vairass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Λοιπον ενω βαζω στικακι και κοντρολ για game και παιζουν κανονικα.....οταν παω να συνδεσω HDD 2.5' με usb καλωδιο δεν ανοιγει κανεναν...εχω 3 αρα δεν μπορει να χαλασαν ολοι ταυτοχρονα... μιλαμε για win 10 64bit . Δοκιμασα ολες τις διαθεσιμες usb και τιποτα...
dalain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 τους σκληρους τους δοκιμαζεις με το ιδιο καλωδιο;
vairass Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, dalain είπε τους σκληρους τους δοκιμαζεις με το ιδιο καλωδιο; Με δύο διαφορετικά καλώδια καινούρια... Τίποτα, ανάβει το λαμπάκι τους κανονικά αλλά δεν φορτώνουν.
papoys1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, vairass είπε Λοιπον ενω βαζω στικακι και κοντρολ για game και παιζουν κανονικα.....οταν παω να συνδεσω HDD 2.5' με usb καλωδιο δεν ανοιγει κανεναν...εχω 3 αρα δεν μπορει να χαλασαν ολοι ταυτοχρονα... μιλαμε για win 10 64bit . Δοκιμασα ολες τις διαθεσιμες usb και τιποτα... Υπάρχουν ορισμένοι σκληροί (δεν ξέρω πως τους λένε αλλά έχω έναν) που δεν ανοίγουν σε άλλες συσκευές αλλά μόνο στον υπολογιστή. Δεν ήξερα ρώτησα εκεί που τον είχα πάρει και μου είπαν ότι είναι κυρίως για αποθηκευτική χρήση και λειτουργούν μόνο σε υπολογιστή γιατί το ρεύμα που παίρνουν π.χ. από την τηλεόραση δεν επαρκεί για να λειτουργήσουν.Έτσι τον χρησιμοποιώ μόνο για μπακ-άπ.
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Υπάρχουν ορισμένοι σκληροί (δεν ξέρω πως τους λένε αλλά έχω έναν) που δεν ανοίγουν σε άλλες συσκευές αλλά μόνο στον υπολογιστή. Δεν ήξερα ρώτησα εκεί που τον είχα πάρει και μου είπαν ότι είναι κυρίως για αποθηκευτική χρήση και λειτουργούν μόνο σε υπολογιστή γιατί το ρεύμα που παίρνουν π.χ. από την τηλεόραση δεν επαρκεί για να λειτουργήσουν.Έτσι τον χρησιμοποιώ μόνο για μπακ-άπ. Φίλε στον υπολογιστή τον βάζω...δεν ανοίγει καν.
nikos903 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Στον υπολογιστή δοκιμάζεις στις μπροστά θύρες ή και στις πίσω; Τα καλώδια που έχεις είναι με 2 usb απο την μεριά του pc για έξτρα τροφοδοσία ή με μία; Ποια είναι η μητρική; Ποιος είναι ο δίσκος; Σε άλλο pc το έχεις δοκιμάσει; Όταν βάλεις τον δίσκο στην usb αν βάλεις το αυτί σου απο πάνω ακούς κανέναν ήχο σαν μπίπ μπίπ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 στο disk managment στον δείχνει;;; αν ναι δωστου ενα ονομα ( γραμμα στην ουσια)
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Darkito είπε στο disk managment στον δείχνει;;; αν ναι δωστου ενα ονομα ( γραμμα στην ουσια) Πώς πάω εκεί; win 10 έχω. 20 λεπτά πριν, nikos903 είπε Καλημέρα. Στον υπολογιστή δοκιμάζεις στις μπροστά θύρες ή και στις πίσω; Τα καλώδια που έχεις είναι με 2 usb απο την μεριά του pc για έξτρα τροφοδοσία ή με μία; Ποια είναι η μητρική; Ποιος είναι ο δίσκος; Σε άλλο pc το έχεις δοκιμάσει; Όταν βάλεις τον δίσκο στην usb αν βάλεις το αυτί σου απο πάνω ακούς κανέναν ήχο σαν μπίπ μπίπ; καλημερα..δοκιμασα παντου !!! Λοιπον το στικακι δουλευει κανονικα...οι δισκοι ειναι το προβλημα... Ακουω ηχο μπιμ μπιμ και απο τους 3 το οποιο σημαινει οτι δεν φορτωνουν
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=ZxV6IcNvbek 0.30 και μετα γενικα σε καθε καινουργιο σκληρο δισκο ειτε ειναι εσωτερικος ειτε εξωτερικος για να τον αναγνωρισουν τα windows 10 θελει να του δωσεις ονομα πχ : D , F , E η οτιδηποτε. σου δειχνει το βιντεο αναλυτικα το πως. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, Darkito είπε στο disk managment στον δείχνει;;; αν ναι δωστου ενα ονομα ( γραμμα στην ουσια) δεν τον βγαζει καθολου..αλλου ειναι το προβλημα
nikos903 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μπιπ μπιπ = δεν φτάνει το ρεύμα για να πάρει μπρος το μοτέρ, άρα είτε η μητρική σου δεν δίνει πολύ ρεύμα στις USB είτε το κουτί του δίσκου ζητάει πολύ είτε ο δίσκος ο ίδιος. Όπως και να έχει, να δώσεις παραπάνω ρεύμα απο τις USB τις υπάρχουσες δεν το βλέπω άρα μόνο με κανένα hub εξωτερικό που να δέχεται εξωτερική τροφοδοσία κάτι μπορεί να γίνει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) για να σαι πιο σιγουρος οτι δεν το εμφανιζει στο disk managment κλεισε το Pc συνδεσε τον hdd και μετα ανοιξε τον και ξανα κοιτα. επισης μερικα pc εχουν απο μονα τους ρυθμιση να μην δειχνουν τους τελειως αδειους Now press Windows + R, type “devmgmt.msc” in the dialogue box and press Enter. Once in the device manager, click on ‘View’ and check the option “Show hidden devices”. μετα κανε ενα ρεσταρτ και πες μας. αν παλι οχι για μενα βρες ενα αλλο pc και δοκιμασε τον για να σαι σιγουρος οτι ειναι λειτουργικος και δεν θα δοκιμασεις απειρες λυσεις που υπαρχουν Online(καθε μια και διαφορετικη περιπτωση) χωρις λογο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Darkito είπε για να σαι πιο σιγουρος οτι δεν το εμφανιζει στο disk managment κλεισε το Pc συνδεσε τον hdd και μετα ανοιξε τον και ξανα κοιτα. επισης μερικα pc εχουν απο μονα τους ρυθμιση να μην δειχνουν τους τελειως αδειους Now press Windows + R, type “devmgmt.msc” in the dialogue box and press Enter. Once in the device manager, click on ‘View’ and check the option “Show hidden devices”. μετα κανε ενα ρεσταρτ και πες μας. αν παλι οχι για μενα βρες ενα αλλο pc και δοκιμασε τον για να σαι σιγουρος οτι ειναι λειτουργικος και δεν θα δοκιμασεις απειρες λυσεις που υπαρχουν Online(καθε μια και διαφορετικη περιπτωση) χωρις λογο. Φίλε μιλάμε για εξωτερικό φορητό δίσκο... Δεν πιάνουν αυτά. Κάτι συμβαίνει με τις usb που δεν το ξέρω ακόμα. 29 λεπτά πριν, nikos903 είπε Μπιπ μπιπ = δεν φτάνει το ρεύμα για να πάρει μπρος το μοτέρ, άρα είτε η μητρική σου δεν δίνει πολύ ρεύμα στις USB είτε το κουτί του δίσκου ζητάει πολύ είτε ο δίσκος ο ίδιος. Όπως και να έχει, να δώσεις παραπάνω ρεύμα απο τις USB τις υπάρχουσες δεν το βλέπω άρα μόνο με κανένα hub εξωτερικό που να δέχεται εξωτερική τροφοδοσία κάτι μπορεί να γίνει. Όταν λες usb εξωτερικό; δώσε καμιά ιδέα.. Μάλλον δεν φτάνει το ρεύμα και εγώ έτσι πιστεύω. Αυτό το hub που έβαλες πως δουλεύει; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από vairass
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) σε παρακαλω μην εισαι τοσο απολυτος γιατι κι ομως πιανουν αυτα και σε εξωτερικους δισκους. επισης για τσεκαρε μια και αυτο γιατι ισως δεν παιρνει αρκετο ρευμα οπως ανεφερε και πανω ο συμφορουμιτης Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα