Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Oτι υπαρχει καλοδεχουμενο, αλλα οχι και αξιο επιλογης ενος αυτοκινητου εναντι καποιου αλλου.Π.χ σε εμενα ειναι αχρηστο, αλλα θα το ηθελα για την κορη μου σαν νεα οδηγος.

Το συστημα αυτο δουλευει και με την οπισθεν;

Δηλαδη εχω τυχει να παρκαρω σε κατηφορα με αρκετη κλιση και λογου αυτοκινητου μπροστα να βγω με την οπισθεν.Bοηθαει σε τετοια περιπτωση;

Οδηγώ από το 1992. Το πρώτο αμάξι που πήρα για να οδηγήσω ήταν το Fiat 128. Όποιος το ξέρει, ξέρει επίσης ότι πρέπει να είσαι φουσκωτός για να στρίψεις το τιμόνι, ιδιαίτερα σε στάση. Επίσης για να μπει εμπρός το χειμώνα θέλει μαγικά.  Άρα κάτι ξέρω από οδήγηση. Οτιδήποτε λοιπόν που σε διευκολύνει είναι καλοδεχουμενο. Για την κατηφόρα  που ρωτάς, σε διευκολύνει πααααρα πολύ. Το παρκάρισμα σε κατηφόρα είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να σου τύχει. Το αυτόματο κιβώτιο δεν με συγκινεί πολύ, έχω συνηθίσει στο μηχανικό, αλλά δεν παραβλέπω την ευκολία του. 

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Το πρώτο αμάξι που πήρα για να οδηγήσω ήταν το Fiat 128. Όποιος το ξέρει, ξέρει επίσης ότι πρέπει να είσαι φουσκωτός για να στρίψεις το τιμόνι, ιδιαίτερα σε στάση.

Αν είχες οδηγήσει κανα lada 2015, το 128 θα σου φαινόταν πούπουλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Ποιο είναι το lada 2015?

Και συ τσακωμένος με τον γκούγκλη?

Lada_vaz_2105_spec_rpd5027.jpg

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και συ τσακωμένος με τον γκούγκλη?

Lada_vaz_2105_spec_rpd5027.jpg

Μήπως θες να πεις lada 2105 συντροφε; :P

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Σας εχω.Εμαθα σε αγροτικο με μηχανικο τιμονι.Αλλα  το μυρτυριο  ηταν  ενα απο τα πρωτα τρακτερ του πατερα μου που ειχαν μηχανικο.Απλα δεν εστριβε σταματημενο.Με τιποτα. Επρεπε να  να κινηται εστω και με 2-3 χιλιομετρα και μετα απο καποια χιλιομετρα σε αποσταση σε πονουσαν οι κοιλιακοι και  ραχιαιοι απο την αντισταση και την κοντρα.Ασε που μεσα στο χωραφι μπορουσε σε αυλακι να σου σπασει τα χερια για πλακα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Occultist είπε

Επειδή έχω δει ότι 9/10, το αυτόματο κιβώτιο πάει, παρά και τις χίλιες άλλες βοήθειες, με οδηγική ικανότητα του χάρου (τουλάχιστον στην Ελλάδα), ασ' το... Μακάρι να είσαι εσύ η εξαίρεση που προτιμάει όσο το δυνατόν λιγότερο χειροκίνητο έλεγχο επειδή είσαι πιλότος...

εσυ μπορεις να χεις δει οτι θες, αλλα δεν ειναι το κιβωτιο που θα κανει το αμαξι αφαλες ή οχι. 

σε προηγουμενο επαγγελμα εχω οδηγησει πολλα αμαξια με αυτοματο κιβωτιο, και παρολο που δε μ αρεσε καθολου η αισθηση τους σιγουρα το επομενο αμαξι θα ναι αυτοματο γιατι στην αθηνα δεν παλευεται η κατασταση. ελπιζω να χει βελτιωθει και η αισθηση μετα απο τοσα χρονια

Δημοσ.
6 ώρες πριν, toyo73 είπε

Γιατι εκει τι ειναι εξωγηινοι, η αρχιμηχανικοι εταιιριων.Μελοι φορουν ειναι. Καποιοι με γνωσεις, αλλοι με εμπαθειες και προτιμησεις, καποιοι απλοι συμετεχοντες οπως εδω.Σε αυτα τα δηθεν ειδικα φορουμ να δεις τι σκοτωμοι γινοταν και γινονται.Σε αρκετα ημουν μελος και την εκανα.Σε καποια δεν σχολιαζω, απλως μπαινω και διαβαζω.

Είναι θέμα πιθανοτήτων και στατιστικής αγαπητέ, το να σου απαντήσουν άνθρωποι που ξέρουν 5 πράγματα παραπάνω.

Οπως δεν θα ρώταγες εκεί για pc ως πρώτη επιλογή, παρότι όλοι έχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

εσυ μπορεις να χεις δει οτι θες, αλλα δεν ειναι το κιβωτιο που θα κανει το αμαξι αφαλες ή οχι. 

σε προηγουμενο επαγγελμα εχω οδηγησει πολλα αμαξια με αυτοματο κιβωτιο, και παρολο που δε μ αρεσε καθολου η αισθηση τους σιγουρα το επομενο αμαξι θα ναι αυτοματο γιατι στην αθηνα δεν παλευεται η κατασταση. ελπιζω να χει βελτιωθει και η αισθηση μετα απο τοσα χρονια

Το ίδιο λέμε. Αυτόματο παίρνουν, συνήθως, αυτοί που δεν το έχουν καθόλου με το τιμόνι και νομίζουν "το κομπιουτερ θα τα κάνει όλα". Και βγαίνουν με αυτήν την ψευδαίσθηση στο δρόμο...

Επεξ/σία από Occultist
  • Sad 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, toyo73 είπε

Η εγγυηση μεταβιβαζεται; Δηλαδη εαν ενα αυτοκινητο εχει 6 χρονια εγγυηση και καποιος το πουλησει στα 2, τα υπολοιπα 4 χανονται, η πανε στον επομενο ιδιοκτητη, η ειναι θεμα και πολιτικη  διαφορετικη για καθε εταιρεια;

Συνηθως μεταβιβαζεται αλλα ουσιαστικα ειναι αποφαση καθε εταιρειας

Ειναι υποχρεωμενοι μονο για 2 χρονια,απο εκει και περα κανουν οτι γουσταρουν

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Occultist είπε

Το ίδιο λέμε. Αυτόματο παίρνουν, συνήθως, αυτοί που δεν το έχουν καθόλου με το τιμόνι και νομίζουν "το κομπιουτερ θα τα κάνει όλα". Και βγαίνουν με αυτήν την ψευδαίσθηση στο δρόμο...

Γιατί δεν πας να το πεις αυτό στο Ολυμπιακό χωριό ή στο ριμπας,  έχει πολλούς κατόχους αυτόματων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...