Pavlosc50 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλησπερα στη ομαδα...ειμαι καινουριος εδω και εχω ενα προβλημα με το μηχανακι μου και ελπιζω να βρουμε μαζι μια λυση.Αρχικα το μοτερ ειναι απο αστρα και εχει γινει μετατροπη εχει 3ο σταδιο εκκεντρωφορο ο οποιος χαλαει μαζι με τα κοκορακια μεσα σε 3 4 μηνες... πιστευω μπορειτε να μου δωσετε μια λυση.Ευχαριστω πολυ για το χρονο και τη προσοχη σας!!!
andrapos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλά μην περιμένεις να γίνει τηλεδιαγνωση από το forum..Από εδώ μην περιμενεις να πάρεις λύση αλλά μόνο συμβουλες.Πιθανόν να μην γίνεται καλή λίπανση εκεί πάνω ή τα ελατήρια των βαλβίδων να είναι πολύ σκληρά..Εγώ εκεί θα εστιαζα.Επισης ανάλογα και με το τι άλλες αλλαγές έχεις κάνει μην περιμένεις να έχει το μηχανάκι την αξιοπιστία που έχει το καινούριο.Εκκεντροφόρο έχεις δοκιμάσει να βάλεις άλλη μάρκα;
Pavlosc50 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Λυση φυσικα δε περιμενω να βρουμε απο εδω απλα περισσοτερες γνωμες ηθελα να ακουσω για να μπορεσω να βρω απο τι γινεται...ναι εχω βαλει διαφορους εκκεντροφορους και πολλα διαφορα κοκορακια
andrapos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Έχεις ελέγξει την αντλία λαδιού ποτέ;Μετά δοκίμασε να αλλάξεις ελατήρια βαλβίδων.Βασικά με μαλακότερα ελατήρια θα έχεις λιγότερη φθορά αλλά αν είναι άγριος ο εκκεντροφόρος θα έχεις αλλά προβλήματα.Τις βαλβίδες τις ρυθμίζεις σωστά;Το μηχανάκι βασικά το φτιάχνεις μόνος σου ή το φτιάχνει μάστορας;
G.bar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Το τρίτο στάδιο δεν λέει κάτι.. Είναι αγορασμένος έτσι η απλά έχετε φάει τα αμύγδαλα σε τόρνο; Αν τρώει τα κοκκοράκια σημαίνει οτι ή δεν ανεβαζει λάδια ή ειναι μάπα ο εκκεντροφόρος (αλλά για να θέλει εκκεντροφόρο κάθε 3 μήνες μάλλον ειναι μάπα αλλιώς θα ήθελε και κυλινδροπίστονα επειδη θα είχε κολλήσει). Τί άλλη μετατροπή έχει, ποσα mm είναι; Αν το λύνετε και το δένετε με φλαντζόκολλες είναι πιθανό να έχει βουλωσει κάτι στη διαδρομή του λαδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα