Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Toyota CHR το οποίο με τελική διαμόρφωση βγαίνει περίπου 21,000€.

Εγώ μπορώ να διαθέσω 16,000€.

Απομένουν δηλαδή 5,000.

Το εισόδημα μου ειναι 15,000€, δεν έχω χρέη σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες κ γενικότερα σε λογαριασμούς.

Θα εγκριθεί το δάνειο αυτό ή θα πρέπει να βάλω εγγυητή;

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποσό δανειοδότησης ειναι μικρό και το κεφαλαιο σου μεγάλο, 99% θα περάσει η χρηματοδότηση! Εγγυητης απο όσο ξερω δεν χρειάζεται!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

.... αρχικά πάρε μπάλα τις τράπεζες να δεις επιτόκια, ζήτα προσφορές.

Μετά σύγκρινε με τα επιτόκια που σου δίνει η αντιπροσωπεία. Κάθε περίπτωση εξετάζεται μεμονωμένα πλέον κ σίγουρα απαιτούνται εγγυήσεις. 

Επίσης, δεν είσαι ήδη εγγυητής σε υφιστάμενο δάνειο-καρτα???

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η επίσημη επαγγελματική σου κατάσταση κ τα/το εισόδημα/τα που δηλώνεις.

Δημοσ.

Το δανειο θα εγκριθει αλλα το ποσο καιρο θα παρει,αγνωστο.

Για αυτο θα ηταν προτιμοτερο να πας σε κατι ηδη στημένο πχ C3 aircross οπου υπαρχει ετοιμο δανειστικο πακετο :

Προκαταβολή 35% και 0% επιτόκιο για το υπολοιπο με 36 μήνες διάρκεια

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εγγυητής δεν είμαι πουθενά, ούτε έχω κάποιο δάνειο.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα είναι εργαζόμενος, το εισόδημα όπως είπα είναι 15,000€.

Η διαδικασία σε χρόνο για έγκριση δανείου πόσο χρόνο παίρνει συνήθως? Επίσης θα πρέπει να πληρώσω χρήματα για τον έλεγχο της αίτησης;

Τέλος κάτι σημαντικό, υπάρχει φόρος πολυτελείας πέρα απο τον φόρο διαβίωσης για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chr_88 είπε

Η διαδικασία σε χρόνο για έγκριση δανείου πόσο χρόνο παίρνει συνήθως?

Αγνωστο,η λογικη λεει μια εβδομαδα ή λιγοτερο (ειδικα αν ειναι στην τραπεζα οπου παιρνεις την μισθοδοσια σου) αλλα μπορει να τυχει να ειναι και τρεις μηνες,οτι κατσει.

Καποες τραπεζες χρεωνουν για εξεταση αιτηματος πχ Πειραιως

Φορος πολυτελειας δεν υπαρχει,το τεκμηριο διαβιωσης υπαρχει παντα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chr_88 είπε

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Toyota CHR το οποίο με τελική διαμόρφωση βγαίνει περίπου 21,000€.

Εγώ μπορώ να διαθέσω 16,000€.

Απομένουν δηλαδή 5,000.

Το εισόδημα μου ειναι 15,000€, δεν έχω χρέη σε εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες κ γενικότερα σε λογαριασμούς.

Θα εγκριθεί το δάνειο αυτό ή θα πρέπει να βάλω εγγυητή;

Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ θα το πω και πείτε ότι θέλετε.

Που πας άνθρωπε να πάρεις δάνειο με 15000 τον χρόνο δλδ 1200 ευρώ τον μήνα. Παρε κάτι με 16000 .μην βάλεις δάνειο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mp123 είπε

Εγώ θα το πω και πείτε ότι θέλετε.

Που πας άνθρωπε να πάρεις δάνειο με 15000 τον χρόνο δλδ 1200 ευρώ τον μήνα. Παρε κάτι με 16000 .μην βάλεις δάνειο.

Δεν διαβασες καλα ...Εχει 16000 και θελει αλλα 5000 .Που είναι το τραγικο ?

Τα 5000 για 3 χρονια ή και λιγοτερο  αν τα βαλει μια χαρα μπορει να τα πληρωσει

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Παντως το επιτοκιο θα παιζει ψηλα,μιλαμε για διψηφιο

Γι αυτο ειπα εξαρχης οτι θα ηταν καλυτερη επιλογη μια προ-επιλεγμενη δανειακη προσφορα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με το αστρονομικό ποσό των 1200 ευρώ τον μήνα να βάλει δάνειο 170 ευρώ είναι όντος μια πολύ καλή συμβουλη.

Οκ πάω πάσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπου στο 11-12 % θα είναι το επιτοκιο.Καθολου χαμηλο .

Μπορει όμως για το αμαξι που θελει να βρει προσφορα ?

3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Με το αστρονομικό ποσό των 1200 ευρώ τον μήνα να βάλει δάνειο 170 ευρώ είναι όντος μια πολύ καλή συμβουλη.

Οκ πάω πάσο.

Τα 170 ευρω δεν είναι τραγικο ποσο ειδικα αν εχει δικο του σπιτι .

Εξ αλλου το ερωτημα του ηταν αν κατά την γνωμη μας μπορει να του εγκριθεί το δανειο .Αν μπορει να το αποπληρωσει λογικα το εχει σκεφτει. .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

είναι λίιιιιγο τραγικό αλλά δε μας πέφτει λόγος.

Είναι τραγικό διότι με 16,000 μια χαρά αυτοκίνητο παίρνεις για τα ελληνικά δεδομένα (και τα δεδομένα της τσέπης του γενικώς) αλλά όχι. Ο έλλην θα πάρει δάνειο για να πάρει ακόμα καλύτερο αμάξι.

Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας. Και δάνειο αν θέλει παίρνει για να αγοράσει πασατέμπο. Αλλά μετά αν γίνει στραβή ρε γκιαούρηδες μη βγαίνετε στα φορουμς και κλαίγεστε.... όπως το αλάνι που σβήστηκε το θέμα του.

Επι του θέματος, λογικά αν δε παίζουν δάνεια και νοίκια θα το πάρεις το δάνειο

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

είναι λίιιιιγο τραγικό αλλά δε μας πέφτει λόγος.

Είναι τραγικό διότι με 16,000 μια χαρά αυτοκίνητο παίρνεις για τα ελληνικά δεδομένα (και τα δεδομένα της τσέπης του γενικώς) αλλά όχι. Ο έλλην θα πάρει δάνειο για να πάρει ακόμα καλύτερο αμάξι.

Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας. Και δάνειο αν θέλει παίρνει για να αγοράσει πασατέμπο. Αλλά μετά αν γίνει στραβή ρε γκιαούρηδες μη βγαίνετε στα φορουμς και κλαίγεστε.... όπως το αλάνι που σβήστηκε το θέμα του.

Επι του θέματος, λογικά αν δε παίζουν δάνεια και νοίκια θα το πάρεις το δάνειο

Αυτοι που αρχιζουν να κλαιγονται πιστευω ότι είναι η μειοψηφια αλλα ότι κι αν είναι ...καλα να παθουν !!

Επισκέπτης
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mp123 είπε

Οκ πάω πάσο.

Μια ερώτηση, ποσα χρήματα πρεπει δηλαδή να βγάζει κάποιος για εσενα το χρόνο για να πάρει ενα δάνειο 5.000 ευρω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...