Προς το περιεχόμενο

4k η Full HD

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να βλεπω στο κρεβατι, θα εχω αποσταση περιπου 2 μετρων απο την τηλεοραση και εχω ακουσει οτι η 4Κ αξιζουν οταν καθεσαι πιο κοντα τους σε σχεση με τις Full HD 
επισης το content που θα βλεπω ειναι 1080p περισσοτερο αλλα θελω να βλεπω και 4Κ ταινιες. Αξιζει να παρω Full HD η να παρω 4Κ , τα λεφτα δεν ειναι θεμα , επισης αμα εχετε καποια ΤV που μπορειτε να μου προτεινετε στειλτε link.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που την τηλεόραση την θέλεις για το δωμάτιο καλό είναι να κοιτάξεις να έχει va panel και να κατασταλάξεις στις ίντσες πρώτα(το σημαντικότερο) .. Εγώ σε αυτή την απόσταση περίπου στο δωμάτιο μου έχω 48αρα.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Nikiforos Georgiou είπε

Θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να βλεπω στο κρεβατι, θα εχω αποσταση περιπου 2 μετρων απο την τηλεοραση και εχω ακουσει οτι η 4Κ αξιζουν οταν καθεσαι πιο κοντα τους σε σχεση με τις Full HD 
επισης το content που θα βλεπω ειναι 1080p περισσοτερο αλλα θελω να βλεπω και 4Κ ταινιες. Αξιζει να παρω Full HD η να παρω 4Κ , τα λεφτα δεν ειναι θεμα , επισης αμα εχετε καποια ΤV που μπορειτε να μου προτεινετε στειλτε link.

Θα πάρεις 4κ. Οι fyllhd παίζει να είναι και πιο ακριβές πλέον /είναι κάτι ξεχασμένα μοντέλα που εξακολουθούν στην ίδια τιμή που είχαν τότε 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, costacurta είπε

Οι fyllhd παίζει να είναι και πιο ακριβές πλέον /είναι κάτι ξεχασμένα μοντέλα που εξακολουθούν στην ίδια τιμή που είχαν τότε 

Αυτο ακριβως, στα 2μ μια 4κ 55΄΄ θα ειναι λουκουμι. Τωρα βεβαια μια 65'' θα ηταν ακομη καλυτερη 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...