Προς το περιεχόμενο

sleeve σε καλωδια απο case fans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερες,εχω 2 case fans με τα παρδαλα καλωδια :D κ σκεφτηκα να βγαλω την μαυρη sleeve επενδυση απο ενα παλιο χαλασμενο mouse να ντυσω τα καλωδια απο τα fans. Αν κοψω το καλωδιο του mouse κατα μηκος θα κρατησει η πλεξη ή θα σκορπισει?Εχει δοκιμασει αλλος κατι παρομοιο?Ευχαριστω

edit:με λιγο ψαξιμο βρηκα απο εξωτερικο "split braided sleeving" .Βγαινει σε διαφορες διαστασεις οπως 1/8",1/4",3/8" κλπ δεν ξερω καν σε τι αναφερονται οι διαστασεις ουτε κ ποιο  ταιριαζει για τα 3 καλωδιακια απο το fan...καποια βοηθεια εδω ποιο να διαλεξω?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρε ταινια μαυρη υφασματινη (αυτες που κανουμε τις πλεξουδες στα αυτοκινητα) και τυλιξε το καλωδιο του ανεμιστηρα. Και πιο ομορφο και γρηγορο

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Παρε ταινια μαυρη υφασματινη (αυτες που κανουμε τις πλεξουδες στα αυτοκινητα) και τυλιξε το καλωδιο του ανεμιστηρα. Και πιο ομορφο και γρηγορο

ειχα σκεφτει για ταινια αλλα πολλες φορες αφηνουν καταλοιπα απο κολλες,επισης δεν θα ηθελα να γινουν ακαμπτα τα καλωδια επειδη σκοπευω να αλλαξω σε κουτι με cable manage ,thnx παντως 

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη δεν αφηνει καταλοιπα και ειναι πληρως ευλυγιστη. Δεν εχει σχεση με την κλασσικη μονωτικη που ξερουμε ολοι

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeSmirlis είπε

Η συγκεκριμενη δεν αφηνει καταλοιπα και ειναι πληρως ευλυγιστη. Δεν εχει σχεση με την κλασσικη μονωτικη που ξερουμε ολοι

αν θελεις ριξε ενα link γιατι υπαρχουν 200 ειδη ταινιας ...ή σε τι καταστημα μπορω να την ψαξω πχ ειδη αυτοκιν,ειδη ηλεκτρολογων?

Δημοσ.

Επειδη έχω δοκιμάσει διάφορα με υφασμάτινη ταινία, δεν είναι και οτι καλύτερο για την δουλειά που θέλεις να κάνεις (έχω δοκιμάσει και σε καλώδια όπως θες να κάνεις). Θα είναι δύσκολο να βάλεις λίγη μόνο ταινία (όσο πρέπει) και οπωσδήποτε θα καταλήξει να βάλει περισσότερο και θα υπάρχει μια σχετική ακαμψία. Για μένα ή βάψε τα ή αγόρασε άλλα.

Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά (και δεν θυμάμαι και πως το λένε). Είναι ακριβώς για αυτή τη δουλειά. Ένα μαύρο λάστιχο στο οποίο περνάς το καλώδιο που θες και μετά το καις και συρρικνώνεται στο μέγεθος του καλωδίου σου. Αν πας σε σχετικό μαγαζί και το περιγράψεις, θα σε κατατοπίσουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Stamer είπε

Επειδη έχω δοκιμάσει διάφορα με υφασμάτινη ταινία, δεν είναι και οτι καλύτερο για την δουλειά που θέλεις να κάνεις (έχω δοκιμάσει και σε καλώδια όπως θες να κάνεις). Θα είναι δύσκολο να βάλεις λίγη μόνο ταινία (όσο πρέπει) και οπωσδήποτε θα καταλήξει να βάλει περισσότερο και θα υπάρχει μια σχετική ακαμψία. Για μένα ή βάψε τα ή αγόρασε άλλα.

Υπάρχει και κάτι άλλο που δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά (και δεν θυμάμαι και πως το λένε). Είναι ακριβώς για αυτή τη δουλειά. Ένα μαύρο λάστιχο στο οποίο περνάς το καλώδιο που θες και μετά το καις και συρρικνώνεται στο μέγεθος του καλωδίου σου. Αν πας σε σχετικό μαγαζί και το περιγράψεις, θα σε κατατοπίσουν.

Γι'αυτό ρωτησα τι συνδεση εχει ο ανεμιστήρας... μήπως μπορεί να περάσει κάποιο θερμοσυστελομμενο

Με ταινία θα γίνει χάλια...

Επεξ/σία από dalain
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Stamer είπε

Το ειδα κ αυτο που λες σε βιντεακια "how to..." αλλα θα επρεπε να βγαλω τα πλαστικα στην ακρη για να περασει το καλωδιο κ δεν εχω τετοια εμπειρια ουτε εργαλεια,ισως να μην αξιζε κ ο κοπος. Ξερω το καλυτερο θα ηταν να βαλω με splitter με 2-3 pwm sleeved φανακια αλλα το βρηκα ενδιαφερον να ντυσω αυτα που ηδη εχω να φυγει η πολυχρωμία :D κ αφιερωσα λιγο χρονο να βρω τι επιλογες εχω.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Με το θερμοσυστελομενο θα γίνει άκαμπτο σαν...πλαστικό. Το έχω δοκιμάσει.

Αν απλα το περασει χωρις να το ζεστανει;Θα ειναι χοντροκομμένο βεβαια αλλα θα ειναι μαυρο και σίγουρα πιο μαζεμένο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dalain είπε

Αν απλα το περασει χωρις να το ζεστανει;Θα ειναι χοντροκομμένο βεβαια αλλα θα ειναι μαυρο και σίγουρα πιο μαζεμένο...

Και πάλι, σκληρά ειναι. Αυτά που πήρα εγώ τουλάχιστον , δεν νομίζω να υπάρχουν μαλακά.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Και πάλι, σκληρά ειναι. Αυτά που πήρα εγώ τουλάχιστον , δεν νομίζω να υπάρχουν μαλακά.

Έχει και αρκετά μαλακά ΑΛΛΆ δεν κάνει σχεδόν καθόλου κουρμπα κάνει τσάκιση σχεδόν με το παραμικρό

Το πιο εύκολο είναι πάρε sleeve βγάλε τα pin από το Connector και περνά sleeve με θερμισυστελομενο και μετά βάζεις ξανά το Connector

Επεξ/σία από Inuyasha
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...