Jangos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενημέρωσα την αρχική δημοσίευση με την καινούργια έκδοση 75.0.111.0. Όποιος θέλει να τον δοκιμάσει μπορεί να τον κατεβάσει από εδώ !!! Download Link Version 75.0.111.0 (Official build): https://mega.nz/#!Wp1AkIYa!jQxdyamM8oJ-SrwAZZfRz3PmYZEiIsp9nFfO1HYAyJ8 Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Jangos Αιτιολογία: New Download Link. 1
oldnew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Έχει επιλογή να προσθέσεις search engine. Ξέρει κανεις τι ακριβώς γράφουμε για να παρει την Google search? Παιδεύομαι ποση ωρα δεν το βρήκα..
Jangos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (Hands-on) Μια ματιά στο νέο λογισμικό περιήγησης στο διαδίκτυο Edge της Microsoft που βασίζεται στο open source chromium της Google.
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Jangos είπε (Hands-on) Μια ματιά στο νέο λογισμικό περιήγησης στο διαδίκτυο Edge της Microsoft που βασίζεται στο open source chromium της Google. Η το pc ειναι χάλια η εγώ βλέπω lag μέχρι το κόκκαλο...
Jangos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 0 lag. Τον δουλεύω όπως έχω ξαναγράψει και πάει πραγματικά... τραίνο. 🚆 Προτείνω να τον δοκιμάσεις πρώτα για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Τζάμπα είναι εξ άλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. 😜
newton91 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, oldnew είπε Έχει επιλογή να προσθέσεις search engine. Ξέρει κανεις τι ακριβώς γράφουμε για να παρει την Google search? Παιδεύομαι ποση ωρα δεν το βρήκα.. Φιλε προσπαθω και εγω 2 ωρες τωρα, δεν αλλαζει με τπτ. δεν μπορω να καταλαβω, αν βρεις τπτ πες μου
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Jangos είπε 0 lag. Τον δουλεύω όπως έχω ξαναγράψει και πάει πραγματικά... τραίνο. 🚆 Προτείνω να τον δοκιμάσεις πρώτα για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Τζάμπα είναι εξ άλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. 😜 Για το βίντεο έλεγα.. Anyway δεν αλλάζω εγώ τον Firefox από το pc.. Δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα ούτε να αργήσει ούτε κάτι.. + κάποια έξτρα addons που με έχουν βολέψει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μια ..χαζη ερωτηση . Είναι δυνατον η Microsoft με το λειτουργικο της να εχει κυριαρχησει και να μην μπορει να βγαλει και τον καλυτερο browser ? 'Η μηπως κατι άλλο συμβαινει ?
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια ..χαζη ερωτηση . Είναι δυνατον η Microsoft με το λειτουργικο της να εχει κυριαρχησει και να μην μπορει να βγαλει και τον καλυτερο browser ? 'Η μηπως κατι άλλο συμβαινει ? Αντιγράφωντας την δουλειά από άλλους ναι μπορεί γιατί πήγε να κάνει κάτι δικό τις ουσιαστικά σαν τον Internet Explorer και στην τελική τώρα το αλλάζουν και το πάνε με βάση το chromium οπότε οι browsers για μένα παίζουν καλύτερο ρόλο όταν έχει και κάποια προστασία με την google ξέραμε το spyware είναι σε άλλο επίπεδο μετά η Microsoft με τα Windows 10 να έχουν telemetry μέχρι και στην αριθμομηχανή είναι λίγο κάπως...
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αντιγράφωντας την δουλειά από άλλους ναι μπορεί γιατί πήγε να κάνει κάτι δικό τις ουσιαστικά σαν τον Internet Explorer και στην τελική τώρα το αλλάζουν και το πάνε με βάση το chromium οπότε οι browsers για μένα παίζουν καλύτερο ρόλο όταν έχει και κάποια προστασία με την google ξέραμε το spyware είναι σε άλλο επίπεδο μετά η Microsoft με τα Windows 10 να έχουν telemetry μέχρι και στην αριθμομηχανή είναι λίγο κάπως... Δηλαδη δεν εχει την τεχνογνωσια μονη της χωρις αντιγραφες ?Δεν είναι οξυμορο ?Να μπορει να φτιαχνει λειτουργικο και όχι ένα browser ?
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Δηλαδη δεν εχει την τεχνογνωσια μονη της χωρις αντιγραφες ?Δεν είναι οξυμορο ?Να μπορει να φτιαχνει λειτουργικο και όχι ένα browser ? Όπως βλέπεις κάναν προσπάθεια με τον Edge και τώρα στην τελική αλλάζουν το base σε chromium οπότε αυτόματα καταλαβαίνει κάποιος ότι το project δεν βγήκε καλό. Οπότε τη να βάλεις chrome τη edge το ίδιο θα είναι στην τελική αντε να μην τρώει τόσο ραμ τέλος πάντων
Gilmen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωτες εντυπωσεις παει σφαιρα πραγματικα ......Πως βαζουμε την γλωσσα στα ελληνικα? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Gilmen
tsf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Για την τελευταία έκδοση ανατρέξτε στο παρακάτω λινκ: https://twitter.com/wbpluto
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Chromium-based Edge: Linux support and IE integration https://www.ghacks.net/2019/03/29/chromium-based-edge-linux-support-and-ie-integration/ Χαχαχαχαχα!
PostHelper Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 2:22 ΜΜ, giannakis1983 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ,αφού σχεδόν όλες οι σελίδες πλέων δεν εκμεταλλεύονται όλο το πλάτος του Browser παρά μόνο το κέντρο , γιατί δεν βάζουν τα Tab και τα Tools κάθετα για να εκμεταλλευτούν τουλάχιστον το ύψος ??? Τσάμπα πήρα την 55άρα ??? 55"αρα για PC monitor? "Καπως" υπερβολικο δεν ειναι?🤐 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα