Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγουρα  εχει πολυ φορτο ο server δεν εξηγειται αλλιως. το ιδιο ειχα παθει οταν εδιναν δωρεαν το Assasins Creed 3. συνεχιστε να δοκιμαζετε παιδια.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Aggeluska είπε

το πηρε κανεις;

Εγώ κατάφερα και το πήρα μέσω του Bethesda launcher. Μόλις κατάφερα και έκανα Login μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω install του παιχνίδι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, th_nikos είπε

Εγώ κατάφερα και το πήρα μέσω του Bethesda launcher. Μόλις κατάφερα και έκανα Login μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω install του παιχνίδι.

ούτε έτσι γίνεται redeem..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν κλαταρει ολα και ESO και η μλκια τους το Fallout 76 ολοι οι servers εχουν θεμα . Εχω πολυ καιρο να μπω και φοβηθηκα μη μου χουνε φαει το λογαριασμο δε δουλευε καν χωρις reset . Το TES25TH-MORROWIND δε βλεπω να το περνουμε :P

Edit : Και κανονικα απο το mail link κανει redeem τωρα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kopan είπε

Και εγώ μόλις το πήρα.  (αλλά δεν βρίσκω από που το κάνω download ! )

Πρέπει να κατεβάσεις το bethesda launcher

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε

Πρέπει να κατεβάσεις το

Το κατέβασα το bethesda launcher , το εγκατέστησα , αλλά δεν βρήκα από που  κάνω download  το παιχνίδι !!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kopan είπε

Το κατέβασα το bethesda launcher , το εγκατέστησα , αλλά δεν βρήκα από που  κάνω download  το παιχνίδι !!

Τελικά το εμφάνισε στη λίστα   games  και το έκανα install !!!   Ευχαριστώ Guerriero4  και τον TS.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SnakeMJK είπε

Τώρα κάνει login, αλλά δεν λειτουργεί το redeem code.

Τέτοια ταλαιπωρία, ούτε σε σουβλατζίδικο με τυχερή πεινιάτα.

Κόψτε το efood γερμανική εταιρεία είναι που παίρνει 15%στη τσέπη της τόσο δύσκολο είναι να καλέσετε σε μαγαζί και να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zurabik είπε

Κόψτε το efood γερμανική εταιρεία είναι που παίρνει 15%στη τσέπη της τόσο δύσκολο είναι να καλέσετε σε μαγαζί και να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες?

Ειμαστε αντικοινωνικοι 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...