KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας είμαι καινούργια είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ μου το σύστησε ένας συνάδελφος, μου είπε ότι θα με βοηθήσετε. Είχα ένα κινητό lenovo A Plus σχεδόν 2,5 χρόνια και ξαφνικά χάλασε, χρειάζομαι άμεσα ένα καινούργιο, αλλά θέλω να είναι πολύ φτηνό, αλλά αξιόπιστο και με μπαταρία που να κρατάει. Είδα το cubot j3 (,https://www.skroutz.gr/s/15411993/Cubot-J3-16GB.html), η τιμή με ικανοποιεί και με το παραπάνω και τα χαρακτηριστικά του είναι ιδανικά, βλέπω καλές κριτικές αλλά με φοβίζει η μπαταρία, είναι ίση με το A Plus. Δώστε φώτα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από KateS84
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αυτό το κινητό ούτε στον εχθρό σου δεν το δίνεις. 1
BritGreek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Από την εμπειρία μου, νομίζω ότι με κινητό των 50 ευρώ θα ταλαιπωρηθείς. Ούτε εγώ είμαι υπέρ των ακριβών συσκευών, αλλά πιστεύω ότι ικανοποιητικά σε εμπειρία χρήσης είναι τα τηλέφωνα από 100-150 ευρώ. Στη θέση σου θα κοίταζα κάτι σε XIaomi. Μπαταρία 2000 mAh είναι πάρα πολύ μικρή. Από τα φτηνά, εγώ θα κοίταζα αυτό, που έχει μεγαλύτερη μπαταρία και 3 gb ram. https://www.skroutz.gr/s/15430345/Xiaomi-Redmi-6-32GB.html#specs Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από BritGreek
kp1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, KateS84 είπε Γεια σας είμαι καινούργια είναι το πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ μου το σύστησε ένας συνάδελφος, μου είπε ότι θα με βοηθήσετε. Είχα ένα κινητό lenovo A Plus σχεδόν 2,5 χρόνια και ξαφνικά χάλασε, χρειάζομαι άμεσα ένα καινούργιο, αλλά θέλω να είναι πολύ φτηνό, αλλά αξιόπιστο και με μπαταρία που να κρατάει. Είδα το cubot j3 (,https://www.skroutz.gr/s/15411993/Cubot-J3-16GB.html), η τιμή με ικανοποιεί και με το παραπάνω και τα χαρακτηριστικά του είναι ιδανικά, βλέπω καλές κριτικές αλλά με φοβίζει η μπαταρία, είναι ίση με το A Plus. Δώστε φώτα. Καλησπέρα και καλώς ήρθες!! Θα συμφωνήσω καλύτερα πήγαινε σε κάποιο xiaomi που έχουν μπαταρία τέρας και ραμ 3GB και εσωτερικό χώρο 32GB+ και να παίρνει κάρτα μνήμης. Κάλυτερα δώσε 70-80 να είσαι οκ.
KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, BritGreek είπε Από τα φτηνά, εγώ θα κοίταζα αυτό, που έχει μεγαλύτερη μπαταρία και 3 gb ram. https://www.skroutz.gr/s/15430345/Xiaomi-Redmi-6-32GB.html#specs Πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά αυτήν την εποχή δυσκολεύομαι πολύ...!!!
BritGreek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, KateS84 είπε Πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά αυτήν την εποχή δυσκολεύομαι πολύ...!!! Οτιδήποτε φτηνότερο θα είναι σαν να έχεις πετάξει τα λεφτά σου. Δεν είναι υπερβολή. Είναι η πραγματικότητα. Καταλαβαίνω τη δυσκολία, αλλά κινητό δεν αγοράζουμε κάθε μήνα. Χίλιες φορές να περιμένεις λίγο για να πάρεις τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο, το οποίο είναι entry-level. Αυτό που προτείνεις εσύ, όπως βλέπεις και από τις κριτικές στο skroutz είναι για πέταμα. Αρα αφού δυσκολεύεσαι, θα έχεις χάσει και εκείνα τα 50 ευρώ που θα σπαταλήσεις σε κάτι κακό όπως αυτό. Εσύ αποφασίζεις. 4
czarjuly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, KateS84 είπε Πολύ καλό για τα λεφτά του, αλλά αυτήν την εποχή δυσκολεύομαι πολύ...!!! Αναφορά σε κείμενο 4 λεπτά πριν, KateS84 είπε Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα σε καλύψει https://www.skroutz.gr/s/11658191/Lenovo-Moto-C-Plus-Dual-1GB-16GB.html
BritGreek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα σε καλύψει https://www.skroutz.gr/s/11658191/Lenovo-Moto-C-Plus-Dual-1GB-16GB.html Πώς θα την καλύψει με 1gb ram; Ούτε messenger δεν θα μπορεί να δουλέψει σωστά χωρίς να κολλάει, αν τρέχει και κανένα viber από πίσω.
KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, BritGreek είπε Πώς θα την καλύψει με 1gb ram; Ούτε messenger δεν θα μπορεί να δουλέψει σωστά χωρίς να κολλάει, αν τρέχει και κανένα viber από πίσω. Το προηγούμενο είχε επίσης 1 Gb ram και είχα και viber και messenger και παιχνίδια και εφαρμογές αλλά η μνήμη ήταν 8 και η μπαταρία τελευταία άδειαζε σαν νερό.
czarjuly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, BritGreek είπε Πώς θα την καλύψει με 1gb ram; Ούτε messenger δεν θα μπορεί να δουλέψει σωστά χωρίς να κολλάει, αν τρέχει και κανένα viber από πίσω. Το χω κι εγώ μια χαρά τα πάει αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις και στο facebook μπαίνω και το messenger δουλευω όλα κομπλέ
kp1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, KateS84 είπε Το προηγούμενο είχε επίσης 1 Gb ram και είχα και viber και messenger και παιχνίδια και εφαρμογές αλλά η μνήμη ήταν 8 και η μπαταρία τελευταία άδειαζε σαν νερό. Αν δεν μπορείς να πάρεις με 3GB ραμ τσέκαρε στο golden hall ειχε το redmi 5a με 2 ram 16 εσωτερικό 70€ με 2 χρόνια εγγύηση από info quest...Καλυτερο αν δν μπορείς να δώσεις έστω λίγα ακομα και θες μόνο καινούριο. Αλλιώς σε μεταχειρισμένο έχεις και άλλες επιλογές.
KateS84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αχ sorry αν σας κουράζω, αποσπώμενη ή μη μπαταρία; Μήπως η μη κρατάει περισσότερο; Xiaomi vs Huawei? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από KateS84
BritGreek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Προσωπικά έχω και κόλλημα να αγοράζω συσκευες με χαμηλό SAR. Άρα ανάλογα τη συσκευή.
kp1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, KateS84 είπε Αχ sorry αν σας κουράζω, αποσπώμενη ή μη μπαταρία; Μήπως η μη κρατάει περισσότερο; Xiaomi vs Huawei? Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο... Και οι 2 μάρκες είναι πολύ αξιόλογες απλώς από Huawei είσαι κομπλέ για 2 χρόνια εγγύηση από ελλαδα ενώ από xiaomi αν το πάρεις από skroutz δεν έχεις από info quest εγγύηση αλλά μόνο 1 χρόνο
papresa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ καλοβλεπω το Μoto C, είναι της lenovo που έχω και είμαι ευχαριστημένος, ενώ παλιότερα είχα το motorola krzr και ήμουν πολύ ευχαριστημένος επίσης. Οπότε η συνεργασία νομίζω θα είναι καλή... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από papresa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα