tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Έτσι απο περιέργειά, με τι ασχολείσαι; Δουλεύεις Ελλάδα; Όχι εμάς
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Έτσι απο περιέργειά, με τι ασχολείσαι; Δουλεύεις Ελλάδα; Ναι στην Ελλάδα.
kgkatzi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Έτσι απο περιέργειά, με τι ασχολείσαι; Δουλεύεις Ελλάδα; Άνεργος, άεργος, φοιτητής, μαθητής, τρολ διάλεξε ότι σε βολεύει. Και 1 τοις χιλίοις να ισχύουν αυτά που λέει λυπάμαι το αφεντικό του που τον χρυσοπληρώνει για να είναι όλη μέρα στα φόρουμ και να σχολιάζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, T. Jefferson είπε Ναι στην Ελλάδα. Δε μου είπες σε ποιο κλάδο, εκτός και αν νομίζεις πως είσαι ο καλύτερος σε όλα...
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Δε μου είπες σε ποιο κλάδο, εκτός και αν νομίζεις πως είσαι ο καλύτερος σε όλα... Στον τομέα του Deep integration. Αν είναι να μου πάρεις συνέντευξη, στείλε από πριν τις ερωτήσεις σε pm. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. JeffersonΤι σημαίνει deep integration; Τι κάνεις integrate;
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε @T. JeffersonΤι σημαίνει deep integration; Τι κάνεις integrate; Με pm τα υπόλοιπα. Δωρεάν συνέντευξη δεν έχει. Πρώτα θα συμφωνήσουμε στην αμοιβή.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson προφανώς αυτό που κάνεις δεν έχει σχέση με το ΙΤ , αφού αποφεύγεις να απαντήσεις οπότε καλό θα ήταν να είσαι σεμνός. Εγώ δε θα σε έπαιρνα με τίποτα λόγο χαρακτήρα.
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson προφανώς αυτό που κάνεις δεν έχει σχέση με το ΙΤ , αφού αποφεύγεις να απαντήσεις οπότε καλό θα ήταν να είσαι σεμνός. Εγώ δε θα σε έπαιρνα με τίποτα λόγο χαρακτήρα. Μα ποιος σου είπε ότι θα δεχόμουν την πρότασή σου; Τι μανία κι αυτή να έχουν κρεμαστεί όλοι επάνω μου ρε παιδί μου.... τσ τσ τσ... . Έχετε βγει ορισμένοι που πολύ θα θέλατε αλλά δεν μπορείτε. Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έτσι είναι. Δεν μπορούν όλοι να τα έχουν όλα (ή όλους). Βρείτε εκεί έναν περαστικό να κάνετε αυτό που σχεδιάζετε και μην ονειρεύεστε πράγματα που δεν μπορείτε να φτάσετε. Είπαμε, εγώ με τυρέμπορους/μπακάληδες και τζομπάνους δεν ασχολούμαι. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από T. Jefferson
bluesattack Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Jefferson εκλεισες πολλες πορτες με την διαγωγη σου Να φερεις πιστοποιητικα αριστειας και να γραψεις 100 φορες απεταξαμην τον Μαδουρο και το κεα 😆 1 ώρα πριν, linuxaki είπε Επειδή βαρέθηκα να εξηγώ και δεν είπα πουθενά ότι θέλω να μου δουλεύουν τζάμπα σταματάω τη συζήτηση και όχι γιατί δεν με βολεύει αλλά γιατί δεν βγάζει πουθενά. Έτσι που τα λέτε εγώ λέω καλύτερα να δώσω τα κλειδιά και τα σχετικά στον υπάλληλο και να την κάνω έτσι σίγουρα θα είναι ευχαριστημένος. Και επειδή με έχετε βγάλει το χειρότερο εργοδότη που υπάρχει να ξέρετε ότι είχα πρακτικάριους από τη σχολή που δεν ήμουν υποχρεωμένος να τον πληρώνω και όμως τον πλήρωνα γιατί έβλεπα ότι το άξιζε και προσπαθούσε. Αν ήμουν του στάμπα απλά θα τους εκμεταλλευόμουν χωρίς δεκάρα όπως κάνουν σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις. Και ποιος είπε ότι το eshop θέλω να μου το στήσει αυτός εγώ απλή βοήθεια να στήσω την αποθήκη μου ήθελα με ποσοστό κέρδους 50% που ήδη έχει ξεκινήσει και κάνει πωλήσεις έτσι που το λέτε φαίνεται λες και θέλω να το κάνει μόνος του. Αλλά άλλα γράφω αλλά καταλαβαίνετε. Εγώ είμαι της άποψης ότι το φιλότιμο πρέπει να είναι και από τις δύο πλευρές όχι μονό πλευρό. Επίσης, δώστε βάση ότι ζούμε σε μια χώρα που όλα έχουν ισοπεδωθεί και άλλοι πεινάνε είναι άνεργοι οι επιχειρήσεις ίσα που τα βγάζουν εκτός αν εγώ ζω σε άλλον πλανήτη. Και τέλος η συμφωνία που κάνει κάποιος είναι λόγος που οι σωστοί άντρες όπως λένε οι πιο παλιοί μας τον κρατάνε όχι άλλα συμφωνούμε και άλλα κάνουμε. Η διαφωνία να γίνεται από την αρχή γιατί εγώ ότι συμφώνησα αυτά τηρώ και φυσικά είμαι ανοιχτός αλλά άμα ο άλλος θέλει να μας πάρει και τα βρακιά κάπου υπάρχει και ο σεβασμός όχι ότι του προτείνεις σου λέει θέλω τα μισά σαν συναίτερος χωρίς να δέχεται τίποτα άλλο. Πηγαιντε σε ενα δικηγορο , ειδικευμενο στο εργατικο δικιο.Εσεις θελετε και ρητρες συμμετοχης σε εταιρικα κερδη 😄
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που σχολιάζεις κλάδους που δε ξέρεις πως δουλεύουν. Από τη στιγμή που βγάζεις τον ξερολα προς τα έξω γιατί να σε προσλάβει κάποιος;
T. Jefferson Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Jefferson εκλεισες πολλες πορτες με την διαγωγη σου Να φερεις πιστοποιητικα αριστειας και να γραψεις 100 φορες απεταξαμην τον Μαδουρο και το κεα 😆 😂 Κλαίω.. . Πάει αυτό ήταν.... έκλεισαν οι πόρτες οι επαγγελματικές για μένα. Και τώρα τι θα απογίνουμε δίχως το μπακάλη της γειτονιάς; 😁 Μιλάμε το νήμα είναι για σεμινάριο ελληνικού μικρομεσαίου επιχειρείν. Ό,τι νά 'ναι, να βρούμε έναν να τα κάνει όλα αλλά να μην τον πληρώνουμε κι από πάνω... 🤣 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε @T. Jefferson Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που σχολιάζεις κλάδους που δε ξέρεις πως δουλεύουν. Από τη στιγμή που βγάζεις τον ξερολα προς τα έξω γιατί να σε προσλάβει κάποιος; Δεν σχολίασα ποτέ κανένα τζομπάνη στη δουλειά του προσωπικά. Ίσα ίσα που εκτιμώ το ότι είναι τζομπάνης. Τώρα αν ο ίδιος δεν γνωρίζει ότι είναι τζομπάνης και νομίζει ότι είναι επιχειρηματίας, είναι άλλο θέμα... .
christakos07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σύντροφε Jefferson θα τον ρίξουμε τον καπιταλισμό; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από christakos07 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω σε τι κλάδο δουλεύεις πάντως δε νομίζω να είσαι στον κλάδο μου γιατί με επιχειρηματίες μεγάλων εταιριών που μιλάω όσο και με συναδέλφους μου με μικρές επιχειρήσεις ο κλάδος μας έχει πέσει πολύ η δουλειά δεν είναι όπως παλιά, οι πελάτες δεν πληρώνουν εύκολα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 @T. Jefferson Για να σου δώσω να καταλάβεις το λάθος σου, με αυτά τα λεφτά τσιμπάει ΔΥΟ άτομα, έναν να φτιάχνει PC και έναν το e-shop. Απλά νομίζεις πως η δική σου άσχετη με το αντικείμενο εμπειρία έχει κάποια συμβολή στη συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα