Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Επίσης, ήθελα να φτιάξω μια αποθήκη με πώληση ανταλλακτικών και να έχουμε e-shop και να παίρνει το 50% από κάθε πώληση και αυτό για να με βοηθήσει να στήσουμε την κατάσταση σε ώρες που δεν εργαζόμαστε στο κατάστημα. Μου ζήτησε εκτός από το 50% από κάθε πώληση που του πρότεινα να πληρώνεται αυτές τις ώρες έξτρα. Δηλαδή στην ουσία όπως τα υπολόγισα εγώ ήθελε να παίρνει το 100%.
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Γενικά όμως το καλό για τον καθένα διαφέρει. Δεν νομίζω. Είναι πολύ συγκεκριμένο. Εάν είσαι τσίπης, τσίπικα αποτελέσματα μπορείς να περιμένεις μόνο. Η εποχή δεν συγχωρεί τη σαπίλα πια. Όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα. Δεν πληρώνεις όπως πρέπει, έχει κι αλλού πορτοκαλιές... .
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τέλος πάντων τι γράφω αφού ήδη με έχετε βάλει στον τοίχο και βαράτε. Ευχαριστώ πάντως όσους με κατάλαβαν και προσπάθησαν να με καταλάβουν. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, linuxaki είπε Επίσης, ήθελα να φτιάξω μια αποθήκη με πώληση ανταλλακτικών και να έχουμε e-shop και να παίρνει το 50% από κάθε πώληση και αυτό για να με βοηθήσει να στήσουμε την κατάσταση σε ώρες που δεν εργαζόμαστε στο κατάστημα. Μου ζήτησε εκτός από το 50% από κάθε πώληση που του πρότεινα να πληρώνεται αυτές τις ώρες έξτρα. Δηλαδή στην ουσία όπως τα υπολόγισα εγώ ήθελε να παίρνει το 100%. Το e-shop θέλει από μόνο του ξεχωριστό προσωπικό. Εάν θέλεις να είσαι και στο skroutz μάλιστα, μιλάμε για δουλειά 24/7. Ξέρεις τώρα. Παρασκευή ξημερώματα αλλάζεις την τιμή και Κυριακή ξημερώματα την ξαναφέρνεις εκεί που ήταν για να μη σου την πει ο προμηθευτής σου. Κλασικά. Επίσης θέλει όλη την ώρα παρακολούθηση στις τιμές του προσφερόμενου είδους από τους ανταγωνιστές και αν η πλατφόρμα του e-shop είναι της πλάκας (φτηνή) τότε θέλει ακόμα περισσότερους να τη χειρίζονται. Δεν σε βάζουμε στον τοίχο και σε βαράμε. Τα μάτια σου ανοίγουμε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Το e-shop θέλει από μόνο του ξεχωριστό προσωπικό. Εάν θέλεις να είσαι και στο skroutz μάλιστα, μιλάμε για δουλειά 24/7. Ξέρεις τώρα. Παρασκευή ξημερώματα αλλάζεις την τιμή και Κυριακή ξημερώματα την ξαναφέρνεις εκεί που ήταν για να μη σου την πει ο προμηθευτής σου. Κλασικά. Επίσης θέλει όλη την ώρα παρακολούθηση στις τιμές του προσφερόμενου είδους από τους ανταγωνιστές και αν η πλατφόρμα του e-shop είναι της πλάκας (φτηνή) τότε θέλει ακόμα περισσότερους να τη χειρίζονται. Δεν σε βάζουμε στον τοίχο και σε βαράμε. Τα μάτια σου ανοίγουμε. Ναι δεν διαφωνώ για το e-shop εγώ ήθελα κάτι ποιο απλό όχι skroutz κλπ. Έτσι που τα λες όμως κάνεις τον άλλον να αισθάνεται άσχημα χωρίς καν να τον ξέρεις και χωρίς να ξέρεις τι τζίρο έχει η επιχείρηση, ο οποίος δεν είναι μεγάλος λόγο της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας και ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ξοδέψει. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πιω το αίμα του άλλου δουλεύοντας μου τσάμπα από την στιγμή που έχει η επιχείρηση τζίρο αν είχε δηλαδή. Προσπαθώ από αυτά που βγάζει η επιχείρηση να είμαι δίκαιος. Αν φυσικά υπάρξει υπάλληλος που βοηθήσει και ανέβει ο τζίρος φυσικά και δεν θα πάρει το βασικό θα πάρει πιο αξιόλογο ποσό. Και επειδή έχω δουλέψει σε παρόμοιες επιχειρήσεις με εκμετάλλευση δεν μου αρέσει να κάνω το ίδιο πράγμα που έκαναν σε μένα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
xxatziva Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 για να βγάλεις λεφτά απλά ρίχνεις λεφτά. με υποσχέσεις και κανε αυτό εκείνο και το άλλο στο τέλος τι θα μείνει ? δυσαρεστημένοι υπάλληλοι και στο τέλος η επιχείρηση να πατώσει. αν ο συνεργάτης - υπάλληλος - πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος καθένας από την μεριά του τότε άστο καλύτερα. 1
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, linuxaki είπε Ναι δεν διαφωνώ για το e-shop εγώ ήθελα κάτι ποιο απλό όχι skroutz κλπ. Έτσι που τα λες όμως κάνεις τον άλλον να αισθάνεται άσχημα χωρίς καν να τον ξέρεις και χωρίς να ξέρεις τι τζίρο έχει η επιχείρηση, ο οποίος δεν είναι μεγάλος λόγο της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας και ο κόσμος δεν έχει χρήματα να ξοδέψει. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πιω το αίμα του άλλου δουλεύοντας μου τσάμπα από την στιγμή που έχει η επιχείρηση τζίρο αν είχε δηλαδή. Προσπαθώ από αυτά που βγάζει η επιχείρηση να είμαι δίκαιος. Αν φυσικά υπάρξει υπάλληλος που βοηθήσει και ανέβει ο τζίρος φυσικά και δεν θα πάρει το βασικό θα πάρει πιο αξιόλογο ποσό. Και επειδή έχω δουλέψει σε παρόμοιες επιχειρήσεις με εκμετάλλευση δεν μου αρέσει να κάνω το ίδιο πράγμα που έκαναν σε μένα. Δεν είναι στις προθέσεις μου να σε κάνω να αισθανθείς άσχημα. Αν είσαι καλός εργοδότης ή όχι, αυτό το γνωρίζουν οι υπάλληλοί σου. Η διαφορά skroutz και μη skroutz δεν έχει να κάνει με την απλότητα ή την απλοποίηση. Στο skroutz απλά πληρώνεις μονάδες και αυτοί κοιτάνε τι έχεις στο e-shop σου και τα ανεβάζουν στο skroutz. Το ότι θα έχεις πλατφόρμα e-shop σημαίνει ότι η δουλειά είναι ίδια που απαιτείται από το e-shop, ανεξάρτητα αν θα είσαι στο skroutz ή όχι.
tsipakis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 κανεις δεν σου ειπε να τον μαθεις να οδηγει ουτε να τον ταιζεις θες και τα κανεις η εκανες αυτα οποτε δεν μπορει να λες τον ταιζω τον εμαθα να οδηγει αρα γιατι εχει απαιτησεις ; στο βασικο που του δινεις , βασικες δουλειες θα σου κανει . τωρα αν εσυ θες να τον εχεις μια μερα στο μαγαζι,εργαστηριο και την αλλη να τρεχει σε πελατες εξω ειναι δικο σου θεμα. καλα κανει και ζηταει ποσοστα σε ολα τα εξτρα που του λες να κανει
koulkos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, linuxaki είπε Επίσης, ήθελα να φτιάξω μια αποθήκη με πώληση ανταλλακτικών και να έχουμε e-shop και να παίρνει το 50% από κάθε πώληση και αυτό για να με βοηθήσει να στήσουμε την κατάσταση σε ώρες που δεν εργαζόμαστε στο κατάστημα. Μου ζήτησε εκτός από το 50% από κάθε πώληση που του πρότεινα να πληρώνεται αυτές τις ώρες έξτρα. Δηλαδή στην ουσία όπως τα υπολόγισα εγώ ήθελε να παίρνει το 100%. Σε αυτό, αν το καταλαβαίνω σωστά, είσαι λάθος. Δεν μπορείς να του πεις να κάτσει να στρώσετε ένα e-shop και όταν ή αν ποτέ πουλήσει, να πάρει το 50%. Αν δεν πουλήσει ποτέ δεν θα πάρει τίποτα επομένως είσαι λάθος. Αν για τον χ,ψ λόγο πουλά σαν τρελό τι θα κάνεις; Θα του δίνεις το 50% εσαεί; Συμφωνείς μια αμοιβή για το στήσιμο και τέλος. Ξεκάθαρα πράγματα. Btw, μ'αρέσει όταν ο άλλος ζητά τα χρήματα που θεωρεί πως αξίζει, αλλά τι φάση με τον δικό σου; Θέλει να μπει συνέταιρος; Γιατί όλο 50% μας αναφέρεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, koulkos είπε Σε αυτό, αν το καταλαβαίνω