Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, paks είπε Πήγα στην irepair αλλα ο τεχνικός δεν είχε διάθεση για να λύσουμε το πρόβλημα αλλά επέμενε ότι με κορόιδεψαν και δεν μου άλλαξαν ηχείο και ακουστικο,του εξηγούσα ότι έχω τα παλιά ανταλλακτικά αλλα τίποτα..πιστεύει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στην εγκατάσταση των νέων ανταλλακτικών και με 90 ευρώ μου είπε να μου τα αλλάξει και αυτός..του εξήγησα ότι μάλλον έχει πρόβλημα η πλακέτα ήχου αλλά λέει δεν θα ακούγονταν καθόλου,αυτό είναι θέμα ηχείου καθαρά μου ειπε ανένδοτος.έφυγα δεν έβγαζα ακρη με τον τυπο. Ε ναι, τα σαΐνια του irepair τι θα σου έλεγαν; Βρες κανέναν ανεξάρτητο ή μικρό μαγαζί που ασχολείται με iphones.
paks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Zenor είπε Στα voice memos μπορείς να ηχογραφήσεις κανονικά; Το πρόβλημα είναι οτι η ένταση είναι χαμηλή και στο μικρόφωνο και στο ακουστικό; Έχει λίγο δίκιο σε αυτό που σου είπε, αν το πρόβλημα είναι η ένταση τότε δεν πρέπει να σχετίζεται με το audio ic. Ναι γίνεται κανονικά ηχογράφηση αλλά ακούγεται χαμηλωμένη..ναι αλλά από την στιγμή που άλλαξα ήδη ακουστικό και ηχείο πως γίνεται να μην δούλεψε?
Zenor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 κατά την αλλαγή καθαρίστηκαν οι σίτες ακουστικού και μικροφώνου;
paks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Zenor είπε κατά την αλλαγή καθαρίστηκαν οι σίτες ακουστικού και μικροφώνου; Υπόθετο πως ναι...γιατί και ο άνθρωπος που μου τα άλλαξε μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα ήχου..
Zenor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, paks είπε Υπόθετο πως ναι...γιατί και ο άνθρωπος που μου τα άλλαξε μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα ήχου.. Η ένταση λιγο δύσκολο να σχετίζεται με πρόβλημα στην πλακέτα. Συνήθως αργεί υπερβολικά η συσκευή να ανοίξει, δεν έχεις καθόλου μικρόφωνο, το μεγάφωνο για την ανοιχτή ακρόαση είναι απενεργοποιημενο γκρι και τα voice memos δεν δουλεύουν.
yazidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μην ορκίζεσαι. Σε απλό iphone 7 είχα και εγώ πρόβλημα παλαιότερα με τους ήχους κτλ. Το τηλέφωνο δούλευε κανονικά, αλλά στις εφαρμογές τύπου viber messenger κτλ όταν έπαιρνες τηλέφωνο δεν ακουγόταν τίποτα. Και αυτό το πρόβλημα πρέπει να εντάσσεται στο γενικότερο Audio IC πρόβλημα των iPhone 7.
paks Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Zenor είπε Η ένταση λιγο δύσκολο να σχετίζεται με πρόβλημα στην πλακέτα. Συνήθως αργεί υπερβολικά η συσκευή να ανοίξει, δεν έχεις καθόλου μικρόφωνο, το μεγάφωνο για την ανοιχτή ακρόαση είναι απενεργοποιημενο γκρι και τα voice memos δεν δουλεύουν. Μήπως να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο μετά από αλλαγή ηχείου και ακουστικού να εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο θέμα από την στιγμή που δεν είναι (λογικά) η πλακετα
Zenor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, paks είπε Μήπως να το κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο μετά από αλλαγή ηχείου και ακουστικού να εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο θέμα από την στιγμή που δεν είναι (λογικά) η πλακετα Δεν θα βοηθήσει η επαναφορά. Ξαναλέω πως πρέπει να βεβαιωθείτε με τον τεχνικό σου ότι δεν ειναι βουλωμενες οι σιτες ακουστικού και μικροφώνου. Ειδάλλως εάν θέλεις στείλε μου pm να δω εγώ τη συσκευή μπας και βγάλουμε καμιά άκρη..
gastonegr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) το audio ic θα εφταιγε αν δεν σε ακουγανε και δεν ακους .. οχι ελαχιστα αλλα καθολου. συνηθως μαζι με αυτο το chip ακαλουθει και αργη εκκινηση του τηλεφωνου για κανε μια επανεκκινηση και πες μας. και ναι κανε μια εγγραφη voice να δεις αν φταιει η οχι. αλλιως αν δεις οτι ολα δουλευουνε ρολοι τοτε θες καθαρισμο στις σιτες . παρε κατι μυτερο και αρχισε να ξυνεις απαλα να φυγει η μποχα απο το ακουστικο. θελει προσοχη για να μη τρυπησεις τη σιτα απαλες κινησεις..δεν ειναι κατι δυσκολο. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από gastonegr 1
paks Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 5:30 ΜΜ, Zenor είπε Η ένταση λιγο δύσκολο να σχετίζεται με πρόβλημα στην πλακέτα. Συνήθως αργεί υπερβολικά η συσκευή να ανοίξει, δεν έχεις καθόλου μικρόφωνο, το μεγάφωνο για την ανοιχτή ακρόαση είναι απενεργοποιημενο γκρι και τα voice memos δεν δουλεύουν. Καθαρισα τις σιτες και όντως η ένταση αυξήθηκε.βεβαια δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά μπορείς να το πεις υποφερτό.εψαξα για κάποιο app που να ανεβάζει την ένταση αλλά ότι βρήκα είναι μόνο για την ένταση των τραγουδιών και όχι των ήχων του τηλεφώνου.
Genki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 2:24 ΜΜ, paks είπε Καθαρισα τις σιτες και όντως η ένταση αυξήθηκε.βεβαια δεν είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά μπορείς να το πεις υποφερτό.εψαξα για κάποιο app που να ανεβάζει την ένταση αλλά ότι βρήκα είναι μόνο για την ένταση των τραγουδιών και όχι των ήχων του τηλεφώνου. Φίλε μου καλά σου είπε ο τεχνικός. Είναι πρόβλημα της πλακέτας. Υπάρχει περίπτωση ο ήχος να σταματήσει εντελώς και να μην επανέλθει ξανά. Ακόμα και αν το επισκευάσεις και δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να το παρουσιάσει ξανά... κλασσικό πρόβλημα σε 7αρια.
Zenor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, Genki είπε Φίλε μου καλά σου είπε ο τεχνικός. Είναι πρόβλημα της πλακέτας. Υπάρχει περίπτωση ο ήχος να σταματήσει εντελώς και να μην επανέλθει ξανά. Ακόμα και αν το επισκευάσεις και δουλεύει κανονικά υπάρχει περίπτωση να το παρουσιάσει ξανά... κλασσικό πρόβλημα σε 7αρια. Φίλε μου σορρυ αλλά δεν ξέρεις τι λες
Genki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Zenor είπε Φίλε μου σορρυ αλλά δεν ξέρεις τι λες Βοήθησε με εσύ που ξέρεις 😂
Zenor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Genki είπε Βοήθησε με εσύ που ξέρεις 😂 Τα έχω γράψει παραπάνω, διάβασες το thread?
Genki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, Zenor είπε Τα έχω γράψει παραπάνω, διάβασες το thread? Φυσικά και το διάβασα όμως δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις σου. Ψάξου λίγο καλύτερα και θα δεις πως ισχύουν αυτά που έγραψα. Καλή συνέχεια 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα