Η μπορούσες να πας στα 60 ευρώ σε 5 ιντσες το j3 2017
KateS84 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, life is music είπε Η μπορούσες να πας στα 60 ευρώ σε 5 ιντσες το j3 2017 Συγγνώμη, θέλεις/θέλετε να μου πεις/πείτε κάτι; Μήπως ότι το κινητό που παρήγγειλα δεν είναι καλό; Αν ναι γιατί μου το λες/λέτε στα ίσια και μου το φέρνεις/φέρνετε πλαγίως;
life is music Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, KateS84 είπε Συγγνώμη, θέλεις/θέλετε να μου πεις/πείτε κάτι; Μήπως ότι το κινητό που παρήγγειλα δεν είναι καλό; Αν ναι γιατί μου το λες/λέτε στα ίσια και μου το φέρνεις/φέρνετε πλαγίως; Μια χαρά είναι το κινητό που πήρες απλός το samsung που σου έγραψα ποιο πάνω να πάρεις μπορεί να έχει ποιο μεγάλη εγγύηση
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Από Samsung χίλιες φορές αυτό που πήρες, εγώ Samsung ούτε δώρο δεν το θέλω.
kp1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, chios είπε Από Samsung χίλιες φορές αυτό που πήρες, εγώ Samsung ούτε δώρο δεν το θέλω. Γγ έτσι; Το s10+ είναι όμορφο και γενικά έχουν όλα οθοναρες σε άλλα υστερούν συμφωνώ..
KateS84 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Ξέρει κάποιος να μου πει τι τύπο sim παίρνει το xiaomi redmi 6a που παρήγγειλα; Έχω frog και την έχω κόψει σε micro sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα