Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A70: Ανακοινώθηκε με οθόνη 6,7 ιντσών και τριπλή κύρια κάμερα

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Agony είπε

Κατι σε 5.5 -5.8 υπαρχει ?

Δεν ξέρω' πάντως κοίτα και την διάσταση του κινητού, το δικο μου τωρα ειναι 5.5 ίντσες (lg g4) το Α50 πχ ειναι 6,4 ίντσες αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο βολικό στο χέρι μου, αυτο που θελω να πω ειναι πήγαινε να πιάσεις το κινητό στο χέρι σου να δεις την εργονομία του μην κολλάς στις ίντσες μονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, iakinthos8 είπε

Δεν ξέρω' πάντως κοίτα και την διάσταση του κινητού, το δικο μου τωρα ειναι 5.5 ίντσες (lg g4) το Α50 πχ ειναι 6,4 ίντσες αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο βολικό στο χέρι μου, αυτο που θελω να πω ειναι πήγαινε να πιάσεις το κινητό στο χέρι σου να δεις την εργονομία του μην κολλάς στις ίντσες μονο.

Το a40 ξερεις ποσο ειναι ? Τα καινουργια οντος ειναι ανετα πχ το s10 + σε φαρδος ηταν ιδιο με ενα κινητο παλιο 6.0 . απλα ειναι σαν τηλεκοντρολ όλα οσα εχω δει και δεν μου αρεσουν το s10e μου αρεσε πολυ ομως πολυ ακριβο και η τρυπα ηταν.πολυ χαμηλά και.οχι στην ακρη λες και ειναι κατι χαλασμενο . Η σειρα Α με την τρυπα ακριβος στην ακρη ειναι ποιο διακριτική.

• Like 2

Από την περιγραφή μοιάζει να έχει το soc 7885. Αν ισχύει, τότε μιλάμε για κινητό αξίας το πολύ 200€ και αυτό μόνο και μόνο λόγω amoled. Ας έβαζε τουλάχιστον κανένα SD 660.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mples είπε

σε λιγο θα εχουμε κινητα στο μεγεθος τηλεορασης χαχαχαχα

Μαθετε να διαβαζετε τις αναλογίες της οθόνης. Οι ιντσες απο μονες τους δεν λενε τιποτα. Το συγκεκριμένο με 6.7 οθονη, εχει ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΣΕ ΠΛΑΤΟΣ οθονη απο την ηδη μικρη σε πλάτος 6.3 του νοτε 8. 

Αν αφαίρεσεις νοτς κλπ η οθονη του δεν τη λες μεγαλη, απλα μακρια επειδη οπου ειχε μπεζελ εγινε οθονη. 

4 ώρες πριν, mples είπε

Επεξ/σία από oldnew

Με 20:9 διαγωνια οθονη θα ειναι μια αηδια ενα μακροστενο τηλεχειριστηριο

οσο για 6,7 ιντσες εχουν ιδιο μεγεθος οθονης με 6,5 ιντσες σε 19:9 οθονη

Το ιδανικο μεγεθος πιστευω ειναι 6,3 ιντσες σε 18:9 οθονη

2 ώρες πριν, Petroskasap είπε

Με 20:9 διαγωνια οθονη θα ειναι μια αηδια ενα μακροστενο τηλεχειριστηριο

οσο για 6,7 ιντσες εχουν ιδιο μεγεθος οθονης με 6,5 ιντσες σε 19:9 οθονη

Το ιδανικο μεγεθος πιστευω ειναι 6,3 ιντσες σε 18:9 οθονη

Καλά ντε! Τι φωνάζεις!

Οθονη 6.7'' 20:9 ειναι σε πλατος ακριβως μια 5.5'' 16:9, με το κερδος να ειναι 3cm+ σε υψος, τα οποια προκυπτουν κυριως απο τα χοντροκομμενα bezzels παλιοτερων συσκευων. Στην πραξη ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο απο ενα iphone 8 plus, το οποιο μαζι με τα 7αρια και 6αρια κρατανε στα χερια τους πανω απο 200m ανθρωποι στον πλανητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...