Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ότι λέει το θέμα! Μιας και παίζουν δυο Apple Watch στο σπίτι τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τρέλα και ψάχνομαι.. Εσεις τι προτιμάτε; Από που αγοράζετε; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με φθηνά για παραγγελία; Από αυθεντικά της εταιρίας τι λέτε; Κλπ κλπ Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Dhmhtrhsg2
kosmis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Και στο Skroutz θα βρεις πολλά eshops που μπορεί να σε καλύψουν
bahamut_zero Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Nomad νομίζω πολύ καλά. Αν θες δερμάτινα δεν έχω βρει κάτι πιο ωραίο.
fotiss1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Dhmhtrhsg2 είπε Ότι λέει το θέμα! Μιας και παίζουν δυο Apple Watch στο σπίτι τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια τρέλα και ψάχνομαι.. Εσεις τι προτιμάτε; Από που αγοράζετε; Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με φθηνά για παραγγελία; Από αυθεντικά της εταιρίας τι λέτε; Κλπ κλπ TOMS μόνο
leonidas_fs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Βρες απο Ευρώπη αυτό εδω https://www.ebay.com/itm/Milanese-Magnetic-Loop-Stainless-Steel-Strap-iWatch-Band-For-Apple-Watch-38-42mm/362408869601?var=631593449689&hash=item5461407ee1:g:GEAAAOSwOfBZ3H1q Είναι μαγνητικό το κούμπωμα και είναι φοβερό!
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.. τα toms που μπορώ να τα βρω; Leonidas_fs έχω το συγκεκριμένο και σε κανονικό ρολόι αλλά και στο Apple Watch και πραγματικά είναι από τα all time classic.. Γενικά ψάχνω κανένα μαγαζί έστω από εξωτερικό να μπορώ να πάρω πολλά φθηνά να δοκιμάσω γιατί και σε πολλά μαγαζιά στο σκρουτζ πληρώνεις τα κινεζικά του ευρου σε δεκαπλάσιες τιμές. για τα νομαντ που αναφέρθηκε τα έχω στο νου μου αλλά νομίζω παραείναι ακριβά.. έχει κανένας εμπειρία; Επισης αν δεν τα δω από κοντά δύσκολα να δώσω και τόσα χρήματα για λουράκι.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Dhmhtrhsg2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα