Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson καλά τι νομίζεις ότι κάνει ένας τεχνικός υπολογιστών; Άντε να αλλάξει μια VGA . Τι νομίζεις κάνει; Και ο δεύτερος να κάνει το e-shop. Δύο παιδιά τελειόφοιτους να έπαιρνε την έβγαζε. Με 1300 ευρώ ΝΟΜΙΜΑ και θα ήταν και χαρούμενοι όλοι . Όλα τα άλλα είναι κολοκύθια. Το ότι η δικιά σου εμπειρία είναι διαφορετική δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουν το ίδιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 γαμηθηκε το θεμα.. 1. μιλα σε εναν εργατολογο 2. μη μπλεκεις τις δουλειες, πληρωνε τη καθε δουλεια αυτο που πρεπει μη συμπληρωνεις απο δω ή απο κει. 2a. πληρωσε τον οσο καλυτερα μπορεις στη βασικη δουλεια γιατι απο αυτην ζεις 2b. προσωπικα διαφωνω να τον κανεις "συνεταιρο" στα κερδη του eshop, εκτος αν θελει να γινει κανονικα συνεταιρος επενδυοντας στην ιδεα. καλυτερα να του υποσχεθεις ενα καλο ποσο που θα του αποπληρωνεις σιγα σιγα
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δεν ντρέπεσαι να το λες έτσι; Ε, τι ψέμματα θες να πω; Δεν λειτουργώ έτσι. Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψη ότι η μαζική χειραφέτηση έχει αποδειχτεί στο ιστορικό προτσές ότι είναι εκείνη που φέρνει αποτελέσματα. Τεσπα, δεν είμαι εγώ και οι φιλελεύθερες απόψεις μου το θέμα. Ας μην κάνουμε hijacking το θέμα του φίλου που αναζητά λύση κι εμείς του τη δίνουμε. 5 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson καλά τι νομίζεις ότι κάνει ένας τεχνικός υπολογιστών; Άντε να αλλάξει μια VGA . Τι νομίζεις κάνει; Και ο δεύτερος να κάνει το e-shop. Δύο παιδιά τελειόφοιτους να έπαιρνε την έβγαζε. Με 1300 ευρώ ΝΟΜΙΜΑ και θα ήταν και χαρούμενοι όλοι . Όλα τα άλλα είναι κολοκύθια. Το ότι η δικιά σου εμπειρία είναι διαφορετική δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουν το ίδιο. 600 δίνει όλα κι όλα... . Άμα σου λέω δεν έχεις διαβάσει τη συζήτηση, δεν το λέω τζάμπα. Αρκετά. Οι υπόλοιπες παρεμβάσεις μου θα αφορούν μόνο επί προσωπικού. Δραχμάς δεν δίδω... . Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @T. Jefferson650 είναι ο νόμιμος, με δύο άτομα 1300 .Ισως αν εχει έναν τετραωρο μόνο για έξω να τα κατεβάσει και άλλο τα έξοδα.Ισως και τους δύο τετραωρους. Τα πράγματα είναι απλά. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson650 είναι ο νόμιμος, με δύο άτομα 1300 .Ισως αν εχει έναν τετραωρο μόνο για έξω να τα κατεβάσει και άλλο τα έξοδα.Ισως και τους δύο τετραωρους. Τα πράγματα είναι απλά. Θέλει τρία ή τέσσερα άτομα για να κάνει όσα λέει ότι θέλει να κάνει. Full time δουλειά και για τους 4. Γι' αυτό του είπα ότι δεν του φτάνουν τρία χιλιάρικα σε μισθά. Όπως και να έχει στα λόγια μου έρχεστε όλοι σας. Μη σας πω ότι οι δικές μου προτάσεις είναι και πιο οικονομικές από τις δικές σας. Και σταδιακά ανοίγουν τη δουλειά και συνεπώς τα κέρδη. Αλλά πέσατε όλοι επάνω μου! Τεσπα, αυτόγραφα δίνω σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
koulkos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Αν κρίνω από τη σημερινή μέρα πάντως δεν πρέπει να είχε πολλή δουλειά το deep integration. Εργολαβία το έχεις πάρει το θέμα. Ίσως ρεπό; Maybe. Σε ποιον ΟΑΕΔ σε βρίσκουμε για τα αυτόγραφα; Θα στο δώσω πάντως, καλό τρολάρισμα. Μαεστρικό θα έλεγα. 1
dimitrisg77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) φιλε T. Jefferson τοσες βλακειες μαζεμενες εχω καιρο να δω να σαι καλα με εκανες και γελασα βραδυατικα..... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από dimitrisg77 1
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 8:31 ΜΜ, linuxaki είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς σας έχει φτιάξει για υπάλληλο του ένα συμφωνητικό στο οποίο να αναφέρει την θέση εργασίας για το τι δουλειές πρέπει να κάνει και τι μισθό θα παίρνει. Θα ήθελα πληροφορίες για να φτιάξω ένα συμφωνητικό τέτοιο για τον υπάλληλο μου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις του στυλ δεν είχαμε πει για να κάνω αυτές τις δουλειές ή είχαμε πει για παραπάνω χρήματα κλπ. Θέλω απλά να υπάρχει ένα τέτοιο έγγραφο σε περίπτωση που χρειαστεί να του πω ορίστε έχεις υπογράψει, δεν με ενδιαφέρει να έχει κάποια νομική ισχύ απλά να υπάρχει. Ευχαριστώ πολύ Νομίζω ότι ένας ειδικός θα ήταν καλύτερο να σε συμβουλέψει.
koulkos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 30 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε Νομίζω ότι ένας ειδικός θα ήταν καλύτερο να σε συμβουλέψει. Θα ορκιζόμουν πως αυτή η φράση πάει γάντι και σε κάποιον άλλον πέρα του ts.
Fotis Deutschland Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, koulkos είπε Θα ορκιζόμουν πως αυτή η φράση πάει γάντι και σε κάποιον άλλον πέρα του ts. Συγνώμη δεν κατάλαβα;
koulkos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Αν διαβάσεις τη συζήτηση θα καταλάβεις. Σίγουρα όμως δεν στο προτείνω γιατί δεν φαντάζομαι να θέλεις να "καείς" βραδιάτικα. Πάντως δεν αφορά εσένα φίλε, τη φράση ήθελα να χρησιμοποιήσω.
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, dimitrisg77 είπε φιλε T. Jefferson τοσες βλακειες μαζεμενες εχω καιρο να δω να σαι καλα με εκανες και γελασα βραδυατικα..... Τους μάντρωσα και τους έβγαλα στη φόρα, δεν έκανα και τίποτε σπουδαίο. Η πραγματικότητα είναι πιο αστεία από τους ίδιους. Ήταν επόμενο να φανεί η αστεία γύμνια τους. 1 ώρα πριν, zio10 είπε Πάει τον έβαλες μέσα τον άνθρωπο! Εμ είδες; Ενώ η δική μου πρόταση με τον έναν υπάλληλο με μισθό και τα έξτρα που σταδιακά ανοίγει τη δουλειά, είναι σαφέστατα οικονομικότερη. Άλλοι πάλι διαφωνούν και θέλουν με ένα μισθό μόνο τα υπόλοιπα τζάμπα. Ε, δεν γίνεται να συμπιέσεις το κόστος πιο κάτω από την πρότασή μου. Παίρνεις έναν περαστικό που περνάει τυχαία μπροστά από το μαγαζί αν είναι. 1 ώρα πριν, koulkos είπε Αν κρίνω από τη σημερινή μέρα πάντως δεν πρέπει να είχε πολλή δουλειά το deep integration. Εργολαβία το έχεις πάρει το θέμα. Ίσως ρεπό; Maybe. Σε ποιον ΟΑΕΔ σε βρίσκουμε για τα αυτόγραφα; Θα στο δώσω πάντως, καλό τρολάρισμα. Μαεστρικό θα έλεγα. Εσύ να βρεις εμένα κι όλας σε ΟΑΕΔ αποκλείεται, ούτε καν πλησίασες. Αν δεν ξέρεις τι είναι το Deep integration γκουγκλάρεις. Αν δεν θες να κουραστείς, θα συζητήσουμε μια χρέωση αναλόγως των αναγκών σου και προχωράμε. Πάντως δεν θα είναι φτηνό, σε διαβεβαιώ. Όχι τουλάχιστον τόσο φτηνό όσο αυτό που γράφεις... .
cliobaccarra Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson καλά τι νομίζεις ότι κάνει ένας τεχνικός υπολογιστών; Άντε να αλλάξει μια VGA . Τι νομίζεις κάνει; Και ο δεύτερος να κάνει το e-shop. Δύο παιδιά τελειόφοιτους να έπαιρνε την έβγαζε. Με 1300 ευρώ ΝΟΜΙΜΑ και θα ήταν και χαρούμενοι όλοι . Όλα τα άλλα είναι κολοκύθια. Το ότι η δικιά σου εμπειρία είναι διαφορετική δε σημαίνει πως όλοι δουλεύουν το ίδιο. Ο τεχνικος pc αλλαζει μονο vga? Απο ποτε; Το λογισμικο ποιος το εγκαθιστα; Το backup ποιος το παιρνει; Ποιος ειναι υπευθυνος να παρει τα αρχεια απο κατεστραμενα windows μιας εταιρειας (απειρη ευθυνη), να ξαναστεισει λογισμικο, προγραμματα , επαναφορα back up, αρχεια προγραμματων κτλπ. Δημιουργια domain; join χρηστες, δικαιωματα; Raid controller, μανουριασμα για drivers σε raid volumes κτλπ κτλπ που μπορω να γραφω μεχρι αυριο... Ακομα και το πολυμηχανημα της κ Μαριας ποιος τον συνδεει;;; Που θα χρειαστει να της γραψεις και 2 σελιδες σημειωσεις για το πως θα στειλει το fax, αλλα ακομα θα παιρνει τηλ τα πρωινα της κυριακης γιατι δεν θα μπορει να στειλει φαξ. Το οτι μερικοι κανετε την δουλεια του I.T σε μια εταιρεια και νομιζετε οτι η επισκεψη και η επιλυση προβληματων κατοικον εχει την ιδια δυσκολια με ξεπερνα. Αν ο ts θελει να δινει τον βασικο ειναι δικαιωμα του, αλλα μην περιμενει και τπτ ιδιαιτερο. Απο την αλλη αν παρει καποιον χωρις εμπειρια με τον βασικο μολις μαθει την δουλεια την εκανε. *κανω αυτην την δουλεια κοντα στα 10 χρονια. Οχι δεν παιρνω τον βασικο😂 αλλα ουτε και οταν ειχα πρωτοξεκινησει επαιρνα βασικο. **ειναι πιο δυσκολο να ασχολεισαι με τον καθε ασχετο πελατη (κ Μαρια , κτλπ κτλπ ) και να ρωταει και να ζηταει χιλιαδες ασχετα πραγματα σε 1 ωρα. Οταν δε, περασει η ωρα και καποια δεν εχουν γινει να δυσανασχετει για την χρεωση, ενω ηξερε οτι παει με την ωρα(αλλα θεωρουσε οτι ολα θα γινουν σε 1 ωρα). ***Θεωρω οτι τετοιου ειδος υπαλληλος περαν της μεγαλης γκαμας τεχνικων γνωσεων χρειαζεται και αλλα προσοντα (επικοινωνιακος, ψυχρεμος κτλπ) που θα χρειαστει να πληρωθουν επιπλεον. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από cliobaccarra 1
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Και αυτά που αναφέρει ο cliobaccarra δεν είναι τίποτε. Που να δείτε σε deep integration καταστάσεις τι χρειάζεται. Πολύ απλά γίνεσαι ένα με αυτό που πρόκειται να παραδώσεις, δίνεις ψυχή και σώμα. Όλα αυτά έχουν αντίτιμο. Είναι προφανές ότι δεν αρκεί κάποιος ανειδίκευτος και ούτε θα το κάνει κανείς με βασικό μισθό. Αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται ακριβώς εκεί. Δήθεν επιχειρηματίες σκιτζήδες που δεν κατανοούν ότι αν δεν πληρώσεις, δεν θα έχεις πολύ απλά αυτό που θέλεις. Και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε όλα. Αλυσίδα πάει. Διαρκής χασούρα δηλαδή. Αντί λοιπόν να τζογάρουν ορισμένοι και να ελπίζουν σε περίπου αποτέλεσμα αν κι εφ' όσον τους κάτσει, καλό είναι να κάνουν έναν προϋπολογισμό σοβαρό των πόρων που θα χρειαστούν. Όταν λέμε προϋπολογισμό, δεν εννοούμε να σαλιώσουμε το μολύβι και να κάνουμε πράξεις βασισμένοι σε εκείνα που νομίζουμε ότι ξέρουμε. It goes way deeper than that. Δεν γίνεται να το παίρνεις αψήφιστα γιατί με μαθηματική βεβαιότητα θα σε αψηφίσει η ίδια η δουλειά εκ φύσεως. Και ακόμη χειρότερα, αν επιμείνεις στις πρακτικές της... προηγούμενης χιλιετίας, παίζει και να σε ξεράσει κι όλας! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα