arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, overpower είπε Σε προηγουμενες απαντησεις αναφερουν εως και 10-15 μερες (εκτος απο αυτον που θα ηταν διαθεσιμο σημερα) Να είναι κάτι που το θες άμεσα και να περιμένεις 15 μέρες, από ebay πιο γρήγορα φτάνουν, ευτυχώς που έχω άλλο και κάνω την δουλειά μου
cdrov Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παιδιά εμένα μου έστειλαν ακυρωτικό... Σε κανέναν άλλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 54 λεπτά πριν, cdrov είπε Παιδιά εμένα μου έστειλαν ακυρωτικό... Σε κανέναν άλλο? Δεν έχω παραλάβει ακόμα... αναμένουμε
gusteg Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Έχω παραλάβει από την προηγούμενη βδομάδα. Μια χαρά εργαλείο είναι, όχι για 85€ βέβαια, αλλά για την τιμή του υπερτίμιο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Και σε μένα μόλις ήρθε SMS ότι εστάλη με Γενική Ταχυδρομική.
MikeJ Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δουλεύει το Link που σας έστειλαν σε sms ή ο αριθμός αποστολής ; Εμένα όχι.... Το link έχει μέσα.gr ενώ το σάιτ της ταχυδρομικής είναι .com
loukas599 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, MikeJ είπε Δουλεύει το Link που σας έστειλαν σε sms ή ο αριθμός αποστολής ; Εμένα όχι.... Το link έχει μέσα.gr ενώ το σάιτ της ταχυδρομικής είναι .com Και σε εμένα ήρθε sms με γενική ταχυδρομική. Το λινκ δουλεύει κανονικά
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, MikeJ είπε Δουλεύει το Link που σας έστειλαν σε sms ή ο αριθμός αποστολής ; Εμένα όχι.... Το link έχει μέσα.gr ενώ το σάιτ της ταχυδρομικής είναι .com Απλά θέλει κάποια ώρα ώσπου να ενημερωθεί από τα κεντρικά της εταιρείας μεταφορών. =================================================== btw μόλις παρέλαβα και φορτίζω - το μέγεγθος και βάρος είναι "βολικό" όπως και η ενσωματωμένη θέση για την διπλή μύτη (που πιθανότατα θα χαθεί στην πορεία αλλά ... anyway 😏)
YPhot Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Παρέλαβα και εγώ, ο φορτιστής είναι 300mA όχι 200 ))
Προτεινόμενες αναρτήσεις