chr_88 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Παιδιά πολύ ξύλο βλέπω πέφτει εδώ μέσα! χαχαχα Ας δώσω κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Μένω σε δικό μου σπίτι. Δάνεια - χρέη δεν έχω. Κατά της λογικής των δανείων είμαι γι αυτό και δεν έχω μπλέξει ούτε με πιστωτικές κάρτες μέχρι ώρας και πάντα φροντίζω να πληρώνω τους λογαριασμούς μου στην ώρα τους. Απλά αντί να κάνω 1 χρόνο υπομονή να συγκεντρώσω αυτά τα χρήματα κοιτάω το θέμα του δανεισμού. Επίσης δεν θα ήθελα να ζητήσω χρήματα από γονείς για να καλύψω το υπόλοιπο ποσό. Τέλος τα εισοδήματα μου είναι αυτά όπως φαίνονται από την κύρια δουλειά μου. Δουλεύω κ part time όμως. 1
koulkos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Σιγά μην κάτσεις να μας γράψεις και όλη την Ε1 σου. Κάνε αυτό που σκέφτηκες και γουστάρεις. Εδώ μέσα δεν θα αναφέρεις δάνεια ή πιστωτικές γιατί κάνουν τζιζ. Μόνο τα δώρα από τη δουλειά σου να δίνεις είσαι καλυμμένος. Τα 160,00 στα 1200,00 είναι το 13,33%, ασφαλέστατο νούμερο. Άλλος αυτά τα πίνει σε μπίρες, άλλος τα καπνίζει και άλλος τα κάνει ρούχα. Εσύ θα τα δίνεις για να γουστάρεις το αμάξι σου. Πάντως αν μπορείς να τα δανειστείς από γονείς και να τα επιστρέφεις με την ίδια συχνότητα που θα το έκανες και με την τράπεζα, ίσως να ήταν καλύτερα. Αλλά εσύ ξέρεις τα οικονομικά τους. 6
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 To βασικό είναι ότι είναι κρίμα για 5000 να πληρώσεις ένα σκασμό τόκους, έξοδα φακέλου κλπ κλπ Η ΤΟΥΟΤΑ μάλιστα έχει ψιλό - ληστρικά επιτόκια αν θυμάμαι καλά... Δες πόσο θα σου πάει με το δάνειο, και σκέψου το ενδεχόμενο να δανειστείς από κάποιον δικό σου...
mp123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, jmmys είπε Μια ερώτηση, ποσα χρήματα πρεπει δηλαδή να βγάζει κάποιος για εσενα το χρόνο για να πάρει ενα δάνειο 5.000 ευρω; Τώρα σοβαρά περιμένεις απάντηση ;
alkis13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Με 13% στα 3 ετη και δοση περιπου 170€ βγαινει αποπληρωμη 6,100€ + 0,6% επιτοκιο (καποιος φορος δε ξερω τι αλλα δεν υπολογιζεται απο πριν) και συνηθως 250€ εξοδα φακελου για να σου βγαλουν το δανειο. Επισης δεν γνωριζω με τη προσημείωση του αυτοκινητου μετα την αποπληρωμη τι γινεται. Αν χρειαζεται δηλαδη καποια εξτρα εξοδα. Αυτό πρέπει να το ρωτήσεις, πχ στο στεγαστικό είναι έξοδο σχετικά μεγάλο για να βγει απο την προσημείωση. Επισης ειναι πολυ πιθανο να υποχρεωθεις να κανεις μικτη ασφαλιση για το αυτοκινητο, που εδω που τα λεμε για τα πρωτα χρονια δεν ειναι κακο (μπορεις να δεις hellas direct για οικονομικα πακετα).Ειδικα αν εχεις δανειο, οπου οτι και να γινει θα εισαι καλυμμένος τουλάχιστον προς την τράπεζα. Επισης στο ιντερνετ σαν "φτηνη" βλεπω την AtticaBank και την HSBC, μπορεις να ριξεις και εδω μια ματια. Το εχω 16k και θελω 5k δανειο με 15k/ετος, ειναι μια χαρα, και ως καταναλωτικη συνηθεια και ως προς το ρητό " κρεμάω το καπέλο μου μέχρι εκεί που φτάνω". Βεβαια θα νιωσεις καπως οταν μείνει ρέστος και τα εχεις δώσει όλα τα λεφτά κυριολεκτικα στο δρόμο, αλλα θα σου περάσει τους πρώτους μηνες.
