Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα,οπως διαβαζω και βλεπω μπορειτε σιγουρα να με βοηθησετε και να μου λυσετε καποιες αποριες..προκειται για εισαγωγη αυτοκινητου απο ιταλια.. δεν εχω ξανα μπει ποτε σε αυτη την διαδικασια και απλα θελω να μαθω τι κοστος εχει στο να εισαγω ενα αυτοκινητο 1.3 πετρελαιο.. ρωτησα εναν ανθρωπο που εχει μαντρα και μου ειπε να υπολογισω 2-3 χιλιαρικα ενω το αυτοκινητο κοστιζει 1.500 με 2 χιλιαρικα.. καποιος που γνωριζει θα μπορεσει να με βοηθησει πως μπορω να βγαλω ακρη και να καταλαβαινω πανω κατω πως εχει να κανει η διαδικασια αυτη ?

ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Εδώ πόσο έχει το συγκεκριμένο αμάξι; Πρέπει να πας σε εκτελωνιστη με την άδεια του αυτοκινήτου (και τον αριθμό πλαισίου) για να σου πει ακριβώς πόσο είναι. 

Δημοσ.

Αν κάνεις εσύ όλη την διαδικασία δεν θα σου κοστίσει πολλά. Θα έχει όμως τρέξιμο . Πχ να πας Ιταλία να το ελέγξεις , να το φέρεις και να το εκτελωνίσεις. Για τον εκτελωνισμό όσο πιο καινούριο και λιγότερα χλμ έχει , πληρώνεις περισσότερα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, calico είπε

Αν κάνεις εσύ όλη την διαδικασία δεν θα σου κοστίσει πολλά. Θα έχει όμως τρέξιμο . Πχ να πας Ιταλία να το ελέγξεις , να το φέρεις και να το εκτελωνίσεις. Για τον εκτελωνισμό όσο πιο καινούριο και λιγότερα χλμ έχει , πληρώνεις περισσότερα .

Βέβαια στο κόστος του αυτοκινήτου προστίθενται όλα αυτά. Κι ειδικά όταν πρόκειται για αμαξι με αξία 1,5-2Κ, δε νομίζω να αξίζει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...