Hamurabi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Παιδια γίνεται αν με πέρνει ένας αριθμός να βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός δε χρησιμοποιείται η ότι δε δέχεται κλήσεις η κάτι τέτοιο; κοσμοτε εχω whatsup
fingolfingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Εννοείς όταν σε παίρνουν όλοι να βγαίνουν οι κλησεις κανονικά αλλα όταν σε παίρνει ενα συγκεκριμένο να λέει κατι τέτοιο; Χλωμό το κόβω να γίνεται κατι τέτοιο. Δεν το εχω ακουσει βασικά. Μπορείς να τον βάλεις στην λίστα απορριψης αλλα σε εκείνον θα χτυπάει κανονικά. Εσύ απλά θα βλέπεις την κληση στο ιστορικό σου. Πουθενά αλλου.
Hamurabi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μιλάω για συγκεκριμένο αριθμό είτε αν γίνεται μέσω της κοσμοτε είτε μέσω κάποιοu app
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδια γίνεται αν με πέρνει ένας αριθμός να βγάζει μήνυμα ότι ο αριθμός δε χρησιμοποιείται η ότι δε δέχεται κλήσεις η κάτι τέτοιο; κοσμοτε εχω whatsup https://www.fomo.gr/android-mplokarisma-eiserxomenon-kliseon-tilephonikon-arithmon/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα