rafinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω ένα Thomson TG585 v8. Δυστυχώς οι ταχύτητες τις οποίες έχουμε στην περιοχή μου είναι τραγικές. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω, μήπως δω κάποια μικρή βελτίωση αν βάλω κάποιο άλλο router του εμπορίου. Δεν μιλάω να μου διπλασιαστεί η ταχύτητα ή κάτι τέτοιο. Μιλάω για διαφορές ακόμα και 0,5 Mbit στο download.
zx1234r Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Συνήθως δεν υπάρχει διαφορά αλλά και να υπάρχει είναι μικρή. Δεν αξίζει τα λεφτά που θα δώσεις.
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 On 25/03/2019 at 14:18, rafinos said: Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω ένα Thomson TG585 v8. Δυστυχώς οι ταχύτητες τις οποίες έχουμε στην περιοχή μου είναι τραγικές. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω, μήπως δω κάποια μικρή βελτίωση αν βάλω κάποιο άλλο router του εμπορίου. Δεν μιλάω να μου διπλασιαστεί η ταχύτητα ή κάτι τέτοιο. Μιλάω για διαφορές ακόμα και 0,5 Mbit στο download. μπορει να κερδισεις μπορει να εισαι το ιδιο μπορει να χασεις.ισως να αξιζει κανα asus και να δοκιμασεις να ριξεις το snr για να κερδισεις σε ταχυτητα χωρις ομως να ειναι σιγουρο οτι θα εισαι σταθερος. 1
l337 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 2:18 ΜΜ, rafinos είπε Γεια σας παιδιά και χρόνια πολλά! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω ένα Thomson TG585 v8. Δυστυχώς οι ταχύτητες τις οποίες έχουμε στην περιοχή μου είναι τραγικές. Απλά θα ήθελα να ρωτήσω, μήπως δω κάποια μικρή βελτίωση αν βάλω κάποιο άλλο router του εμπορίου. Δεν μιλάω να μου διπλασιαστεί η ταχύτητα ή κάτι τέτοιο. Μιλάω για διαφορές ακόμα και 0,5 Mbit στο download. Το router σου είναι τουλάχιστον 12ετίας.. Με πιο καινούριο router το πιθανότερο είναι πως θα δεις βελτίωση. Εάν είσαι στην cosmote, κάλεσε στο 13888 και θα σου στείλουν καινούριο router με χρησιδάνειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα