Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να βλεπω στο κρεβατι, θα εχω αποσταση περιπου 2 μετρων απο την τηλεοραση και εχω ακουσει οτι η 4Κ αξιζουν οταν καθεσαι πιο κοντα τους σε σχεση με τις Full HD επισης το content που θα βλεπω ειναι 1080p περισσοτερο αλλα θελω να βλεπω και 4Κ ταινιες. Αξιζει να παρω Full HD η να παρω 4Κ , τα λεφτα δεν ειναι θεμα , επισης αμα εχετε καποια ΤV που μπορειτε να μου προτεινετε στειλτε link.
vagosvts7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που την τηλεόραση την θέλεις για το δωμάτιο καλό είναι να κοιτάξεις να έχει va panel και να κατασταλάξεις στις ίντσες πρώτα(το σημαντικότερο) .. Εγώ σε αυτή την απόσταση περίπου στο δωμάτιο μου έχω 48αρα.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από vagosvts7 1
donblunts Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αφού τα λεφτά δεν είναι θέμα, γιατί δεν πας στην πιο τούμπανο 4Κ;
costacurta Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, Nikiforos Georgiou είπε Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να βλεπω στο κρεβατι, θα εχω αποσταση περιπου 2 μετρων απο την τηλεοραση και εχω ακουσει οτι η 4Κ αξιζουν οταν καθεσαι πιο κοντα τους σε σχεση με τις Full HD επισης το content που θα βλεπω ειναι 1080p περισσοτερο αλλα θελω να βλεπω και 4Κ ταινιες. Αξιζει να παρω Full HD η να παρω 4Κ , τα λεφτα δεν ειναι θεμα , επισης αμα εχετε καποια ΤV που μπορειτε να μου προτεινετε στειλτε link. Θα πάρεις 4κ. Οι fyllhd παίζει να είναι και πιο ακριβές πλέον /είναι κάτι ξεχασμένα μοντέλα που εξακολουθούν στην ίδια τιμή που είχαν τότε 1
Mesqal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, costacurta είπε Οι fyllhd παίζει να είναι και πιο ακριβές πλέον /είναι κάτι ξεχασμένα μοντέλα που εξακολουθούν στην ίδια τιμή που είχαν τότε Αυτο ακριβως, στα 2μ μια 4κ 55΄΄ θα ειναι λουκουμι. Τωρα βεβαια μια 65'' θα ηταν ακομη καλυτερη 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα