T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, linuxaki είπε Δεν ξέρω σε τι κλάδο δουλεύεις πάντως δε νομίζω να είσαι στον κλάδο μου γιατί με επιχειρηματίες μεγάλων εταιριών που μιλάω όσο και με συναδέλφους μου με μικρές επιχειρήσεις ο κλάδος μας έχει πέσει πολύ η δουλειά δεν είναι όπως παλιά. Κάνε εσύ όπως σου είπα με τον υπάλληλο και θα έρθουν τα επόμενα βήματα. Εξ' άλλου τα αποτελέσματα θα φανούν σχετικά σύντομα. 4 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Για να σου δώσω να καταλάβεις το λάθος σου, με αυτά τα λεφτά τσιμπάει ΔΥΟ άτομα, έναν να φτιάχνει PC και έναν το e-shop. Απλά νομίζεις πως η δική σου άσχετη με το αντικείμενο εμπειρία έχει κάποια συμβολή στη συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις διαβάσει άλλη συζήτηση. Χρειάζεται τεχνικό στο εργαστήριο, εκτός εργαστηρίου με επίσκεψη κατ' οίκον και μεταφορέα και e-shopά. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι άλλο θα τσιμπήσει αν δεν θελήσει να πληρώσει (AKA επενδύσει) σε πόρους. Άστο, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Γύρνα στο κολλητήρι σου και άσε τις συζητήσεις περί επιχειρείν. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Κάνε εσύ όπως σου είπα με τον υπάλληλο και θα έρθουν τα επόμενα βήματα. Εξ' άλλου τα αποτελέσματα θα φανούν σχετικά σύντομα. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις διαβάσει άλλη συζήτηση. Χρειάζεται τεχνικό στο εργαστήριο, εκτός εργαστηρίου και e-shopά. Κατά πάσα πιθανότητα κάτι άλλο θα τσιμπήσει αν δεν θελήσει να πληρώσει (AKA επενδύσει) σε πόρους. Άστο, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Δεν είπα ότι θέλω αυτά όπως τα λες αλλά ένα άτομο να βοηθά σε αυτά και ούτε είπα ότι θέλω μεταφορέα το τι θέλω τα εξήγησα 100 φορές και λέμε συνέχεια τα ίδια. Και προς πληροφόρηση σου ποιος σου είπε ότι δεν επενδύω έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα σε εξοπλισμό για σωστές επισκευές. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, linuxaki είπε Δεν είπα ότι θέλω αυτά όπως τα λες αλλά ένα άτομο να βοηθά σε αυτά τα εξήγησα 100 φορές και λέμε συνέχεια τα ίδια. Ούτε εγώ είπα κάτι αντίθετο από αυτό. Αν ήταν θα σου έλεγα να το ξεχάσεις. Όμως ακριβώς επειδή βλέπω ότι θέλεις σταδιακά να το αναπτύξεις το πεδίο με τον υπάλληλο, σου εξηγώ τα σχετικά με το μισθό και τα έξτρα. Αν ήταν αλλιώς, θα σου έλεγα ότι δεν θα σου φτάσουν ούτε 3 χιλιάρικα σε μισθά (και χωρίς τις εισφορές). Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson Δεν είμαι ηλεκτρονικός, είμαι στο ΙΤ και ξέρω πολύ καλά τι κάνεις με αυτά τα λεφτά. Πάντως σίγουρα δεν επενδύεις τόσα λεφτά για να πάρεις τόσο λίγο έργο. Και επειδή απλά τρολαρεις δεν αξίζει να το συνεχίσουμε .
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Δεν είμαι ηλεκτρονικός, είμαι στο ΙΤ και ξέρω πολύ καλά τι κάνεις με αυτά τα λεφτά. Πάντως σίγουρα δεν επενδύεις τόσα λεφτά για να πάρεις τόσο λίγο έργο. Και επειδή απλά τρολαρεις δεν αξίζει να το συνεχίσουμε . Άμα δεν είσαι ηλεκτρονικός άστο σου λέω. Ήδη έχεις πει πολλά άσχετα. Το ποιος τρολάρει είναι προφανές. Πάντως όχι εγώ. Ούτε καν έχεις διαβάσει τη συζήτηση... . Το να λες ότι είσαι στο IT και να το επικαλείσαι ως αυθεντία, είναι σαν να λες ότι ξέρεις από χαλβά ενώ είσαι οδηγός ταξί. Σιγά το πράμα... . 14 λεπτά πριν, christakos07 είπε Σύντροφε Jefferson θα τον ρίξουμε τον καπιταλισμό; Τι εννοείς; Μαζί; Μπα δεν νομίζω. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson δε ξέρω αν την παλεύεις, τη μια μου λες γύρνα στο κολλητηρι σου και την άλλη μου λες αν δεν είσαι ηλεκτρονικός άστο. Τα πράγματα είναι απλά, χρειάζεται δύο ανθρώπους για να βγάλει τη δουλειά. Το ότι προτιμάει να χρυσώσει ένα είναι το λάθος. Καλύτερα να είχε δύο junior να κυνηγάνε ένα πενηντάρικο παραπάνω.
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, T. Jefferson είπε Κάθε επιπλέον κόπος οφείλει να πληρώνεται έξτρα. Ακόμα και μάνατζερ να τον κάνει, πάλι παραπάνω θα πρέπει να τον πληρώσει. Εγώ βλέπω ότι έχει γράψει εντελώς άλλα πάντως. Τι εννοείς ότι έχει γράψει εντελώς άλλα; Αυτά που γράφω είναι αυτά που έγραψε ότι θέλει - δίνει.
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson δε ξέρω αν την παλεύεις, τη μια μου λες γύρνα στο κολλητηρι σου και την άλλη μου λες αν δεν είσαι ηλεκτρονικός άστο. Τα πράγματα είναι απλά, χρειάζεται δύο ανθρώπους για να βγάλει τη δουλειά. Το ότι προτιμάει να χρυσώσει ένα είναι το λάθος. Καλύτερα να είχε δύο junior να κυνηγάνε ένα πενηντάρικο παραπάνω. Το ότι έχεις κολλητήρι, δεν σε κάνει ηλεκτρονικό. Πάλι άλλα διαβάζεις, άλλα καταλαβαίνεις. Εν τω μεταξύ θα στείλει 2 juniors σε καμιά εγκατάσταση - ως υπαλλήλους γραφείου εν τω μεταξύ - και αν δεν γίνουν ψητοί από ηλεκτροπληξία, ενδέχεται να κλέψουν ότι πολύτιμο βρουν. Και στις δυο περιπτώσεις, ο εργοδότης θα έχει το πρόβλημα. Άστο σου λέω, δεν έχεις ιδέα. Αν ήταν έτσι απλά τα πράματα... ζήτω που καήκαμε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson 1
christakos07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Τι εννοείς; Μαζί; Μπα δεν νομίζω. Οπορτουνιζεις.. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από christakos07 1
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Τι εννοείς ότι έχει γράψει εντελώς άλλα; Αυτά που γράφω είναι αυτά που έγραψε ότι θέλει - δίνει. Μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτά που θέλει να δώσει, αλλά και σε εκείνα που προτίθεται να πάρει ως απαιτητά εκ της εργασίας. Ο μόνος δρόμος είναι σταδιακά με μισθό και έξτρα. Αλλιώς θέλει περισσότερους υπαλλήλους, κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να έχει. Μόλις τώρα, christakos07 είπε Οπορτουνιζεις.. Ρε συ, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε φορά; Άσε, τον γκρεμίζουμε λίγο πιο μετά.
christakos07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, T. Jefferson είπε Ρε συ, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε φορά; Άσε, τον γκρεμίζουμε λίγο πιο μετά. Να τον ναρκοθετησουμε, τουλάχιστον? 1
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, christakos07 είπε Να τον ναρκοθετησουμε, τουλάχιστον? Μιλάς σε φιλελεύθερο άνθρωπο. Δεν ξέρω. Άσε να πάρω τηλέφωνο τον Κιμ να δούμε τι θα πει κι αυτός.
christakos07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Μιλάς σε φιλελεύθερο άνθρωπο. Δεν ξέρω. Άσε να πάρω τηλέφωνο τον Κιμ να δούμε τι θα πει κι αυτός. Δεν ντρέπεσαι να το λες έτσι;
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε Μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτά που θέλει να δώσει, αλλά και σε εκείνα που προτίθεται να πάρει ως απαιτητά εκ της εργασίας. Ο μόνος δρόμος είναι σταδιακά με μισθό και έξτρα. Αλλιώς θέλει περισσότερους υπαλλήλους, κάτι που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να έχει. Ρε συ, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε φορά; Άσε, τον γκρεμίζουμε λίγο πιο μετά. Δίνει κάποια έξτρα πάντως. Έγραψε ότι θα πάρει ποσοστά αν του πάει πελάτες όπως και ότι θα πάρει ποσοστά και έξτρα αμοιβή για τη βοήθεια στο eshop. Συν το φαγητό που οκ μερικοί το θεωρούν αστείο αλλά καθόλου έτσι δεν είναι. Επίσης να υπολογίσουμε ότι εκτός από αυτά θα δώσει και κάποιες γνώσεις και προϋπηρεσία αφού ψάχνει άτομο χωρίς κάτι ιδιαίτερο σε αυτούς τους τομείς αν έχω καταλάβει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα