tsipakis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 απλα ο λινουξακιας νομιζε με ενα πιατο φαι και με την καλη του διαθεση πρεπει ο καθε υπαλληλος να λεει ευχαριστω αφεντη καλυτερα κλεισε το η δουλευε μονος σου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ι. @cliobaccarra αυτά που περιγράφεις δεν κοστίζουν ούτε 900 ευρώ σε υπάλληλο, σε λάθος άνθρωπο τα λες. Το skillset σου είναι ίδιο με ένα πρωτοετή, αν μετά από δέκα χρόνια κάνεις εγκαταστάσεις γουιντοουζ τότε μάλλον κάτι δεν κατάλαβες. Και ναι κατά κύριο λόγο άντε καμία VGA Να αλλάξει και να κάνει κάνα format. Μόνο για το βασικό μισθό δηλαδή και πολλά είναι.
cliobaccarra Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 27/3/2019 στις 11:22 ΜΜ, giotis1982 είπε ι. @cliobaccarra αυτά που περιγράφεις δεν κοστίζουν ούτε 900 ευρώ σε υπάλληλο, σε λάθος άνθρωπο τα λες. Το skillset σου είναι ίδιο με ένα πρωτοετή, αν μετά από δέκα χρόνια κάνεις εγκαταστάσεις γουιντοουζ τότε μάλλον κάτι δεν κατάλαβες. Και ναι κατά κύριο λόγο άντε καμία VGA Να αλλάξει και να κάνει κάνα format. Μόνο για το βασικό μισθό δηλαδή και πολλά είναι. Αγαπητε μου εγραψα εγω πουθενα για λεφτα που πρεπει να πληρωνει ο ts η αν τα 900 ευρω ειναι λιγα η πολλα; Επισης εγραψα οτι ειμαι 10 χρονια στο επαγγελμα και μερικες απο τις εργασιες που επικαλειται ο τεχνικος να λυσει στο χωρο του πελατη, ανεξαρτητα απο τα χρονια εμπειριας του ωστε να ειναι πιο κατανοητα στο forum. Εσυ λοιπον κολλησες στην εγκατασταση των windows, μου την ειπες χαρακτηριστηκα οτι ειμαι στασιμος υστερα απο 10 χρονια ενω προσπερασες επιδεικτικα τις εργασιες που σε βολευαν (windows server, vmware, hyper-v, domain ,vpn κτλπ). Αν θεωρεις το φορματ και την εγκατασταση windows ευκολη δουλεια σε μια εταιρεια που δεν εχει μηχανογραφηση και δεν ξερει καν την λεξη backup πρεπει να το κοιταξεις. Μαλλον αλλος πρεπει να ηρθε απο το θεμα της apple και οχι εγω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @cliobaccarra ξαναδιαβασε το μήνυμα σου και πες μου που γράφεις πως η καθημερινότητα σου είναι Hyper-V , VMWare, Windows Server; Για ένα domain έγραψες και για την κ.Μαρια και το πολυμηχάνημα της. Έχει η κ.Μαρια Hyper-V και domain ; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
cliobaccarra Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @cliobaccarra ξαβαδιαβασε το μήνυμα σου και πες μου που γράφεις πως η καθημερινότητα σου είναι Hyper-V , VMWare, Windows Server; Για εμένα domain έγραψες και για την κ.Μαρια και το πολυμηχάνημα της. Έχει η κ.Μαρια Hyper-V και domain ; Εγραψα domain και μιας και εισαι της δουλειας θα πρεπει να ηξερες οτι η κ Μαρια δεν παιζει να εχει domain. Εγραψα raid controller αλλα παλι το περασες λες και δεν το ειδες λες και η κ Μαρια θα εχει raid..... Μιας και εισαι της δουλειας λοιπον domain , σημαινει server. Τα εγραψα ολα μαζι για να καταλαβεις οτι η γκαμα που αντιμετωπιζει καποιος εξω ειναι πολυ μεγαλυτερη. Το οτι σταθηκες στο κομματι με το πολ/μα μονο τυχαιο δεν ηταν. Επισης δεν ειπα οτι ειναι η καθημερινοτητα μου, αλλα οταν σκαει προβλημα πρεπει να ειμαι εκει για να δωσω λυση οτι και αν ειναι αυτο. Αυτο λοιπον απαιτει απειρες ωρες διαβασματος, ενασχοληση , και προετοιμασια γιατι πολυ απλα καθε βλαβη ειναι μοναδικη. *Αν η κ Μαρια με πληρωνει τα λεφτα που θα επαιρνα για να στησω dhcp server πχ και θελει να της κανω backup της φωτογραφιες της κορης της γιατι για αυτην ειναι η αρχη και το τελος του συμπαντος ευχαριστως θα το κανω. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από cliobaccarra
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @cliobaccarra Γράφω αυτό και την πέφτω για ύπνο (τον κανονικό, όχι τον deep inspection integration gti turbo). Ο λινουξακιας θέλει ένα παιδί να κάνει κάνα format ή να πάει να συνδέσει το πολυμηχάνημα στην κ. Μαρία κυρίως. Παρόλα αυτά επειδή θέλει και e-shop χρειάζεται άλλον έναν ή μια που θα γράψει καμιά εκατοστή γραμμές σε κάποια πλατφόρμα e-commerce. Δε ψάχνει mission critical άνθρωπο και ούτε τον χρεώνει τόσο στους πελάτες. Καλη η αυτοπροβολή αλλά μιλάς σε άνθρωπο που όλη καθημερινότητα του είναι το bleeding edge του ΙΤ με χιλιάδες servers και projects 7ψηφια . Δε θα τις μετρήσουμε εδώ τις καριέρες μας γιατί είναι άδικο για εσάς , αυτά over and out. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
cliobaccarra Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @cliobaccarra Γράφω αυτό και την πέφτω για ύπνο. Ο λινουξακιας θέλει ένα παιδί να κάνει κάνα format ή να πάει να συνδέσει το πολυμηχάνημα στην κ. Μαρία κυρίως. Παρόλα αυτά επειδή θέλει και e-shop χρειάζεται άλλον έναν ή μια που θα γράψει καμιά εκατοστή γραμμές σε κάποια πλατφόρμα e-commerce. Δε ψάχνει mission critical άνθρωπο και ούτε τον χρεώνει τόσο στους πελάτες. Καλη η αυτοπροβολή αλλά μιλάς σε άνθρωπο που όλη καθημερινότητα του είναι το bleeding edge του ΙΤ με χιλιάδες servers και projects 7ψηφια . Δε θα τις μετρήσουμε εδώ τις καριέρες μας γιατί είναι άδικο για εσάς , αυτά over and out. Αυτο που εξηγω ειναι οτι ποτε δεν ειναι ενα φορματ μονο, η ενα πολ/μα. Προκυπτουν πραγματα που δυσκολα μπορει καποιος να προβλεψει ακομα και για τετοιο level support. Η παιρνεις καποιον λοιπον να σου βγαζει δουλεια και τον πληρωνεις για αυτο η θα εισαι ολη μερα στο τηλεφωνο να τσακωνεσαι με πελατες για το τι εκανε και το τι δεν εκανε ο υπαλληλος σου. Αυτοπροβολη οταν το μονο που ανεφερα ηταν το domain; Μαλιστα κατα τα λεγομενα σου η θα μιλαμε για την κ Μαρια και θα ειμαστε αχρηστοι, η θα μιλαμε για servers και θα κανουμε αυτοπροβολη. Στα λεγομενα μου ερχεσαι οτι θα χρειαστει 2 μισθους εστω και βασικους για να κανει την δουλεια του, και μαντεψε τι θα γινει μολις ο τεχνικος πατησει στα ποδια του μονος του; να σου πω εγω, ιδιωτικα ραντεβου μονος του για να βγαζει αυτα που πρεπει, η θα φυγει και παλι απο το μηδεν. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από cliobaccarra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα