Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω την γνωμη σας μιας και ολα αυτα τα χρονια ειμαι κατοχος android συσκευης.αγορασα προσφατα απο εναν φιλο μου ενα iphone 7 plus.η τιμη που το πηρα ειναι 250 ευρω μιας και ειχε προβλημα με τον ηχο,με την προυποθεση να αλλαξω ηχειο και ακουστικο(και τα δυο εβγαζαν ελαχιστη ενταση).με 50 ευρω λοιπον αλλαξα μπαταρια,ηχειο,ακουστικο αλλα δυστυχως το προβλημα δεν διορθωθηκε,μου ειπε ο γνωστος μου που τα αλλαξε οτι το προβλημα ειναι στην πλακετα του ηχου.
εν τελει το κινητο μου το αφηνει στα 100 ευρω ο φιλος και θελω να ρωτησω αν αξιζει να ασχοληθω με το να αλλαξω την πλακετα του ηχου.αλλαζεις ολοκληρη την μητρικη ή ειναι ξεχωριστο κομματι η πλακετα του ηχου?γμωριζει κανεις τιμη για αλλαγη πλακετας ή μητρικης?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, paks είπε

θελω την γνωμη σας μιας και ολα αυτα τα χρονια ειμαι κατοχος android συσκευης.αγορασα προσφατα απο εναν φιλο μου ενα iphone 7 plus.η τιμη που το πηρα ειναι 250 ευρω μιας και ειχε προβλημα με τον ηχο,με την προυποθεση να αλλαξω ηχειο και ακουστικο(και τα δυο εβγαζαν ελαχιστη ενταση).με 50 ευρω λοιπον αλλαξα μπαταρια,ηχειο,ακουστικο αλλα δυστυχως το προβλημα δεν διορθωθηκε,μου ειπε ο γνωστος μου που τα αλλαξε οτι το προβλημα ειναι στην πλακετα του ηχου.
εν τελει το κινητο μου το αφηνει στα 100 ευρω ο φιλος και θελω να ρωτησω αν αξιζει να ασχοληθω με το να αλλαξω την πλακετα του ηχου.αλλαζεις ολοκληρη την μητρικη ή ειναι ξεχωριστο κομματι η πλακετα του ηχου?γμωριζει κανεις τιμη για αλλαγη πλακετας ή μητρικης?

Πρωτότυπη συναλλαγή θα έλεγα....!!!

Απο τη στιγμή που έχει παρέμβει μη εξουσιοδοτημένος τεχνικός δε νομίζω πως μπορείς σε καποιο επίσημο σέρβις να βγει άκρη...

Για αλλαγή πλακέτας... μιλάς μετά στην ουσία για νέο κινητό!

Αν έχεις τη δυνατότητα ακύρωσε τη συναλλαγή!

Δημοσ.
44 minutes ago, paks said:

Αν είχες σκοπό να δώσεις 250 ευρώ και κάποια ακόμα για την επισκευή, θα μπορούσες να ρωτήσεις πόσο κάνει το refurbish και να δεις αν συμφέρει. Υποψιάζομαι ότι θα είναι περίπου όσα είχες υπολογίσει και θα έχεις συσκευή ανακατασκευασμένη απ' την Apple και όχι μεταχειρισμένη και επισκευασμένη από άλλους. Τώρα βέβαια έχεις δώσει το 50άρι αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Αν είχες σκοπό να δώσεις 250 ευρώ και κάποια ακόμα για την επισκευή, θα μπορούσες να ρωτήσεις πόσο κάνει το refurbish και να δεις αν συμφέρει. Υποψιάζομαι ότι θα είναι περίπου όσα είχες υπολογίσει και θα έχεις συσκευή ανακατασκευασμένη απ' την Apple και όχι μεταχειρισμένη και επισκευασμένη από άλλους. Τώρα βέβαια έχεις δώσει το 50άρι αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Μόλις μπει σε επίσημο σέρβις και δουν ότι έχει ανοιχτεί και αντικατασταθούν εξαρτήματα πολύ πιθανόν την ίδια ημέρα να το παραλάβει.....ανεπισκεύαστο! :) 

Δημοσ.

μπηκα στο τρυπακι να το παρω γιατι σκεφτηκα 250 που θα το αγοραζα + 50 (μπαταρια,ακουστικο,μικροφωνο)θα ηταν καλη ευκαιρια.
κριμα γιατι οπως φανηκε δεν ειχε θεμα το ακουστικο και το μικροφωνο αλλα η μητρικη.επρεπε εξ αρχης να το παω σε ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα,θα πληρωνα μονο την μητρικη και τελος.
την δυνατοτητα να ακυρωσω την συναλλαγη φυσικα και την εχω,απλα σκεφτομουν αν μπορω οντως να βγω κερδισμενος απο ολη αυτην την ιστορια.στην ουσια 150 ευρω εχω δωσει και μου λειπει μια μητρικη για να γινει (καινουργιο).

Επισκέπτης
Δημοσ.

οταν λες εχουν προβλημα τι εννοεις? μικρο προβλημα και ξενερωνεις ή μεγαλο προβλημα και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

αν ειναι το πρωτο νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

οταν λες εχουν προβλημα τι εννοεις? μικρο προβλημα και ξενερωνεις ή μεγαλο προβλημα και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις?

αν ειναι το πρωτο νομιζω δεν αξιζει να ασχοληθεις.

ειναι αρκετα χαμηλη η ενταση.δεν ειναι λειτουργικο,θελει ησυχια για να ακουσεις οταν καποιος σε παρει τηλ.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, paks είπε

μπηκα στο τρυπακι να το παρω γιατι σκεφτηκα 250 που θα το αγοραζα + 50 (μπαταρια,ακουστικο,μικροφωνο)θα ηταν καλη ευκαιρια.
κριμα γιατι οπως φανηκε δεν ειχε θεμα το ακουστικο και το μικροφωνο αλλα η μητρικη.επρεπε εξ αρχης να το παω σε ενα εξουσιοδοτημενο καταστημα,θα πληρωνα μονο την μητρικη και τελος.
την δυνατοτητα να ακυρωσω την συναλλαγη φυσικα και την εχω,απλα σκεφτομουν αν μπορω οντως να βγω κερδισμενος απο ολη αυτην την ιστορια.στην ουσια 150 ευρω εχω δωσει και μου λειπει μια μητρικη για να γινει (καινουργιο).

Μια δοκιμή θα σε πείσει αν και εγώ θα το επέστρεφα πίσω...

Χαμένος χρόνος!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Μια δοκιμή θα σε πείσει αν και εγώ θα το επέστρεφα πίσω...

Χαμένος χρόνος!

το προβλημα που εχω στον ηχο ειναι αλλαγη ολης της μητρικης ή συγκεκριμενο τσιπακι για τον ηχο?

γιατι το θεωρεις χαμενο χρονο?αμα μου βγει 150 ευρω η βλαβη οπως ειπες και εσυ θα ειναι καινουργιο κινητο.το σκεπτικο σου θελω να δω για να εχω και εγω μια αποψη του τι θα κανω τελικα,δεν στο λεω κακοπροαιρετα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, paks είπε

το προβλημα που εχω στον ηχο ειναι αλλαγη ολης της μητρικης ή συγκεκριμενο τσιπακι για τον ηχο?

γιατι το θεωρεις χαμενο χρονο?αμα μου βγει 150 ευρω η βλαβη οπως ειπες και εσυ θα ειναι καινουργιο κινητο.το σκεπτικο σου θελω να δω για να εχω και εγω μια αποψη του τι θα κανω τελικα,δεν στο λεω κακοπροαιρετα.

Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανεις για τέτοιου είδους  επισκευή.

Αυτός και ο λόγος που και τα επίσημα σέρβις δίνουν με διαφορά κόστους (από τον πελάτη) ανακατασκευής συσκευή άλλη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O γνωστος σου που στα αλλαξε επρεπε εξαρχης να καταλαβει οτι ειναι το  τσιπακι (sound ic) ειδικα στα iphone 7 ειναι κλασικοτατο προβλημα.. τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για επισκευη πλακετας σε μη εξουσιοδοτημενα τυπου ired , irepair κτλ οποιος σου πει την καλυτερη τιμη το αφηνεις περιπου 100 ευρω να υπολογιζεις.

Και ναι αξιζει να το φτιαξεις.

Επεξ/σία από gastonegr
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gastonegr είπε

O γνωστος σου που στα αλλαξε επρεπε εξαρχης να καταλαβει οτι ειναι το  τσιπακι (sound ic) ειδικα στα iphone 7 ειναι κλασικοτατο προβλημα.. τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας για επισκευη πλακετας σε μη εξουσιοδοτημενα τυπου ired , irepair κτλ οποιος σου πει την καλυτερη τιμη το αφηνεις περιπου 100 ευρω να υπολογιζεις.

Και ναι αξιζει να το φτιαξεις.

Ναι καπως ετσι το ειχα και εγω στο μυαλο μου φιλε..αμα ειναι να βγει αλλαγη πλακετας φθηνη γιατι να μην την αλλαξω?θα παω να ρωτησω αυριο και θα ενημερωσω.ευχαριστω για την απαντηση.αλλιως xiaomi pocophone f1 και γεια σας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειάζεται reball το audio IC. Είναι επιδημία στα 7ρια. Ψάξε στο google για audio IC disease και θα καταλάβεις. 

Προσοχή που θα πας τη συσκευή γιατί με λάθος χειρισμό από άπειρο τεχνικό η συσκευή θα γυρίσει πίσω χωρίς σήμα κινητής. 

Επεξ/σία από Zenor
Δημοσ.

Πήγα στην irepair αλλα ο τεχνικός δεν είχε διάθεση για να λύσουμε το πρόβλημα αλλά επέμενε ότι με κορόιδεψαν και δεν μου άλλαξαν ηχείο και ακουστικο,του εξηγούσα ότι έχω τα παλιά ανταλλακτικά αλλα τίποτα..πιστεύει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει στην εγκατάσταση των νέων ανταλλακτικών και με 90 ευρώ μου είπε να μου τα αλλάξει και αυτός..του εξήγησα ότι μάλλον έχει πρόβλημα η πλακέτα ήχου αλλά λέει δεν θα ακούγονταν καθόλου,αυτό είναι θέμα ηχείου καθαρά μου ειπε ανένδοτος.έφυγα δεν έβγαζα ακρη με τον τυπο.

Δημοσ.

Στα voice memos μπορείς να ηχογραφήσεις κανονικά; Το πρόβλημα είναι οτι η ένταση είναι χαμηλή και στο μικρόφωνο και στο ακουστικό; Έχει λίγο δίκιο σε αυτό που σου είπε, αν το πρόβλημα είναι η ένταση τότε δεν πρέπει να σχετίζεται με το audio ic. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...