Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, giannakis1983 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ,αφού σχεδόν όλες οι σελίδες πλέων δεν εκμεταλλεύονται όλο το πλάτος του Browser παρά μόνο το κέντρο

, γιατί δεν βάζουν τα Tab και τα Tools κάθετα για να εκμεταλλευτούν τουλάχιστον το ύψος ???

Τσάμπα πήρα την 55άρα ???

Δοκιμασε Vivaldi ή tree tabs στο firefox

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, giannakis1983 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ,αφού σχεδόν όλες οι σελίδες πλέων δεν εκμεταλλεύονται όλο το πλάτος του Browser παρά μόνο το κέντρο

, γιατί δεν βάζουν τα Tab και τα Tools κάθετα για να εκμεταλλευτούν τουλάχιστον το ύψος ???

ο οπερα εχει τετοια επιλογη παντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE: Διέρρευσε online το νέο πρόγραμμα περιήγησης Chromium Edge της Microsoft και μπορείς να το κατεβάσεις ΤΩΡΑ!

Ενημέρωσα την χθεσινή μου δημοσίευση με το παρακάτω νέο link για download, γιατί μετακίνησα το αρχικό αρχείο σε άλλο αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο λόγω υπερβολικών αιτημάτων λήψης.

Εγώ όπως αναφέρω και στο χθεσινό μου ποστ τον κατέβασα από τον σύνδεσμο που έχω βάλει στο τέλος και έλεγξα αν λειτουργεί καλά πριν γράψω εδώ. Και όντως λειτουργεί πάρα πολύ καλά, από αυτόν γράφω τώρα εδώ στο φόρουμ και πάει τραίνο. Είναι στα Αγγλικά αλλά μέσα από τις ρυθμίσεις έχει και τα Ελληνικά. Η έκδοση αναφέρει: Microsoft Edge Version 75.0.111.0 (Official build) (64-bit) This browser is made possible by the Chromium open source project and other open source software.

Όποιος θέλει να τον δοκιμάσει μπορεί να τον κατεβάσει από εδώ !!!

Download Link Version 75.0.111.0 (Official build)https://mega.nz/#!Wp1AkIYa!jQxdyamM8oJ-SrwAZZfRz3PmYZEiIsp9nFfO1HYAyJ8

2019-03-26_1728.jpg

2019-03-24_21-45-51.jpg

Επεξ/σία από Jangos
Αιτιολογία: New Download Link.
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ μετά από 15 χρόνια Firefox, είπα να δοκιμάσω εναν chromium based, που να μην μεταδιδει τα πάντα στην Google,  και ομολογω ότι ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δοκιμάστε τον Brave Browser, έχουν δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στο privacy

https://brave.com/

image.png.367a195936f6f6a36b1eea9d4ac61236.png

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Τον δοκίμασα και μπορώ να πω ότι είναι πλέον ο default. Γρήγορος κάνει τα πάντα και inport από edge και chrome.

Πως το θεωρείτε αυτό το γρήγορο ακριβώς ήθελα να ξέρω 🤔🤔 την στιγμή που αν έχεις καλό ίντερνετ και ο Explorer γρήγορος γίνεται 😏😏😏

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giannakis1983 είπε

επειδη δεν διαθετει sidebar API λογω της φιλοσοφιας της Google περι "απλοτητας". το αποτελεσμα ειναι για εναν heavy tab user, η οργανωση και διαχειριση των tabs στον Chrome να ειναι ενα μαρτυριο. και με ολα τα σχετικα tab management addons να προσπαθουν να καλυψουν αυτο το κενο με λειψο τροπο.

απο την αλλη ο Firefox Quantum παρουσιασε το δικο του sidebar API, το οποιο εχει παει την εμπειριας χρησης σε αλλο επιπεδο. πλεον ελεγχεις τα παντα μεσα απο την sidebar που καταλαμβανει μια απο τις δυο καθετες πλευρες της οθονης, tabs, bookmarks, history, sync tabs, installed addons με τις δικες τους λειτουργιες, κτλ. ειναι ο μονος λογος που ισως με κανει να επιστρεψω στον Firefox μετα απο χρονια.

προς το παρον η καλυτερη λυση που εχω βρει για τον Chrome ειναι ο συνδυασμος ενος δικου μου AHK script και του Tabman addon. πρακτικα κανει αυτοματο resize τον browser και κολαει διπλα του το tab sidebar του addon, οταν εστιαζω στον Chrome. παλιοτερα χρησιμοποιουσα το vΤabs,  μακραν οτι καλυτερο σε tab management σε σχεση με τα υπολοιπα addons, αλλα δυστυχως εχει σταματησει η αναπτυξη του εδω και χρονια, και ειναι γεματο bugs πλεον.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει γεμίσει ο τόπος chromium based browsers. Από μία εταιρεία του μεγέθους της MS περίμενα καινούριο browser της προκοπής... Εδώ και δεκαετίες. Όχι αναδιαμόρφωση άλλων projects...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι απλά προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αφού ο chrome έφτασε στην έκδοση 73 και ο παλιός πλοηγός της ΜΣ ήταν στην έκδοση 11-12...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Πως το θεωρείτε αυτό το γρήγορο ακριβώς ήθελα να ξέρω 🤔🤔 την στιγμή που αν έχεις καλό ίντερνετ και ο Explorer γρήγορος γίνεται 😏😏😏

Το βλέπεις από το πόσο γρήγορα ανοίγει τις σελίδες και μέχρι τώρα ο chrome δεν είχε ανταγωνισμό . Καλοί και οι άλλοι αλλά σαν τον chrome δεν ήταν. 

Δημοσ.

"θα αποτελέσει έναν ικανό αντίπαλο του Chrome browser" λέει το άρθρο....

Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό από την στιγμή που βασίζεται πάνω στον chrome???

Δημοσ.

έχω την τελευταία έκδοση το Edge Chromium Based που είναι με χθεσινή ημερομηνία (75.0.111.0), αν θέλει κάποιος να την δοκιμάσει, ας μου στείλει PM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...