papresa Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καταρχήν Χρόνια Πολλά, Καλά και Ελληνικά. Εδώ και κάποια χρόνια είχα smartphones, σήμερα μου έπεσε το κινητό και η οθόνη διαλύθηκε, εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες μου έδινε σημάδια τελευταίου ασπασμού... Αλλά σκέφτηκα να μην πάρω για ένα διάστημα, όσο αντέξω, smartphone, αλλά να χρησιμοποιήσω ένα απλό που έχω με κουμπιά, χωρίς wifi κλπ. Αλλά στην sim δεν έχω καμία επαφή. Πως μεταφέρω τις επαφές από android/google στην sim;
papresa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Τόσο κουλό είναι αυτό που ρωτάω ή δεν έχει τύχει σε κανέναν...;;;
Centurion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αν σου περισσεύει κάποιο smartphone, μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές Google στην κάρτα sim.
papresa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Centurion είπε Αν σου περισσεύει κάποιο smartphone, μπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές Google στην κάρτα sim. Δεν περισσεύει, λειτουργεί ακόμα το παλιό. Πως κάνω εξαγωγή;
Centurion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα πας στις επαφές - ρυθμίσεις και θα βρεις την επιλογή για εξαγωγή. Από εκεί επιλέγεις την εξαγωγή σε κάρτα sim. Ίσως να χρειαστεί να τις μεταφέρεις πρώτα στη μνήμη του τηλεφώνου και μετά στη sim. Σε κάθε Android skin είναι ίσως λίγο διαφορετικό το μενού αλλά θα το βρεις. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Centurion
papresa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, Centurion είπε Θα πας στις επαφές - ρυθμίσεις και θα βρεις την επιλογή για εξαγωγή. Από εκεί επιλέγεις την εξαγωγή σε κάρτα sim. Ίσως να χρειαστεί να τις μεταφέρεις πρώτα στη μνήμη του τηλεφώνου και μετά στη sim. Σε κάθε Android skin είναι ίσως λίγο διαφορετικό το μενού αλλά θα το βρεις. Τελικά βρήκα ότι υπάρχουν σχετικές εφαρμογές, κατέβασα μία και έκανα αντιγραφή επαφών στην κάρτα sim, τώρα μένει να δω αν θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα