Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo θα ανακοινώσει δύο νέες κονσόλες Switch το καλοκαίρι

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Θα σου επαναλάβω ότι είσαι λάθος. Η CGA έχανε από την ΕGA που έχασε από την VGA, που χάσανε από τις Voodoo που έχασε από την Geforce 256. Η amiga ξήλωσε τον ST κλπ.

Μην τα κρίνεις όλα από την "ανωμαλία" του Wii.

Τα specs πάντα παίζανε ρόλο αλλά κυριότερα το marketing τους και ουσιαστικά πόσο dev friendly ήταν στην ουσία. Στην πραγματικότητα τα SPECS σπρώξανε το XBOX π.χ.  στην βιομηχανία αν το καλοσκεφτείς.

Βέβαια κακώς συζητάμε για spec σε ένα νήμα που αφορά φορητά to begin with.

Πόσο χρονών είσαι? Γιατί αν είσαι κάτω από 30-35 άστο. Δεν ξέρεις τι λένε οι παραπάνω. Δεν είχες γεννηθεί. Το gaming industry το οδηγούσε ΠΑΝΤΑ το gameplay. Απλά για πολλά χρόνια, όσο υπήρχε ακόμα ανάπτυξη στο gameplay, τα γραφικά και τα specs ήταν επίσης σημαντικά γιατί έδιναν δυνατότητα στο gameplay να αναδειχθεί. Επίσης, για μια περίοδο που τα γραφικά ήταν κάτι πρωτοπόρο ο κόσμος αγνόησε για λίγο το gameplay, αλλά ήρθε το Wii και κυρίως, το Ds να μας ξαναθυμίσει τι σημαίνει gameplay....

Επίσης, το γεγονός πως αναφέρεσαι σε εταιρείες και όχι σε τρόπο παιχνιδιού, δείχνει ότι δεν έχεις καμία επαφή με το θέμα. Η SONY ας πούμε έβγαλε παιχνιδάρες, έβγαλε και σκουπίδια. Το ίδιο και άλλες εταιρείες.... Δεν είναι ένα τσουβάλι. Να σου πω και άλλο ένα παράδειγμα από το PC gaming? Πες μου ποια games ανά κατηγορία είναι καλύτερα από τα: AOE 2, Diablo 2, Startcraft, Baldur's Gate 1+2, Legacy of Kain Soul Reaver 1-2-3, Civilization 3, Duke Nukem 1-2-3, Rick Dangerous 2, Mass effect. Όλα τρέχουν σε μια Intel HD 620...…….

Αναφορικά με Nintendo έχει κάνει πολλά λάθη, θα συμφωνήσω μαζί σου για τα γραφικά γιατί απλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην τα έχει πιο ψηλά. Τα παιχνίδια της όμως, ειδικά τα κλασικά, είναι απλά μοναδικά και πολύ ποιοτικά. Αν δεν το πιστεύεις, πήγαινε στο ebay να κοροϊδέψεις κάποιον προσπαθώντας να αγοράσεις Super Mario bros Wii ή Cart σε κονσόλα 15 ετών όπως το Wii. Δες πόσα θα πληρώσεις στην αγορά, εκεί που δεν υπάρχει άποψη, αλλά τσέπη (=αντικειμενική πραγματικότητα).

Η αγορά της Nintendo ήταν πάντα τα παιδιά και μένει αυστηρά εκεί. Όταν κάποτε γίνεις γονέας θα καταλάβεις γιατί.....

Επεξ/σία από jimarass26
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

με το wii η Nintendo σας σήκωσε από τους καναπέδες. motion controllers.  στο Wii u σου είπε άσε την τηλεόραση ελεύθερη να παίζεις στην ταμπλέτα. στο Switch όλα αυτά σου τα έβαλε και τώρα σου λέει βγες έξω από το σπίτι να παίξεις. δεν κοιτάω γραφικά - παιχνίδια - σειρά χαρακτήρων και γενικότερα πόσο τραβάνε κάτι όταν πουλάει, αλλά κοιτάω την πρωτοπορία που δείχνει αλλά δεν την ακολουθούν οι άλλες 2 εταιρίες. όλες κοιτάνε το κέρδος θα ξαναπώ γιατί ορισμένοι κολλάτε στους χαρακτήρες - τίτλους παιχνιδιών. άμα δεν άξιζαν - δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα είχαν τελειώσει προ πολλού αυτές οι εταιρίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Πόσο χρονών είσαι?

Αρκετά μεγάλος για να έπαιζα atari 2600 σε Blaupunkt CRT 24" τότε + Magnifier Glass Stand 40" κατασκευής Blaupunkt επίσης, Rick Dangerous και Solomon's Key σε πράσινο μόνιτορ με κασέτα κτλ., 6128,  από τους πρώτους στην χώρα μας που είχα Αmstrad CPC-1512 DD/CM (hint 8 ήμουν τότε), κλπ...

Δεν θα σε ρωτήσω τι ηλικία έχεις γιατί δεν με ενδιαφέρει καν.

Θα σε προτρέψω όμως να πας πάλι σχολείο, να μάθεις να διαβάζεις και ΙΣΩΣ τότε κατανοήσεις πως αυτά που γράφεις δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο συζήτησης που είχα με τον @ikaruga24.

While @ it  να μου εξηγήσεις επίσης γιατί oi gamers, γράψανε το WiiU στα @@ τους.

Επειδή δεν είχε παιχνίδια ή γραφικά?  Και αν δεν είχε παιχνίδια είχε γραφικά?

Γιατί εγώ που το είχα μια χαρά παιχνίδια είχε....

Όπως και το Switch.

Και το 3ds.

Edit: Ξέχασα το N64.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

While @ it  να μου εξηγήσεις επίσης γιατί oi gamers, γράψανε το WiiU στα @@ τους.

Όπως και το Switch.

Και το 3ds.

Edit: Ξέχασα το N64.

Γιατί δεν έγινε σωστή υποστήριξη με games στην αρχή και γενικότερα. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ καλύτερη κονσόλα από το wii.

Αναφορικά με τα προηγούμενα, ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά όντως. Γιατί κάπου έπιασα ότι έλεγες πως τα specs είναι πιο σημαντικά από το gameplay και κουφάθηκα (Η μάχη original Gameboy vs Game Gear είναι από τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα όπου gameplay wins)

Επεξ/σία από jimarass26
  • Thanks 1

• Moderators
13 hours ago, Sir_Teraflop said:

Το Wii U είχε εντελώς λάθος price point. Και είχε λάθος price point γιατί είχε πακέτο και την ταμπλέτα που ήταν εντελώς αχρείαστη. Αν είχε γίνει ditched η ταμπλέτα, θα έριχναν και την τιμή και θα πούλαγε πολύ καλύτερα. Και θα πούλαγε γιατί είχε πολλά και καλά games.

Από τις πωλήσεις του Wii U μπορούμε να καταλάβουμε πόσος είναι ο σκληρός πυρήνας των Nintendo fans, περίπου 10-12m. Οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι όταν το Switch έχει πουλήσει τα τριπλάσια, δεν το έχουν αγοράσει μόνο N-fags, αλλά και κάποιο άλλο κομμάτι των gamers.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Wii U είχε εντελώς λάθος price point. Και είχε λάθος price point γιατί είχε πακέτο και την ταμπλέτα που ήταν εντελώς αχρείαστη. Αν είχε γίνει ditched η ταμπλέτα, θα έριχναν και την τιμή και θα πούλαγε πολύ καλύτερα. Και θα πούλαγε γιατί είχε πολλά και καλά games.

Από τις πωλήσεις του Wii U μπορούμε να καταλάβουμε πόσος είναι ο σκληρός πυρήνας των Nintendo fans, περίπου 10-12m. Οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε ότι όταν το Switch έχει πουλήσει τα τριπλάσια, δεν το έχουν αγοράσει μόνο N-fags, αλλά και κάποιο άλλο κομμάτι των gamers.

Eντάξει το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά είναι και το θέμα ότι αναμένεται να είναι και ο αντικαταστάτης-συνεχιστής και του portable τμήματος της nintendo, επομένως nintendo fanboys και από εκεί (και μόνο που βγάζουν επιτέλους pokemon σε home console τα λέει όλα), αλλά και πάλι αυτό ενισχύει το point σου, από εκεί που σου έλεγε στο wii u πλήρωσε τόσα για home console με ταμπλέτα που δε θέλουν όλοι, τώρα με τα ίδια χρήματα έχεις και home console και portable.

Εγώ προσωπικά αν ήταν μόνο docked δε θα το έπαιρνα ποτε.

Νομίζω είναι καλή κίνηση, δεν μου αρέσει που θα βάλει μικρότερη οθόνη στο φτηνό όμως. 

Προσωπικά πίστευα από την αρχή ότι θα κυκλοφορήσει switch χωρίς dock, το θέμα είναι όμως να υπάρχει και συμβατό dock αν θέλει κάποιος να το αγοράσει ξεχωριστά αργότερα.

εγω οπως το βλεπω, θα παιξει το μικρο γυρω στα 250, το "παλιο" στα 350 και το αλλο στα 450 η παραπανω. η ninty δε κανει "εκπτωσεις", θα αρμεξει οσο μπορει.

θα ειναι καλη φαση αν βγαλει ενα compact dock για το μικρο το οποιο να κανει και για το τωρινο (πολλα ζηταω), σαν τα 3rd party που κυκλοφορουν (αλλα κανουν ζημια). θα το αγοραζα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...