Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και πέρασα σε voip ψάχνω ένα ups για το modem και την βάση του ασύρματου τηλεφώνου.  Θέλω σε compact και προφανώς να μπορώ να αλλάξω την μπαταρία όταν χρειαστεί.

Την cyberpower την γνωρίζω. Για energenie δεν έχω άποψη.

https://www.skroutz.gr/s/15863439/CyberPower-BU650E.html

https://www.e-shop.gr/energenie-eg-ups-002-ups-avr-850va-510w-p-PER.664181

Δημοσ.

Δεν εχω δουλέψει τα συγκεκριμένα Ups αλλά εχω έχω δυο λειτουργικά energenie  ups στα οποια εχω κουμπωμένα διαφορες συσκευές, αλλά οχι κάτι τοσο ελαφρύ όπως ένα voip router. Σαν εταιρεία ειμαι ικανοποιημένος για το vfm που πλήρωσα. Αυτά για τη μάρκα.

Πάμε όμως σε δυο πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να διερευνήσεις για να μην πετάξεις τα χρήματα σου. ΔΕΣ -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/703075-ups-κλεινει-μετα-απο-5-λεπτα

Πρώτον αν το ups κλείνει μόνο του μετά απο 5 λεπτα και αυτό για να προστατευσει τις μπαταρίες (και οχι τη συσκευή που θες να προστατευσεις) ΚΑΙ να μάθεις αν αυτό μπορει να αλλαξει μεσω ρυθμίσεων ΣΥΝ οτι η ρυθμιση παραμένει μετά απο κλείσιμο ή άδειασμα μπαταριων.

Δευτερον ΠΟΙΟ ειναι το ελάχιστο αναγκαίο φορτίο ώστε το ups να δουλευει σωστά σε περιπτωση διακοπής. Το router χρειάζεται 5-7watt (δε νομιζω παραπάνω) αλλά είναι αυτό αρκετό για να δουλευει σωστά το ups; 

Ναι είναι μπέρδεμα και μπελας, αλλά δε γινεται αλλιως αν θες να κανεις σωστή αγορα

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και εγώ το ίδιο, το μόνο που είδα είναι της APC UPS Back-UPS Connect, VoIP, Modem and Router Uninterruptible Power Supply Battery Backup (CP12142LI) με θέμα το που θα το βρω εντός Ελλάδας ή γενικότερα Ευρώπης. Δεν είδα σε άλλη εταιρεία να προσφέρει την αντίστοιχη περιγραφή σε προϊόν της.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, isay είπε

Δεν εχω δουλέψει τα συγκεκριμένα Ups αλλά εχω έχω δυο λειτουργικά energenie  ups στα οποια εχω κουμπωμένα διαφορες συσκευές, αλλά οχι κάτι τοσο ελαφρύ όπως ένα voip router. Σαν εταιρεία ειμαι ικανοποιημένος για το vfm που πλήρωσα. Αυτά για τη μάρκα.

Πάμε όμως σε δυο πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να διερευνήσεις για να μην πετάξεις τα χρήματα σου. ΔΕΣ -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/703075-ups-κλεινει-μετα-απο-5-λεπτα

Πρώτον αν το ups κλείνει μόνο του μετά απο 5 λεπτα και αυτό για να προστατευσει τις μπαταρίες (και οχι τη συσκευή που θες να προστατευσεις) ΚΑΙ να μάθεις αν αυτό μπορει να αλλαξει μεσω ρυθμίσεων ΣΥΝ οτι η ρυθμιση παραμένει μετά απο κλείσιμο ή άδειασμα μπαταριων.

Δευτερον ΠΟΙΟ ειναι το ελάχιστο αναγκαίο φορτίο ώστε το ups να δουλευει σωστά σε περιπτωση διακοπής. Το router χρειάζεται 5-7watt (δε νομιζω παραπάνω) αλλά είναι αυτό αρκετό για να δουλευει σωστά το ups; 

Ναι είναι μπέρδεμα και μπελας, αλλά δε γινεται αλλιως αν θες να κανεις σωστή αγορα

Τουλάχιστον για το energenies βλέπω:  Backup time: 10...30 mins (depends on the load) . Οπότε δεν νομίζω να κλείνει στο 5ο λεπτό.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Τουλάχιστον για το energenies βλέπω:  Backup time: 10...30 mins (depends on the load) . Οπότε δεν νομίζω να κλείνει στο 5ο λεπτό.

Μάλλον την αλλη συζητηση, ουτε καν την κοιταξες. Δεν ειπα οτι θα κλεινει στο 5λεπτο επειδη δεν θα αντεχει παραπάνω, αλλα καποια ups κλεινουν στο 5λεπτο (για διαφορους λογους που εγω δεν ασπαζομαι). Επιβεβαιωσε λοιπον πριν αγοράσεις.

Η λύση του camel ειναι επισης πολύ καλη γιατί σου δινει απευθείας ταση που θελει το router σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα ο οτε μου έδωσε το παρακάτω δωρεάν επειδή έχω συναγερμό. Το έχω συνδέσει αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά κάνει δουλειά και πόση ώρα μπορεί να κρατήσει το ρούτερ. Έχει επιλογή για 12V ή 9V. Απο πίσω έχει έξοδο για την τροφοδοσία του ρούτερ και απο μπροστά έχει μια usb θύρα.

spacer.png  spacer.png

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, isay είπε

Μάλλον την αλλη συζητηση, ουτε καν την κοιταξες. Δεν ειπα οτι θα κλεινει στο 5λεπτο επειδη δεν θα αντεχει παραπάνω, αλλα καποια ups κλεινουν στο 5λεπτο (για διαφορους λογους που εγω δεν ασπαζομαι). Επιβεβαιωσε λοιπον πριν αγοράσεις.

Η λύση του camel ειναι επισης πολύ καλη γιατί σου δινει απευθείας ταση που θελει το router σου

Φυσικά κ την έχω κοιτάξει. Αν κλείνει στο 5ο λεπτο για πιο λόγο να δίνει έως 30 λεπτά back up time? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε ενα APC που εχω, το προγραμμα που δινει εχει τις παρακατω επιλογες. Οποιος θελει κλεινει στο 5λεπτο, για να κρατησουν πιο πολυ οι μπαταριες (αναφερθηκε νομιζω) αλλιως μεχρι να αδειασουν τελειως.

apc.jpg

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι,

Επειδή έτυχε να έχω στα χέρια μου το CONCEPTUM,

Να  κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό στο FORUM.

Σε εμένα αυτό το UPS δεν λειτουργεί.

Με το που βάζω επάνω το Router  έχω συνεχεία διακοπές....λες και δεν μπορεί να το σηκώσει.

Το router που δουλεύει με 12V kai 1500 mA. ενώ το UPS δίνει 12V kai 1000 mA.

Μήπως υπάρχει κάποιος να βοηθήσει? 

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι το στο κύκλωμα υπάρχει αυτός ο διακόπτης αλλά δεν γνωρίζω αν κάνει για

αυτή την δουλειά.......

Inked20190710_120257aaγργρ.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...