alkarosgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Σιγουρα εχει πολυ φορτο ο server δεν εξηγειται αλλιως. το ιδιο ειχα παθει οταν εδιναν δωρεαν το Assasins Creed 3. συνεχιστε να δοκιμαζετε παιδια.
th_nikos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, Aggeluska είπε το πηρε κανεις; Εγώ κατάφερα και το πήρα μέσω του Bethesda launcher. Μόλις κατάφερα και έκανα Login μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω install του παιχνίδι.
AzaZyL Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, th_nikos είπε Εγώ κατάφερα και το πήρα μέσω του Bethesda launcher. Μόλις κατάφερα και έκανα Login μου έλεγε ότι μπορώ να κάνω install του παιχνίδι. ούτε έτσι γίνεται redeem..
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχουν κλαταρει ολα και ESO και η μλκια τους το Fallout 76 ολοι οι servers εχουν θεμα . Εχω πολυ καιρο να μπω και φοβηθηκα μη μου χουνε φαει το λογαριασμο δε δουλευε καν χωρις reset . Το TES25TH-MORROWIND δε βλεπω να το περνουμε Edit : Και κανονικα απο το mail link κανει redeem τωρα . Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
thomason993 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις κατάφερα να το πάρω μετά από πολλά "invalid code". Από το site, Account->Transaction History->Redeem Code έβαλα τον κωδικό και το δέχτηκε.
kopan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Και εγώ μόλις το πήρα. (αλλά δεν βρίσκω από που το κάνω download ! )
Guerriero4 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, kopan είπε Και εγώ μόλις το πήρα. (αλλά δεν βρίσκω από που το κάνω download ! ) Πρέπει να κατεβάσεις το bethesda launcher
kopan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Guerriero4 είπε Πρέπει να κατεβάσεις το Το κατέβασα το bethesda launcher , το εγκατέστησα , αλλά δεν βρήκα από που κάνω download το παιχνίδι !!
kopan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, kopan είπε Το κατέβασα το bethesda launcher , το εγκατέστησα , αλλά δεν βρήκα από που κάνω download το παιχνίδι !! Τελικά το εμφάνισε στη λίστα games και το έκανα install !!! Ευχαριστώ Guerriero4 και τον TS. 1
zurabik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, SnakeMJK είπε Τώρα κάνει login, αλλά δεν λειτουργεί το redeem code. Τέτοια ταλαιπωρία, ούτε σε σουβλατζίδικο με τυχερή πεινιάτα. Κόψτε το efood γερμανική εταιρεία είναι που παίρνει 15%στη τσέπη της τόσο δύσκολο είναι να καλέσετε σε μαγαζί και να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες? 2 1
overpower Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, zurabik είπε Κόψτε το efood γερμανική εταιρεία είναι που παίρνει 15%στη τσέπη της τόσο δύσκολο είναι να καλέσετε σε μαγαζί και να παραγγείλετε χωρίς μεσάζοντες? Ειμαστε αντικοινωνικοι 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα