Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα, έχει χιλιο συζητήθει το θέμα αλλά θα ήθελα μια γνώμη ακόμα σχετικά.. 

Στα άμεσα σχέδια μου είναι να αγοράσω μια ταμπλέτα λόγο νυχτερινής εργασίας κ αφού έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο να βλέπω καμία ταινία μπας και βγει το βράδυ. 

Με ταβάνι τα 200ε τι επιλογές έχω; 

Για εμένα είναι απαραίτητα τα εξής χαρακτηριστικά :

-10' οθόνη με καλή ευκρίνεια 

-3gb Ram και ανω

-32gb rom και άνω. 

-καλή αυτονομία μπαταρίας 

Οπότε μιλάμε για μια vfm συσκευή 

LTE 4G κάμερες κτλπ με απασχολούν ελάχιστα. 

Κοιτούσα τα Chuwi από gearbest bangood κτλπ Κινέζο μαγαζα  αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια σχετικά, είτε όσο αφορά απόδοσης είτε για κάποιες ελατωματικες ταμπλέτες που τελικά παρέλαβαν κάποιοι 

αντε τώρα να ψάχνω να τους βρω σε περίπτωση π βγει μουφα και να κάνουν τους Κινέζους...

Αν και δεν θα με χάλαγε το dual boot με win10 που έχουν τα περισσότερα 

ειπα τελικά να πάρω ένα από Ελλάδα μην περιμένω και ένα μήνα από πάνω κ να έχω κ το κεφάλι μου ήσυχο όσο αφορά την εγγύηση . κατέληξα σε Huawei αρχικά επειδή μου αρέσει σχεδιαστικά  , αλλά και επειδή εμέινα ευχαριστημένος από ένα κινητό της ίδιας εταιρίας που εχω πάρει.

Συγκεκριμένα έπεσε το μάτι μου στο Μ5 η Μ5 lite αλλα είναι τελείως άπιαστα στην τιμή  ενώ αντίστοιχα το Τ3 και Τ5 αν και παρόμοια και vfm; δεν νομίζω ότι πληρούν 100% της προδιαγραφές που θέλω. 

Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα specs που προ ανέφερα στο μπάτζετ που διαθέτω; η δεν μπορώ να βρω κάτι "καλο"; 

Επεξ/σία από Mr^Robot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...