Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, χρειαζομαι για προγραμμα που δουλευω 32 gb ram. Αυτη τη στιγμη εχω 16 gb ,8600k, z370 killer.

Το ερωτημα ειναι να παρω αλλα 2χ8 σαν αυτα που εχω ή να θα ηταν καλυτερα να εχω 2χ16 gb.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον η μητρική σου παίρνει 4 slot δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ακόμα 2x8GB RAM, δεν έχεις quad channel.

Γνώμη μου είναι να πάρεις 1x16GB για να φτάσεις τα 32GB που θες και αργότερα μπορείς να προσθέσεις και άλλο ένα.

Εφόσον τα 64GB είναι το max για την μητρική σου, μπορείς να έχεις 16GB σε κάθε slot.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Axelq είπε

Εφόσον η μητρική σου παίρνει 4 slot δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ακόμα 2x8GB RAM, δεν έχεις quad channel.

Γνώμη μου είναι να πάρεις 1x16GB για να φτάσεις τα 32GB που θες και αργότερα μπορείς να προσθέσεις και άλλο ένα.

Εφόσον τα 64GB είναι το max για την μητρική σου, μπορείς να έχεις 16GB σε κάθε slot.

Αυτή τη στιγμή 2χ8 έχω. Θα χαθεί το dual channel αν βάλω 4χ8;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greenkamikazi είπε

Όχι, αλλά σχεδόν σίγουρα θα έχεις dual channel με 2Χ4+1Χ8 αν τις βαλεις σε Α1Α2-Β1.

Δημοσ.

Ο αποδοτικοτερος συνδιασμος ειναι dual rank και dual channel, οπως και να το δεις. Τωρα σε τι συνδιασμο θα το κανεις, αυτο πεφτει πανω σου.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, greenkamikazi είπε

Αυτή την στιγμή πρέπει να έχεις τις RAM στα slot A2 και Β2 για να έχεις dual channel.

Στα δυο κενά slot μπορείς να προσθέσεις μέχρι 16GB στο καθένα, αυτό δεν θα σου επηρεάσει το dual channel.

Asrock x370 Killer.png

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα δε χωρανε να παρω 2χ8 ,θα κουτουλαει στην ψυχτρα το ενα στικ οποτε λεω να παρω 1χ16 και να εχω 1χ16,2χ8.Θα υπαρχει θεμα με το dual chanel?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greenkamikazi είπε

Τελικα δε χωρανε να παρω 2χ8 ,θα κουτουλαει στην ψυχτρα το ενα στικ οποτε λεω να παρω 1χ16 και να εχω 1χ16,2χ8.Θα υπαρχει θεμα με το dual chanel?

Λογικά όχι. Βάζεις τα 8αρια στα δυο Β και το 16 στο Α2.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Λογικά όχι. Βάζεις τα 8αρια στα δυο Β και το 16 στο Α2.

Στο 2 στην παρακατω φωτογραφια λεει οτι δε μπορει με 1ή 3 στικ για dual chanel..Οποτε μαλλον πρεπει να πουλησω αυτες που εχω και να παρω 2χ16 δυστυχως...ή να αλλαξω ψυχτρα

https://www.manualslib.com/manual/1363033/Asrock-Z370-Killer-Sli.html?page=24

Επεξ/σία από greenkamikazi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, greenkamikazi είπε

Στο 2 στην παρακατω φωτογραφια λεει οτι δε μπορει με 1ή 3 στικ για dual chanel..Οποτε μαλλον πρεπει να πουλησω αυτες που εχω και να παρω 2χ16 δυστυχως...ή να αλλαξω ψυχτρα

Δοκίμασε να έχεις στο ένα κανάλι την 16άρα και στο άλλο τις 2 8άρες, λογικά θα δουλέψει. Το έχω δει σε άλλες μητρικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...