Προς το περιεχόμενο

Yamaha Town Mate(T50) vol2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα T50 και θελω να του αλλάξω κεφαλή άξονα (διαφορικό). Θελω να του βάλω ένα D. Θα κάνει; Τι διάφορες έχουν μεταξύ τους τα A B C και D. Τα D έχω ακούσει ότι έχουν την μεγαλύτερη ταχύτητα λόγο αναλογία γραναζιών .

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Thomas S είπε

Έχω ένα T50 και θελω να του αλλάξω κεφαλή άξονα (διαφορικό). Θελω να του βάλω ένα D. Θα κάνει; Τι διάφορες έχουν μεταξύ τους τα A B C και D. Τα D έχω ακούσει ότι έχουν την μεγαλύτερη ταχύτητα λόγο αναλογία γραναζιών .

Φίλε επειδή υποθέτω οτι είσαι το πολύ εως 15 χρονών και μένεις σε κάποια επαρχιακή πόλη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα ερειπιο honda c50, glx, chally,  ή κάτι παρεμφερές που να παίρνει και μετατροπες και βελτιώσεις και τα πάντα και θα μπορείς να παίζεις μαζί του. Τα yamaha T50 είναι σκυλιά μεν αλλά δεν είναι για κάτι παραπάνω κυρίως λόγω διαφορικού. 

• Like 1
Δημοσ.

@G.barΔεν είμαι 15 φίλε απλά θέλω να το κάνω πιο άνετο να πάει καμία ενενήνταριά χιλιόμετρα σαν τα (Τ80) .Δεν θέλω να το αλλάξω απλά! Το θεωρώ ιδιαίτερο μηχανάκι ... όμως τα 63 χαω μέγιστο δεν παλεύονται  

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Thomas S είπε

@G.barΔεν είμαι 15 φίλε απλά θέλω να το κάνω πιο άνετο να πάει καμία ενενήνταριά χιλιόμετρα σαν τα (Τ80) .Δεν θέλω να το αλλάξω απλά! Το θεωρώ ιδιαίτερο μηχανάκι ... όμως τα 63 χαω μέγιστο δεν παλεύονται  

Να πάρεις άλλο μηχανάκι δεν το έχεις σκεφτεί; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...