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, alkis13 είπε Επισης ειναι πολυ πιθανο να υποχρεωθεις να κανεις μικτη ασφαλιση για το αυτοκινητο, που εδω που τα λεμε για τα πρωτα χρονια δεν ειναι κακο Στην Ford πάντως που έκανα δάνειο δεν ήθελε μεικτή, μόνο πυρός & κλοπής ήθελε (από οποιαδήποτε ασφαλιστική ήθελα εγώ)
vagos789 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ψιλοχαζομαρα να μην εχεις μεικτη ασφαλιση, ανα πασα στιγμη στο κλεβουν,στο τρακαρουν,αν δεν το κανεις μονος σου δηλαδη. Και αν καποιος πει "μα δεν εχω λεφτα",ενας λογος παραπανω,αφου δεν θα εχεις χρηματα να το αντικαταστησεις Τα ιδια και χειροτερα με σπιτια και επιχειρησεις, εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε οτι να ναι αλλα ξαφνικα στην ασφαλιση μετραμε τα 100 ευρω το χρονο ως περιττο εξοδο και τα διαθετουμε σε μπυρες και τσιγαρα να πιασουν τοπο
gmts Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μια απο τα ίδια και στη δική μου περίπτωση σε Ford. Όποια ασφαλιστική ήθελα εγώ , χωρίς απαραίτητα μεικτή.
Μάκαρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ρε παιδια ειναι δυνατον ο ανθρωπος να κανει μια συγκεκριμενη ερωτηση και να βγαινουν καποιοι να λενε οτι με 16κ παιρνεις καλο αυτοκινητο αλλα ο Ελληνας θα δωσει παραπανω για να παρει καλυτερο ? Εσεις θα το παρετε το αυτοκινητο ? Αν θελει να παρει δανειο ο ανθρωπος ας παρει. Στο ονομα σας θα το βγαλει και βγαζετε τετοια κακια ? Σορρυ για το offtopic 6
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 48 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ψιλοχαζομαρα να μην εχεις μεικτη ασφαλιση, ανα πασα στιγμη στο κλεβουν,στο τρακαρουν,αν δεν το κανεις μονος σου δηλαδη. Και αν καποιος πει "μα δεν εχω λεφτα",ενας λογος παραπανω,αφου δεν θα εχεις χρηματα να το αντικαταστησεις Τα ιδια και χειροτερα με σπιτια και επιχειρησεις, εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε οτι να ναι αλλα ξαφνικα στην ασφαλιση μετραμε τα 100 ευρω το χρονο ως περιττο εξοδο και τα διαθετουμε σε μπυρες και τσιγαρα να πιασουν τοπο Τι σχέση έχει το "στο κλέβουν" και το "στο τρακάρουν" με την μικτή ; Η διαφορά παρεπιμπτόντως δεν είναι ένα 100ρικο το χρόνο, στο λέω γιατί και εγώ μικτή έχω και μου πάει 600 ετησίως, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν κοντά στα 300... 1
vagos789 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Τι σχέση έχει το "στο κλέβουν" και το "στο τρακάρουν" με την μικτή ; Η διαφορά παρεπιμπτόντως δεν είναι ένα 100ρικο το χρόνο, στο λέω γιατί και εγώ μικτή έχω και μου πάει 600 ετησίως, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ήμουν κοντά στα 300... Μικτη ασφαλιση σημαινει οτι σε περιπτωση κλοπης θα παρεις τα λεφτα σου για να αγορασεις ενα νεο αυτοκινητο,δεν νομιζω να μην το ξερεις. Επισης μπορει να υπαρχει καλυψη για τρακαρισμα απο ανασφαλιστο και φυσικα αν κανεις εσυ το λαθος,παλι σε καλυπτει η μικτη. Το 100αρικο αφορα σπιτι,ναι στα αυτοκινητα ειναι σαφως παραπανω. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Να σε ρωτήσω μία και άνοιξε στο θέμα, ποιο μοντέλο παράγγειλες και τι έχεις βάλει επάνω και έχει πάει 21χιλ;
AristidisZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, vagos789 είπε Μικτη ασφαλιση σημαινει οτι σε περιπτωση κλοπης θα παρεις τα λεφτα σου για να αγορασεις ενα νεο αυτοκινητο,δεν νομιζω να μην το ξερεις. Επισης μπορει να υπαρχει καλυψη για τρακαρισμα απο ανασφαλιστο και φυσικα αν κανεις εσυ το λαθος,παλι σε καλυπτει η μικτη. Το 100αρικο αφορα σπιτι,ναι στα αυτοκινητα ειναι σαφως παραπανω. Η αποζημίωση σε περίπτωση κλοπής είναι η ίδια είτε έχεις μικτή είτε δεν έχεις Ομοίως και η κάλυψη για ανασφάλιστα, δεν έχει να κάνει με την μικτή, το μόνο που έχεις εξτρά στις μικτές είναι οι ίδιες ζημιές Επειδή δε μπαίνει στη μέση και η απαλλαγή, η ουσιαστική χρησιμότητα της μικτής είναι αν κάνεις κάνα γερό τράκο (και προφανώς φταις), δεν είναι για τις χαζο γρατζουνιές που λίγο πολύ όλοι καταλήγουμε να έχουμε στο αμάξι In any case ο καθένας τα μετράει και κρίνει ανάλογα, αλλά θέλω να καταλήξω ότι δεν είναι και πανάκεια... 2
johnieXoX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 μικτή ασφάλιση σημαίνει πως καλύπτει για την επισκευή δικών σου ατυχημάτων. αυτή είναι η διαφορά. ολικής κλοπής, μερικής κλοπής καθώς και αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο μπορούν να υπάρχουν σε συμβόλαια απλής ασφάλισης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα