AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να σε ρωτήσω μία και άνοιξε στο θέμα, ποιο μοντέλο παράγγειλες και τι έχεις βάλει επάνω και έχει πάει 21χιλ; Λογικά για το C-enter θα είναι η τιμή, με τον απλό κινητήρα...
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jmmys είπε Ναι. Οκ. Άμα σου περισσεύουν κάθε μήνα απο τον μισθό τουλάχιστον τρεις φορές επάνω το ποσό της δόσης και να έχεις τουλάχιστον κανένα χιλιάρικο στην αμα γινει τίποτα.φυσικα όλα αυτά χωρίς να κάνεις περικοπές από τα έξοδα του μήνα. εμένα η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να βάζω στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από mp123
Μάκαρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, mp123 είπε Οκ. Άμα σου περισσεύουν κάθε μήνα απο τον μισθό τουλάχιστον τρεις φορές επάνω το ποσό της δόσης και να έχεις τουλάχιστον κανένα χιλιάρικο στην αμα γινει τίποτα.φυσικα όλα αυτά χωρίς να κάνεις περικοπές από τα έξοδα του μήνα. εμένα η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να βάζω στον ιδιωτικό τομέα δουλεύω.. Το οτι η δικια σου δουλεια δεν το επιτρεπει, δεν σημαινει οτι δεν το επιτρεπει και η δουλεια του ts. Φιλικα παντα.
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Το οτι η δικια σου δουλεια δεν το επιτρεπει, δεν σημαινει οτι δεν το επιτρεπει και η δουλεια του ts. Φιλικα παντα. Φιλικά πάντα ,πιστευω να μην το λες τώρα ειρωνικά αυτο .Δεν ξέρεις πως εννοώ το πως δεν το επιτρέπει η δουλειά μου ούτε τι δουλειά κάνω. Δυο τρία παιδια εδω ξέρουν τι δουλειά κάνω. Το ότι υποστηρίζω την αγορα οικονομικων αυτοκινητων δεν σημαινει πως δεν μπορώ να πάω να αγοράσω πολύ πιο ακριβό.ειχα καλά αυτοκίνητα αλλά πίστεψέ με δεν αξίζει.ουτε δάνεια ούτε τίποτα εφόσον μπορείς να πάρεις κάτι πιο οικονομικό χωρίς δάνειο.
kourtembeu Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Btw το εισόδημα με 15κ το χρόνο δεν είναι 1200 αλλά 1000κάτι γιατί υπάρχουν και τα δώρα κτλ κτλ Πέραν τούτου το δάνειο θα εγκριθεί 100% και το πολύ να πάρει μια εβδομάδα. Όπως είπαν πάντως ήδη αρκετοί είναι λίγο όχι και τόσο smart move αλλά δικό σου το καρπούζι δικό σου και το μαχαίρι. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kourtembeu
G.bar Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα της μικτής ασφάλισης επειδή πήρα πρόσφατα προσφορά απο την ΤΟΥΟΤΑ , η μικτή εννοείται οτι καλύπτει τις ίδιες ζημιές και αυτό είναι το βασικό σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο -το μπροστινό σήμα της toyota στο chr εχει 1500Ε επειδή έχει μέσα το ρανταρ- , + κλοπή + όλα τα υπόλοιπα και είναι ακριβώς το διπλάσιο απο μια ασφάλεια που περιέχει τα πάντα εκτος απο ίδιες ζημιές (300 ευρω απαλλαγή). Επίσης η ΤΟΥΟΤΑ έχει και ένα άλλο πρόσθετο πακέτο ασφάλισης μέσω της allianz με το οποίο για 3 χρόνια σου εγγυάται την αξία του οχήματος. Αν δηλαδή μέχρι και 3 χρόνια μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας το όχημα κλαπεί η καταστραφεί ολοσχερώς σε αποζημιώνουν ακριβώς στην τιμή της αγορας. Κόστος περί τα 150 ευρω το χρονο επιπλέον. Τώρα στα του δανείου φυσικά και θα στο δώσουν και χωρίς εγγυητή αλλα προφανώς με παρακράτηση κυριότητας στη χειρότερη. Για όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά στο τί κάνει ο καθένας με τα λεφτα του και τι πρέπει να κάνει με τη γνώμη των άλλων......... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από G.bar
Μάκαρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, mp123 είπε Φιλικά πάντα ,πιστευω να μην το λες τώρα ειρωνικά αυτο .Δεν ξέρεις πως εννοώ το πως δεν το επιτρέπει η δουλειά μου ούτε τι δουλειά κάνω. Δυο τρία παιδια εδω ξέρουν τι δουλειά κάνω. Το ότι υποστηρίζω την αγορα οικονομικων αυτοκινητων δεν σημαινει πως δεν μπορώ να πάω να αγοράσω πολύ πιο ακριβό.ειχα καλά αυτοκίνητα αλλά πίστεψέ με δεν αξίζει.ουτε δάνεια ούτε τίποτα εφόσον μπορείς να πάρεις κάτι πιο οικονομικό χωρίς δάνειο. Οχι δεν ηταν ειρωνικο το σχολιο μου, συζητηση κανουμε. Απλα δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να παει σε ενα πιο οικονομικο αυτοκινητο, απο τη στιγμη που ο ιδιος μπορει και θελει να παει σε κατι πιο ακριβο. Δικα του τα λεφτα, δικια του και η αποφαση. Ουτως ή αλλως το ερωτημα του ηταν οχι αν πρεπει να κανει αυτη τη κινηση για το δανειο αλλα αν θα μπορεσει να εγκριθει. Και με βαση τα λεγομενα του (δικο του σπιτι, μηδενικα χρεη κτλ κτλ μπορει να παρει αυτο το δανειο και μιλωντας αντικειμενικα δεν ειναι πολλα λεφτα). 1
miner_2000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Θα στο εγκρίνουν με κλειστά μάτια αν είσαι ενήμερος στα χρέη σου. Και εγώ έχω πάρει αμάξι μέσω δανειοδότησης. Δύο εργάσιμες το πολύ, θα το πάρεις μέσω αντιπροσωπείας γιατί θα σου δώσει το καλύτερο επιτόκιο.
BTL Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @chr_88 Αν κάνεις αρκετά χιλιόμετρα, ίσως έχει κάποια αξία να αυξήσεις τη μηναία δόση κατά 100€ (πχ αν έχεις 5ετές δάνειο) και να αγοράσεις το υβριδικό. Το επιπλέον ποσό της δόσης θα το αποσβέσεις απο το μειωμένο κόστος χρήσης και τα μηδενικά τέλη ενώ θα έχεις πολύ καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από BTL
mp123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Οχι δεν ηταν ειρωνικο το σχολιο μου, συζητηση κανουμε. Απλα δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να παει σε ενα πιο οικονομικο αυτοκινητο, απο τη στιγμη που ο ιδιος μπορει και θελει να παει σε κατι πιο ακριβο. Δικα του τα λεφτα, δικια του και η αποφαση. Ουτως ή αλλως το ερωτημα του ηταν οχι αν πρεπει να κανει αυτη τη κινηση για το δανειο αλλα αν θα μπορεσει να εγκριθει. Και με βαση τα λεγομενα του (δικο του σπιτι, μηδενικα χρεη κτλ κτλ μπορει να παρει αυτο το δανειο και μιλωντας αντικειμενικα δεν ειναι πολλα λεφτα). Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Οκ ένταξη ένα πεντοχιλλιαρο είναι θα το εγκρίνουν άνετα βάση με ότι λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα