akrpav Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Για έναν χρήστη iOS, ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη λύση κρίνοντας το σφαιρικά, δηλαδή από πλευράς επιλογών, από πλευράς σταθερότητας κλπ;
Ravager Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Σαν πρώην συνδρομητής Spotify και νυν συνδρομητής Apple Music θα σου πω την γνώμη μου και αποφασίζεις. Πιστεύω ο ήχος ήταν λίγο καλύτερος στο Spotify μια και autovolume δούλευε καλύτερα στο spotify. Αυτό που μαρεσει στο Apple Music είναι ότι μπορείς να ανεβάσεις ότι κομμάτι θες εάν δεν υπάρχει. Κάτι που στο spotify μπορείς να το κάνεις μόνο τοπικά στον υπολογιστή σου, και όχι στο κινητό. Αν έχει και άλλες συσκευές apple η εναλαγη είναι άμεση. Έχεις όλες της λίστες σου παντού. Γενικός πιστεύω εάν έχει όλο το οικοσύστημα της apple η επιλογή είναι μονόδρομος. Επίσης είναι φτηνότερη η ετησία συνδρομή του Apple Music σε σχέση με το Spotify. 69€ με 84€ αντιστοιχα. Τώρα εάν περιμένεις να βγάλει καμιά προσφορά το spotify ίσως να είσαι τυχερός. Τώρα σε σχέση σταθερότητα πότε δεν είχα πρόβλημα. Στο apple watch με κλειστά μάτια το apple music. Αφού σου αφήνει να κάνεις download τα κομματια στο ρόλοι σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο στο κινητό σε αντίθεση που στο spotify λίγο που δοκίμασα με την free εκδοσή ήταν μόνο remote control στο τηλέφωνο και οι player. 1
akrpav Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 9:45 ΜΜ, Ravager είπε Σαν πρώην συνδρομητής Spotify και νυν συνδρομητής Apple Music θα σου πω την γνώμη μου και αποφασίζεις. Πιστεύω ο ήχος ήταν λίγο καλύτερος στο Spotify μια και autovolume δούλευε καλύτερα στο spotify. Αυτό που μαρεσει στο Apple Music είναι ότι μπορείς να ανεβάσεις ότι κομμάτι θες εάν δεν υπάρχει. Κάτι που στο spotify μπορείς να το κάνεις μόνο τοπικά στον υπολογιστή σου, και όχι στο κινητό. Αν έχει και άλλες συσκευές apple η εναλαγη είναι άμεση. Έχεις όλες της λίστες σου παντού. Γενικός πιστεύω εάν έχει όλο το οικοσύστημα της apple η επιλογή είναι μονόδρομος. Επίσης είναι φτηνότερη η ετησία συνδρομή του Apple Music σε σχέση με το Spotify. 69€ με 84€ αντιστοιχα. Τώρα εάν περιμένεις να βγάλει καμιά προσφορά το spotify ίσως να είσαι τυχερός. Τώρα σε σχέση σταθερότητα πότε δεν είχα πρόβλημα. Στο apple watch με κλειστά μάτια το apple music. Αφού σου αφήνει να κάνεις download τα κομματια στο ρόλοι σε περίπτωση που δεν έχεις χώρο στο κινητό σε αντίθεση που στο spotify λίγο που δοκίμασα με την free εκδοσή ήταν μόνο remote control στο τηλέφωνο και οι player. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Σχετικά με τον ήχο, διαφορά δεν βρήκα, για τη δουλειά που το θέλω μου επαρκούν και τα δύο. Εμένα αυτό που μου άρεσε στο AM είναι κυρίως το Interface. Η μαυρίλα του Spotify είναι για μένα απαράδεκτη - δεν μπορώ να τη συνηθίσω με τίποτα και δε βλέπω το λόγο να μη σ' αφήνει να το αλλάξεις ο ίδιος. Ρολόι & άλλα περιφερειακά της Apple δεν έχω, στο laptop μου όμως σίγουρα το Spotify λειτουργεί μακράν καλύτερα του iTunes...
Ravager Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Αυτό που με χάλασε είναι ότι στο γυμναστήριο συνήθως βάζω μουσική στα ηχεία και στο Spotify ήταν μια χαρά ρυθμισμένο χωρίς αυξομειώσεις ενώ με τον AM κάπου κάπου ανάμεσα στα κομματια το έχω. Επισεις αυτό που με χαλάει στο AM είναι ότι δεν έχει web player για μένα που αλλάζω συχνά υπολογιστή αυτό είναι θέμα. Πρέπει να κατεβάζω itunes και να μην το ξεχασω με το username μου.
MotorBreath Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Είχα Spotify premium τα τελευταία 2-3 χρόνια και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, τώρα επειδή έχω 3μηνη συνδρομή στο AM, είπα να το δοκιμάσω (το χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες). Εκ πρώτης, νομίζω ότι το spotify έχει λίγο μεγαλύτερη ποικιλία και ίσως προσωπικά να με βόλευε λίγο καλύτερα (ίσως και λόγω συνήθειας). Από ποιότητα μουσικής το ίδιο μου φαίνεται. Πάντως με όποιο από τα 2 και να πας κατά 95% νομίζω θα σε καλύψει.
vabill Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Χρόνια user του Spotify, έχω γυρίσει σε ΑΜ για δοκιμή. Το interface θα μου πάρει λίγο να το συνηθίσω αλλά σε όλα τα αλλά είναι μια χαρά. Ειδικά αυτό με το upload της μουσικής σου είναι το κάτι άλλο.
stringer bell Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μια από τα ίδια , δοκιμάζω Apple Music εδώ και ένα μήνα και μένω 100%. iCloud music library, smart playlists από iTunes είναι τα μεγάλα ατού που εχω βρει μέχρι στιγμής. Μόνο το handoff λείπει για να περνάς από τη μια συσκευή στην άλλη, αλλά υπάρχει εφαρμογή με 2€ και γιαυτο
stringer bell Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 2:07 ΜΜ, Ravager είπε Αυτό που με χάλασε είναι ότι στο γυμναστήριο συνήθως βάζω μουσική στα ηχεία και στο Spotify ήταν μια χαρά ρυθμισμένο χωρίς αυξομειώσεις ενώ με τον AM κάπου κάπου ανάμεσα στα κομματια το έχω. Επισεις αυτό που με χαλάει στο AM είναι ότι δεν έχει web player για μένα που αλλάζω συχνά υπολογιστή αυτό είναι θέμα. Πρέπει να κατεβάζω itunes και να μην το ξεχασω με το username μου. musi.sh είναι η λύση σου 1
AonDuine Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 1:01 ΜΜ, stringer bell είπε Μια από τα ίδια , δοκιμάζω Apple Music εδώ και ένα μήνα και μένω 100%. iCloud music library, smart playlists από iTunes είναι τα μεγάλα ατού που εχω βρει μέχρι στιγμής. Μόνο το handoff λείπει για να περνάς από τη μια συσκευή στην άλλη, αλλά υπάρχει εφαρμογή με 2€ και γιαυτο Υπάρχει εφασμογή μέσω της οποιας μπορείς να κανεις handoff.? Ημούν για χρόνια με spotify και πλέον έβαλα apple music καθώς ήθελα να ενεργοποιήσω το itunes στο mac μου και να χρησιμιποιήσω icloud music library και να έχω μαζί μου και τα τρaγούδια που έχω στον σκληρό μου . Επίσης μιας και έχω iphone με βολεύουν τρομερα οι φωνητικές εντολές μέσω siri για την εναλλαγή τραγουδιών , ειδικά όταν είμαι στο αμάξι . Διαφορά στον ήχο δεν υπάρχει , για τα αυτιά μου . Το interface , διαφορετικό αλλά θα ήθελα να είχε επιλογή και για σκούρο θέμα .(ελπίζω με το ios 13).
stringer bell Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 9/4/2019 στις 8:30 ΠΜ, AonDuine είπε Υπάρχει εφασμογή μέσω της οποιας μπορείς να κανεις handoff.? Ημούν για χρόνια με spotify και πλέον έβαλα apple music καθώς ήθελα να ενεργοποιήσω το itunes στο mac μου και να χρησιμιποιήσω icloud music library και να έχω μαζί μου και τα τρaγούδια που έχω στον σκληρό μου . Επίσης μιας και έχω iphone με βολεύουν τρομερα οι φωνητικές εντολές μέσω siri για την εναλλαγή τραγουδιών , ειδικά όταν είμαι στο αμάξι . Διαφορά στον ήχο δεν υπάρχει , για τα αυτιά μου . Το interface , διαφορετικό αλλά θα ήθελα να είχε επιλογή και για σκούρο θέμα .(ελπίζω με το ios 13). Η εφαρμογή λέγεται PlayOff και δουλεύει σε mac και iPhone (όχι ipad αλλά έρχεται) Από ήχο τελικά μου φαίνεται λίγο καλύτερο το Apple Music μετά από λίγο καιρό που το χρησιμοποιώ, σε εξωτερικά ηχεία φυσικά, με ακουστικά δεν υπάρχει διαφορά
AonDuine Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Σ’ευχαριστω που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις . Την έβαλα αλλά φαίνεται να μην λειτουργεί τόσο smooth όσο λειτουργεί το Spotify . Αλλα είναι μια τίμια προσπάθεια . Σημερα διάβασα ότι στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του MacOS θα δημιουργηθούν νέα χωριστά apps για Music , Apple TV , podcast . Ελπίζω να δούμε και νέα features όπως πχ το Handoff .
stringer bell Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Ναι το πρόβλημα που παρατηρώ μέχρι στιγμής είναι ότι μεταφέρει μόνο το τραγούδι που ακούς εκείνη τη στιγμή και όχι όλο το up next. Νομίζω έρχεται με μελλοντική αναβάθμιση όμως... Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει νωρίτερα απ'ότι θα έρθει το handoff επίσημα από την Apple 😛
AppleOnly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Σαν το Spotify τίποτα, η καλύτερη εφαρμογή μουσικής ever!!! Μπορείς να στείλεις μουσικής σε όλες τις συσκευές που έχουν Spotify.
akrpav Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Μετά από πολύμηνη προσπάθεια συνήθειας του ΑΜ, τελικά... γύρισα στο SPOTIFY! Είναι η ποικιλία τέτοια που καλύπτει κάθε αμφιβολία ενώ και οι αλγόριθμοι προτάσεων μουσικής εξατομικευμένα λειτουργούν πολύ καλύτερα...
gousias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των playlist από Spotify σε Apple Music, αν ναι με ποιο τρόπο (ή περισσότερους αν υπάρχουν) ; Το handoff που αναφέρθηκε παραπάνω τι είναι; Επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση, με Spotify μόλις έπαιζε, αυτόματα άνοιγε η εφαρμογή στο Apple Watch, ενώ με Apple Music δεν έχω εντοπίσει κάτι ανάλογο, εκτός κι αν κάτι δεν έγινε σωστά; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από gousias
Προτεινόμενες αναρτήσεις