Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. Σκεφτομαι να προχωρήσω στην εξης αναβάθμιση. 

Intel Core i5-9600K 

Asus Prime Z390-P η MSI Mag Z390 Tomahawk

MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB Ventus XS OC (V375-032R)

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz 

Πως το βλέπετε είναι ισορροπημένο σαν σύστημα, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα, η κάτι πιο vfm? Το pc είναι συνδεδεμένο με προτζέκτορα fhd κ το monitor είναι επίσης fhd οπότε δεν θα χρειαστεί να τρέξει σε μεγαλύτερες αναλύσεις. 

Οι μητρικές υποστηρίζουν crossfire σημαίνει ότι μόνο ati μπορεί να μπει διπλή;  εγώ κλείνω προς nvidia να κοιτάξω σε άλλη μητρική αν θέλω αργότερα να προσθεσο 2 κάρτα; 

Δημοσ.

Τι χρήση θα κάνει το PC? Κατά την άποψή μου δεν αξίζει να παίξεις μελλοντικά SLI/Crossfire, αν πάρεις 1660ti και θέλεις αναβάθμιση, την δίνεις, βάζεις μερικά λεφτά ακόμη και πας σε καλύτερο μοντέλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, InHabia είπε

Τι χρήση θα κάνει το PC? Κατά την άποψή μου δεν αξίζει να παίξεις μελλοντικά SLI/Crossfire, αν πάρεις 1660ti και θέλεις αναβάθμιση, την δίνεις, βάζεις μερικά λεφτά ακόμη και πας σε καλύτερο μοντέλο.

Το pc το έχω συνδέσει σε προτζέκτορα κ πιο πολύ για ταινίες, αλλά κ κανένα παιχνίδι, σερφαρισμα στο Internet, 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tmgiorgio24 είπε

Το pc το έχω συνδέσει σε προτζέκτορα κ πιο πολύ για ταινίες, αλλά κ κανένα παιχνίδι, σερφαρισμα στο Internet, 

Τότε νομίζω πως είναι overkill γενικά το σύστημα, αλλά χαμένο δεν θα πάει σίγουρα

• Like 1
Δημοσ.

Eγω προτεινω να παρεις την καρτα και να την κουμπωσεις στο συστημα σου. Αναλογως τα παιχνιδια που παιζεις και αν εισαι γενικα του eye candy αντι των frames, μια χαρα θα την σπρωξει το συστημα που ηδη εχεις. Με την 1660 δεν θα σου προσφερει κατι το να πας σε νεο CPU. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, tmgiorgio24 είπε

κανένα παιχνίδι

Ποια; Online competitive fps/mmo ή κυρίως single player;

Επειδή μάλλον δε χρειάζεσαι αναβάθμιση πλατφόρμας για τη χρήση που κάνεις, θα σου έλεγα να διπλασιάσεις τη RAM, να βάλεις έναν SSD και να πάρεις μια GTX1660/1660Ti. Φυσικά το SLI πλέον δεν αξίζει, αφού οι developers δεν κάνουν πλέον optimization για sli/crossfire στα νέα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.

Για καλυτερο VFM τσεκαρε την παρακατω συνθεση:

Ryzen-5-2600

G.Skill 16GB DDR4-3000MHz

MSI-B450-A-Proή Gigabyte-B450M-Gaming ή Asrock-Fatal1ty-B450-Gaming-K4 ή MSI-B450M-Bazooka-V2 ή MSI-B450M-Mortar  ή  Asrock-B450M-Pro4 ή Asrock-B450-Pro4 ή αντιστοιχη
MSI-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-Gaming-X

Thermaltake-TR2-S-500W ή για καλυτερο Seasonic-Focus-Plus-550-Gold
Crucial-BX500-480GB ή αντιστοιχο SSD (αν δεν εχεις ηδη)
Seagate-Barracuda-2TB ή αντιστοιχο HDD (αν δεν εχεις ηδη)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tmgiorgio24 είπε

Καλημέρα στην παρέα. Σκεφτομαι να προχωρήσω στην εξης αναβάθμιση. 

Intel Core i5-9600K 

Asus Prime Z390-P η MSI Mag Z390 Tomahawk

MSI GeForce GTX 1660 Ti 6GB Ventus XS OC (V375-032R)

Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz 

Πως το βλέπετε είναι ισορροπημένο σαν σύστημα, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια χρήματα, η κάτι πιο vfm? Το pc είναι συνδεδεμένο με προτζέκτορα fhd κ το monitor είναι επίσης fhd οπότε δεν θα χρειαστεί να τρέξει σε μεγαλύτερες αναλύσεις. 

Οι μητρικές υποστηρίζουν crossfire σημαίνει ότι μόνο ati μπορεί να μπει διπλή;  εγώ κλείνω προς nvidia να κοιτάξω σε άλλη μητρική αν θέλω αργότερα να προσθεσο 2 κάρτα; 

https://www.skroutz.gr/s/16113072/MSI-Mag-Z390-Tomahawk.html

https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-16GB-DDR4-3000MHz-F4-3000C16D-16GISB.html

Και είσαι τούμπανο για ό,τι και αν θες να κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tmgiorgio24 είπε

Τι προτζεκτορα?αναλυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έναν benq 1110s  είναι full hd

SSD υπάρχει ένας Samsung 860 512gb

Παιχνιδια πιο πολύ pro fifa k κάνα driving simulation

Επεξ/σία από tmgiorgio24
Δημοσ.

πεταμενα λεφτα ν αλλαξεις πλατφορμα για τη χρηση που κανεις,

αυτο που χρειαζεσαι ειναι ενα ssd,8 gb ram ακομα,μια rx570 και ισως ενα i7-4790 used  αν βρεις σε καλη τιμη δλδ κανα 50ρικο το πολυ διαφορά αν πουλησεις τον i5

• Like 2
Δημοσ.

σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας ,τελικα θα παρω για αρχη την 1660 να δω πως θα παει , κ αργοτερα μπορει να αλλάξω κ τα υπολοιπα (αν κ δεν νομιζω συντομα)

ποια κάρτα 1660ti ειναι πιο αθορυβη ? η πάνω κάτω το ιδιο ειναι ολες;?

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι σου είπε ο @koolisk6. Αναβαθμίζεις με ssd, άλλα 8gb μνήμης και ρίχνεις λίγα λεφτά για κάρτα γραφικών. Έχω ένα pc για τα παιδιά που παίζουν PES 2018 και Need for Speed, και με έναν i3 6100 και μια gtx 970 παίζουν παραπάνω από ικανοποιητικά. Με τα λεφτά της 1660ti βρίσκεις πλέον καλές 1070 στις αγγελίες. Αυτή την τοποθέτηση θα έκανα για μεγαλύτερο αέρα για το μέλλον, όταν και αν χρειαστεί κάποτε να αναβαθμίσεις πλατφόρμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...