vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Darkito είπε σε παρακαλω μην εισαι τοσο απολυτος γιατι κι ομως πιανουν αυτα και σε εξωτερικους δισκους. επισης για τσεκαρε μια και αυτο γιατι ισως δεν παιρνει αρκετο ρευμα οπως ανεφερε και πανω ο συμφορουμιτης οκ το ειδα...την επιλογη " on battery " εμενα δεν την εχει...μονο το αλλο και ειπα ενεργοποιημενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, vairass είπε οκ το ειδα...την επιλογη " on battery " εμενα δεν την εχει...μονο το αλλο και ειπα ενεργοποιημενο. εσυ τo θες απενεργοποιημενο οπως δειχνει στο βιντεο. στην ουσια κανεις disable μια ρυθμιση που κανει κατι σαν "sleep" τις θυρες usb Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Darkito είπε εσυ τo θες απενεργοποιημενο οπως δειχνει στο βιντεο. στην ουσια κανεις disable μια ρυθμιση που κανει κατι σαν "sleep" τις θυρες usb Και μετά θα δουλέψει δηλαδή;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αυτο δεν μπορω να τ ξερω ουτε εγω ουτε κανεις το προβλημα ισως βρισκετε αλλου αλλα ειναι μια πολυ δημοφιλης λυση σε θεματα με Usb ports απενεργοποιησετο κανε restart το pc και πες μας. *Μετα το rr κοιτα αν αποθηκευτικε η ρυθμιση. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Darkito είπε αυτο δεν μπορω να τ ξερω ουτε εγω ουτε κανεις το προβλημα ισως βρισκετε αλλου αλλα ειναι μια πολυ δημοφιλης λυση σε θεματα με Usb ports απενεργοποιησετο κανε restart το pc και πες μας. Τίποτα... Τζίφος. Δεν δίνει ρεύμα οπότε τέλος. Χρειάζομαι το hub.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μολις αλλαξεις τη ρυθμιση δεν θα πιασει επιτοπου ξεσυνδεσε και συνδεσε παλι τον δισκο και κανε rr μετα κοιτα πρωτα το Disk mngment (απο πριν) αν και ισως να μην ειναι αυτη η λυση . Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Darkito είπε μολις αλλαξεις τη ρυθμιση δεν θα πιασει επιτοπου ξεσυνδεσε και συνδεσε παλι τον δισκο και κανε rr μετα κοιτα. αν και ισως να μην ειναι αυτη η λυση . τα εκανα ολα αυτα βρε εννοειται...ανοιξα εκλεισα -εβγαλα κλπ τιποτα. Δεν δινει ρευμα η δεν φτανει το ρευμα γιατι αλλαξα και cpu προσφατα -εβαλα τον i5 2500k και ισως τραβαει πιο πολυ απο τον i3 που ειχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 ξεμεινα απο ιδεες δεν εχω κατι αλλο να προτεινω φιλε μου. για μενα παντως για να μην δωσεις τσαμπα λεφτα βρες ενα αλλο pc και δοκιμασε τον αν δουλεψει τοτε ναι μαλλον πας για hub αλλα λογικα hub με εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος γιατι τα πιο πολλα Hubs απλα τα συνδεεις σε μια θυρα usb και συνδεεις σε αυτα τα usb που θες οποτε δν νμζω τετοιο απλο να αλλαξει κατι
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Darkito είπε ξεμεινα απο ιδεες δεν εχω κατι αλλο να προτεινω φιλε μου. για μενα παντως για να μην δωσεις τσαμπα λεφτα βρες ενα αλλο pc και δοκιμασε τον αν δουλεψει τοτε ναι μαλλον πας για hub αλλα λογικα hub με εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος γιατι τα πιο πολλα Hubs απλα τα συνδεεις σε μια θυρα usb και συνδεεις σε αυτα τα usb που θες οποτε δν νμζω τετοιο απλο να αλλαξει κατι Με εξωτερική τροφοδοσία έδωσε ο φίλος πιο πάνω... Στα 15 ευρώ εδώ δίπλα στο σπίτι μου. Όπως και να έχει θα χρειαστεί αυτό το εργαλείο για διάφορες δουλειές.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 εννοειτε ειναι χρησιμο παντα χρειαζοντε παραπανω θυρες usb απλα ανεφερα να το ελεγξεις πρωτα γιατι 15ε ειναι 15ε οπως και να τ κανουμε αλλα εσυ ξερεις καλητερα αμα πας σε αγορα hub παντως ενημερωσε μας αν εφτιαξε ετσι
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Darkito είπε εννοειτε ειναι χρησιμο παντα χρειαζοντε παραπανω θυρες usb απλα ανεφερα να το ελεγξεις πρωτα γιατι 15ε ειναι 15ε οπως και να τ κανουμε αλλα εσυ ξερεις καλητερα αμα πας σε αγορα hub παντως ενημερωσε μας αν εφτιαξε ετσι Θα πάω σε κάποια φαση μέσα στην εβδομάδα. Λογικά θα φτιάξει ρε συ δεν μπορεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) πραγματικα τ ελπιζω απλα το 'φοβαμαι΄' λιγο γιατι αμα κανεις ενα απλο search στ google : external hard drive does not show up θα δεις οτι το χουν παρα μα παρα πολλοι αυτο το θεμα και δεν νμζω ολοι αυτοι να εχουν θεμα τροφοδοσιας , ας ελπισουμε εσενα να ειναι εκει τουλαχιστον. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
takis1975 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Έχεις δοκιμάσει με διπλό usb ? Ένα για τροφοδοσία και ένα για πληροφορίες .Δοκίμασε και αυτά https://www.bigbuy.eu/el/diplo-kalodio-usb-se-mini-usb-iggual-igg312063-0-9-m.html
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, takis1975 είπε Έχεις δοκιμάσει με διπλό usb ? Ένα για τροφοδοσία και ένα για πληροφορίες .Δοκίμασε και αυτά https://www.bigbuy.eu/el/diplo-kalodio-usb-se-mini-usb-iggual-igg312063-0-9-m.html Δεν το δοκίμασα όχι.. Δεν έχω κιόλας. Νομίζω με συμφέρει να πάρω απευθείας hub. 18 λεπτά πριν, Darkito είπε πραγματικα τ ελπιζω απλα το 'φοβαμαι΄' λιγο γιατι αμα κανεις ενα απλο search στ google : external hard drive does not show up θα δεις οτι το χουν παρα μα παρα πολλοι αυτο το θεμα και δεν νμζω ολοι αυτοι να εχουν θεμα τροφοδοσιας , ας ελπισουμε εσενα να ειναι εκει τουλαχιστον. Εφόσον διαβάζει τα στικ κανονικά πιστεύω δεν φτάνει το ρεύμα... Διαβάζει και τα κοντρολ όλα κανονικά. Απλά οι δίσκοι θέλουν περισσότερο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα