FixMyProblems Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Γεια σας παιδιά! Μπορείτε να μου πείτε τι επιλογές έχει κάποιος που προσπαθεί να επιδιώξει ψυχολογική υποστήριξη στην Αθήνα; Μου έχουν πει για κάτι δωρεάν συνεδρίες που είναι μέσω του δήμου, αλλά δεν ξέρω πώς και πού να ψάξω. Επίσης τι διαφορά έχουν οι δωρεάν συνεδρίες με αυτές που πληρώνεις; Ισχύει οτι αν αναφερθεί το θέμα τάσεων αυτοκτονίας, τότε υποχρεούνται να κλείσουν τον ασθενή σε ίδρυμα; Αν βοηθάει μένω στο Κουκάκι. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι να έχετε μια όμορφη ημέρα :)
billiboo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 αν εισαι φοιτητης η σχολη σου λογικα θα εχει τμημα υποστήριξης που μπορεις να κλεισεις και ραντεβου.
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 http://suicide-help.gr εγώ πηγαίνω εδώ είναι εντελώς δωρεαν. Όχι δεν σε κλείνουν σε κανένα ίδρυμα, απλά σε παρακολουθεί ψυχίατρος.
xrhstosiak Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 ρωτώντας πας στην πόλη καλύτερα άσε τα φόρουμ και το ίντερνετ για τέτοια θέματα πας σε δημόσια νοσοκομεία που έχουν αντίστοιχα τμήματα ρωτάς και ζητάς να σε κατευθύνουν και αν δεν βρεις άκρη στο ένα πας στο άλλο
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, splanis είπε http://suicide-help.gr εγώ πηγαίνω εδώ είναι εντελώς δωρεαν. Όχι δεν σε κλείνουν σε κανένα ίδρυμα, απλά σε παρακολουθεί ψυχίατρος. δωρεαν? τι εχεισ?
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δωρεαν? τι εχεισ? Ναι δεν πληρώνω. Τι σημασία έχει;
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, splanis είπε Ναι δεν πληρώνω. Τι σημασία έχει; Σόρρυ απλά και εγώ...εάν θες να μιλήσουμε πριβέ οκ αλλιώς συγνώμη
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Σόρρυ απλά και εγώ...εάν θες να μιλήσουμε πριβέ οκ αλλιώς συγνώμη Λόγω κατάθλιψης παρακολουθώ ψυχολόγο και ψυχίατρο
APPLEGEEK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, splanis είπε Λόγω κατάθλιψης παρακολουθώ ψυχολόγο και ψυχίατρο τα ιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις