Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στην Υδρογειο και σκεφτομαι για να μεισω το κοστος να μεταφερθω σε μια απο τις αλλες δυο, εχετε εμπειρια?

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την Υδρογειο τα 4 τελευταια χρονια, η διαφορα ειναι 10-20 ευρω το αυτοκινητο το 6μηνο.

ΥΓ Εχω ενοικιαζομενα αυτοκινητα οποτε μιλαμε για αρκετα συμβολαια και η διαφορα δεν ειναι αμελητεα, δεν θελω ομως να την πατησω οπως παλιοτερα με Διεθνη Ενωση.

Δημοσ.

Η ergo ήταν απο τις πιο ακριβές για μένα και έφυγα τρέχοντας την πρώτη φορά που μου έτυχε ένα τρακάρισμα. Μεγάλη ταλαιπωρία και τρομερός χρόνος ανταπόκρισης. Για μένα μακριά απο ergo.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η Αγροτική, αν δεν αλλάζεις εταιρεία συχνά, είναι με διαφορά η φτηνότερη κάθε χρόνο. Σε εμάς, στα ΙΧ και στα εταιρικά βγαίνει φτηνότερη ακόμα και από τις online. Για τα ενοικιαζόμενα, υπάρχει μια εταιρεία, δεν ξέρω να σου πω το όνομα, απλά το συζητούσα με φίλο που έχει ενοικιαζόμενα στις Κυκλάδες που εξειδικεύεται σ' αυτόν τον κλάδο και μάλιστα τον χειμώνα έχουν και διαφορετικές εντελώς χρεώσεις λόγω μη κίνησης. Το έχεις ρωτήσει αυτό;

Δημοσ.

Για τον χειμώνα δεν με ενδιαφέρει καταθέτω πινακίδες, μπορείς να ρωτήσεις το όνομα της εταιρείας? 

Ίσως η αγροτική να μην ασφαλίζει ενοικιαζομενα

Δημοσ.

Ημουν παλιότερα Ιντερσαλόνικα , εφυγα εδω και μια 4ετία

Εχω Ευρωπαική Πίστη (βασικό πακέτο) , είμαι ευχαριστημένος.

Βρές σωστό ασφαλιστή γιατί πολλά ακούγονται τελευταία.

Δημοσ.

O ασφαλιστης μου ειναι καλος, του εχω εμπιστοσυνη.Ιντερσαλονικα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BritGreek είπε

Η Αγροτική, αν δεν αλλάζεις εταιρεία συχνά, είναι με διαφορά η φτηνότερη κάθε χρόνο. Σε εμάς, στα ΙΧ και στα εταιρικά βγαίνει φτηνότερη ακόμα και από τις online. Για τα ενοικιαζόμενα, υπάρχει μια εταιρεία, δεν ξέρω να σου πω το όνομα, απλά το συζητούσα με φίλο που έχει ενοικιαζόμενα στις Κυκλάδες που εξειδικεύεται σ' αυτόν τον κλάδο και μάλιστα τον χειμώνα έχουν και διαφορετικές εντελώς χρεώσεις λόγω μη κίνησης. Το έχεις ρωτήσει αυτό;

δεν υπαρχει αγροτικη εδω και 3 χρονια

το ξερω εκει δουλευα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 4saken είπε

O ασφαλιστης μου ειναι καλος, του εχω εμπιστοσυνη.Ιντερσαλονικα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...

Δέν είναι στον φιλικό για αρχή.Έπεσε ένας πιτσιρίκος πάνω σε σταθμευμένο i20 και μου το έκανε σμπαράλια.Ήμουν τυχερός (ή άτυχος),γιατί το συμβάν έγινε έξω απο το σπίτι μου.Ο πραγματογνώμονάς τους,μεταξύ άλλων,ήθελε να επισκευαστεί στραπατσαρισμένη πόρτα σε 8 μηνών αμάξι.

Δέν έχω παράπονο απο Υδρόγειο πάντως.Σε άλλο συμβάν κινήθηκε μια χαρά η νομική προστασία, όταν ο φορτηγατζής που έπεσε πάνω μου πούλησε τρελίτσα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsipakis είπε

δεν υπαρχει αγροτικη εδω και 3 χρονια

το ξερω εκει δουλευα

Την ERGO εννοώ φίλε μου. Το ξέρω ότι δεν υπάρχει πια αγροτική. Για εμάς όμως που είμαστε πελάτες, δεν χάθηκε κανένα προνόμιο, ούτε άλλαξε η τιμολογιακή πολιτική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...