σωστά, είσαι λάθος. Δεν μπορείς να του πεις να κάτσει να στρώσετε ένα e-shop και όταν ή αν ποτέ πουλήσει, να πάρει το 50%. Αν δεν πουλήσει ποτέ δεν θα πάρει τίποτα επομένως είσαι λάθος. Αν για τον χ,ψ λόγο πουλά σαν τρελό τι θα κάνεις; Θα του δίνεις το 50% εσαεί; Συμφωνείς μια αμοιβή για το στήσιμο και τέλος. Ξεκάθαρα πράγματα. Btw, μ'αρέσει όταν ο άλλος ζητά τα χρήματα που θεωρεί πως αξίζει, αλλά τι φάση με τον δικό σου; Θέλει να μπει συνέταιρος; Γιατί όλο 50% μας αναφέρεις. Του το είπα και εγώ αυτό αν θέλει να μπει συνέταιρος αλλά δεν θέλει απλά θέλει το ποσοστό 50% για τα πάντα. Είδη έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις και έχει πάρει μερίδιο. Το θέμα είναι ότι και λάθος να είμαι μπορεί δε λέω ότι είμαι τέλειος δεν μπορείς να συμφωνείς κάτι και μετά να λες άλλα γιαυτό ανάφερα το συμφωνητικό. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Aias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Ο λογιστής το κάνει με σύμβαση εργασίας με βασικό και γενικών καθηκόντων. Κανένα αφεντικό δεν θέλει να είναι συγκεκριμένο. και αν τσιναει που πχ θα τυχη να πάει εφορία είναι στα γενικά καθήκοντα. Άλλος μετα αν δεν του αρέσει. Και πληρώνεται με το 8ωρο και όχι με τα Καθήκοντα κανένας μας μισθωτος
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 54 λεπτά πριν, linuxaki είπε Τέλος πάντων τι γράφω αφού ήδη με έχετε βάλει στον τοίχο και βαράτε. Ευχαριστώ πάντως όσους με κατάλαβαν και προσπάθησαν να με καταλάβουν. το θεμα ειναι ως τι θα τον δηλωσεις στο ικα, αυτο δε μας εχεις πει που ειναι το πιο βασικο. διοτι αμα δεν μετεδωσες καλα στον λογιστη τι ευθυνες και εργασεοες θελεις να χει ο υπαλληλος, τοτε οοοοοοτι και να γραφει η ρημαδα η συμβαση θα εισαι παρανομος αμα ειναι λανθασμενα δηλωμενος στο ικα. δεν ξερω για τον υπαλληλο, αλλα αμα γινει στραβη εσυ σιγουρα θα βρεις μπελα.. 30 λεπτά πριν, linuxaki είπε Του το είπα και εγώ αυτό αν θέλει να μπει συνέταιρος αλλά δεν θέλει απλά θέλει το ποσοστό 50% για τα πάντα. Είδη έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις και έχει πάρει μερίδιο. Το θέμα είναι ότι και λάθος να είμαι μπορεί δε λέω ότι είμαι τέλειος δεν μπορείς να συμφωνείς κάτι και μετά να λες άλλα γιαυτό ανάφερα το συμφωνητικό. διαβαζω τις απαντησεις περι των 50% και δηλωνω μπερδεμενος.. αν καταλαβα καλα (δεν ξερω σιγουρα) αυτος παει να σε φαει.. ξερω τα προηγουμενα μου ποστ ηταν γενικα υπερ του υπαλληλου, αλλα δεν το κανω γιατι βγηκε ο τσε απο μεσα μου, αλλα γιατι πραγματι γι αυτα που ζητας τον ριχνεις. στη περιπτωση ομως με το eshop ο μαγκας θελει να ναι "συνεταιρος" μονο στα κερδη αλλα οχι στις ζημιες. φανταζομαι και εσυ δουλευεις πανω στο eshop, οποτε για κανενα λογο δεν σου αντιστοιχει μονο το 50% εφοσον και δουλευεις και ρισκαρεις (επιχειρεις)
bluesattack Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, linuxaki είπε Επίσης, ήθελα να φτιάξω μια αποθήκη με πώληση ανταλλακτικών και να έχουμε e-shop και να παίρνει το 50% από κάθε πώληση και αυτό για να με βοηθήσει να στήσουμε την κατάσταση σε ώρες που δεν εργαζόμαστε στο κατάστημα. Μου ζήτησε εκτός από το 50% από κάθε πώληση που του πρότεινα να πληρώνεται αυτές τις ώρες έξτρα. Δηλαδή στην ουσία όπως τα υπολόγισα εγώ ήθελε να παίρνει το 100%. Και αν δουλεψει 200 ωρες για να τρεχει το eshop και δεν κανετε καμμια πωληση ? Kαι αν δουλεψει 200 ωρες και πριν κανετε πωλησεις τον απολυσεις ?
AristidisZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, bluesattack είπε Και αν δουλεψει 200 ωρες για να τρεχει το eshop και δεν κανετε καμμια πωληση ? Kαι αν δουλεψει 200 ωρες και πριν κανετε πωλησεις τον απολυσεις ? Αφού του είπε να πληρώνεται εξτρά, μάλλον διαβάζετε και μεταφράζετε πράγματα & καταστάσεις επιλεκτικά... Γενικά απορώ που ορισμένοι τσινάτε στην ιδέα της δουλειάς έξω Προσωπικά, αν εντός ωραρίου και μάλιστα με μεταφορικά πληρωμένα, με έστελναν να κάνω δουλειά έξω, μάλλον θα το προτιμούσα από το να είμαι σε ένα γραφείο... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από AristidisZ 2
puelito Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, T. Jefferson είπε Απ' ό,τι φαίνεται εκείνος που τραβάει ζόρι είναι εκείνος που δεν θέλει - ή δεν έχει - να πληρώσει. Εμένα και να ήθελε, he cannot afford me. Παίζω σε άλλη λίγκα. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό στη συζήτηση. Εδώ κοιτάμε να του πούμε τι οφείλει να κάνει για να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί η επιχείρησή του. Γιατί με τον τρόπο που σκέφτεται δεν θα έχει και πολύ μέλλον. Αγαπητε φιλε, Καθισα να διαβασω το θεμα και ξεκινώντας μπορω να πω οτι συμφωνουσα μαζι σου βλεποντας οτι εχεις αποψεις ανθρωπου με εμπειρια στο χωρο και γενικα ανοιχτο μυαλο στην επιχειρηματικοτητα. Μαλιστα στηριζω το γεγονος οτι προτεινες μπονους και ασφαλεια σε περιπτωση ατυχηματος. Οντως οι win-win περιπτωσεις ανεβαζουν οποιαδηποτε εταιρεια. Συνεχιζοντας ομως και λεγοντας σου ο TS οτι πληρωνει μεσημεριανο και απολαβες περαν των συμφωνηθεντων δεν σταματησες να τον βαζεις στον τοιχο και πολλες φορες προσβαλλοντας τον με παραδειγματα μνημονιων και γαλαξιων. Το λιγοτερο που μπορω να σου πω χωρις να δωσω επεκταση στο θεμα ειναι οτι εισαι πολυ εριστικος και ειρωνας. Δεν σου επιτιθομαι φραστικα. Δεν σε βριζω. Ομως θεωρω οτι ο φιλος προσπαθησε να δωσει λυση και δουλεια σε καποιον και αυτο που πηρε ειναι μισος και κακια σε οποια λυση και να εδινε. Δεν ξερω αν εσυ ησουν φοβερα τυχερος και δεν λεω να μην κυνηγαμε ολοι αυτο που αξιζουμε. Ομως ειτε εχεις καιρο να βγεις στην αγορα ειτε απλα εισαι πολυ τυχερος και δικαιως απολαμβανεις οσα δικαιουσαι. Οπως και να εχει τροπους δεν εχεις. Φιλικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα