elpaso1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καποιες φορες, συνηθως σε καποια ανηφορα με γλιτσα ή αν ψιλοβρεχει, οταν παω να ξεκινησω σπινιαρουν οι τροχοι και ακουγεται ενας θορυβος κοντα στο κιβωτιο ταχυτητων, αρκετα δυνατος, λες και περασα πανω απο καποια κοτρωνα και μου ξηλωνει τη μασκα ολη απο κατω. Ακουγονται δυνατα 3,4 κτυποι. Τι μπορει να ειναι; Το αμαξι το εχω 2 χρονια, πρεπει να το εχει κανει τουλαχιστον 10 φορες κατι τετοιο.. Δεν ξερω αν μελλοντικα μπορει να χαλασει κατι ή εχει ηδη ξεκινησει να φθειρεται. Εχω το ford focus mk3. Δεν εχει καποια σχεση με το πατιναρισμα συμπλεκτη, σωστα;
elpaso1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Υπαρχει καποιο βιντεο που να με βοηθησει να καταλαβω αν αυτο που ακουω ειναι το esp; Δεν γνωριζω!
paylidis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Abs H antispin... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από paylidis
alkis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Πχ αν ακους κατι να βαραει εντονα, ειναι το EBD στα peugeot. Εαν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πηγαινε σε καποιον μηχανικο να ελενξει το συστημα διευθυνσης (ολο) και τις βασεις κινητηρα-σασμαν. 2
elpaso1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 7 hours ago, alkis13 said: Πχ αν ακους κατι να βαραει εντονα, ειναι το EBD στα peugeot. Εαν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πηγαινε σε καποιον μηχανικο να ελενξει το συστημα διευθυνσης (ολο) και τις βασεις κινητηρα-σασμαν. Περναω service σε 1 μηνα, τι να τους πω να κοιταξουν; Βεβαια και περυσι που ειχα περασει το 1ο service δεν εντοπισαν καποιο προβλημα.. Ισως να φταιει ο αερας στα λαστιχα και το οτι ειναι 999 κυβικα και θελει περισσοτερο γκαζι καποιες φορες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα