Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ιστοσελίδα. Πρώτο ποστ και θα ήθελα να δω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Εδώ και ένα χρόνο περίπου κάποιος έχει μάθει τον παλιό μου κωδικό και κάθε μήνα μου έρχεται από διαφορετικό σάιτ μύνημα ότι κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου. Κάθε φορά ή διαγράφω τον λογαριασμό ή αλλάζω κωδικό.(πήρα το μάθημα μου σε κάθε λογαριασμό διαφορετικό κωδικό.) Λοιπόν σήμερα ενώ καθόμουνα ήρθε μέιλ από το evernote που το είχα ξεχάσει.(απο τι κατάλαβα από το μέιλ έκανε από μόνο του reset password, δηλαδή μπορεί και να μην μπήκε απλά σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο.) Μπήκα να δω αν είχα τίποτα σημαντικό και βλέπω ότι έχω φωτογραφία ταυτότητας, αφμ και ΑΜΚΑ . Να ανησυχώ; Πρέπει να κάνω κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανακοίτα όλους τους λογαριασμούς σου, άλλαξε τον παλιό σου κωδικό και εννοείται σβήσε τις φωτογραφίες. Το αν πρέπει να ανησυχείς είναι σχετικό. Εάν περιμένεις να ανησυχήσεις τώρα, ενώ  έχεις ανεβάσει τέτοια προσωπικά στοιχεία στο evernote και ενώ για ένα χρόνο έχεις καταλάβει ότι κάποιος χρησιμοποιεί τον παλιό σου κωδικό, έχει μπει σε διάφορους λογαριασμούς σου και εσύ ακόμα δεν τον έχεις αλλάξει παντού, άστο καλύτερα... δε χρειάζεται να ανησυχείς. Ό,τι ζημιά έγινε, έγινε... Μπορεί να μην έγινε τίποτα και μπορεί να έχει πάρει στο όνομα σου κανένα δάνειο ή να έχει συστήσει καμία εταιρία με εσένα πρόεδρο.... Εξαρτάται ποιος είναι αυτός και τι θέλει. Όσον αφορά το τι πρέπει να κάνεις: να ανησυχείς από την πρώτη φορά και όχι μόνο μετά από ένα χρόνο. Α, και να κάνεις το σταυρό σου......

Επεξ/σία από lamargos
  • Confused 1
Δημοσ.

Φροντισε μην εχει παρει κανα δανειο η καρτα στο ονομα σου ο φιλος και μετα την 2 ετη περιοδο χαριτος σου ερθουν οι τοκοι και τα φιρμανια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ούτε δάνεια μπορείς να πάρεις, ούτε να συστήσεις εταιρία μόνο με μια ταυτότητα και το αφμ. Μπορεί όμως να γίνει πλαστοπροσωπία, αν και οι πιθανότητες να σου χάκαρε το λογαριασμό έλληνας είναι μηδαμινές. Για καλό και για κακό πάντως, εγώ θα πήγαινα μια βόλτα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή έστω θα έστελνα ένα e-mail στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να με συμβουλέψουν αν χρειάζεται να κάνω κάτι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, elorant είπε

Ούτε δάνεια μπορείς να πάρεις, ούτε να συστήσεις εταιρία μόνο με μια ταυτότητα και το αφμ. Μπορεί όμως να γίνει πλαστοπροσωπία, αν και οι πιθανότητες να σου χάκαρε το λογαριασμό έλληνας είναι μηδαμινές. Για καλό και για κακό πάντως, εγώ θα πήγαινα μια βόλτα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή έστω θα έστελνα ένα e-mail στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να με συμβουλέψουν αν χρειάζεται να κάνω κάτι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αυτό θα κάνω.

Δημοσ.
Στις 24/3/2019 στις 8:00 ΜΜ, DimitrisKid είπε

Καλησπέρα στην ιστοσελίδα. Πρώτο ποστ και θα ήθελα να δω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Εδώ και ένα χρόνο περίπου κάποιος έχει μάθει τον παλιό μου κωδικό και κάθε μήνα μου έρχεται από διαφορετικό σάιτ μύνημα ότι κάποιος μπήκε στον λογαριασμό μου. Κάθε φορά ή διαγράφω τον λογαριασμό ή αλλάζω κωδικό.(πήρα το μάθημα μου σε κάθε λογαριασμό διαφορετικό κωδικό.) Λοιπόν σήμερα ενώ καθόμουνα ήρθε μέιλ από το evernote που το είχα ξεχάσει.(απο τι κατάλαβα από το μέιλ έκανε από μόνο του reset password, δηλαδή μπορεί και να μην μπήκε απλά σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο.) Μπήκα να δω αν είχα τίποτα σημαντικό και βλέπω ότι έχω φωτογραφία ταυτότητας, αφμ και ΑΜΚΑ . Να ανησυχώ; Πρέπει να κάνω κάτι;

Μπορείς να μπεις εδώ να βάλεις άφοβα το email σου και να σου πει από που έγινε ή "διαρροή" και να το κάνεις delete από εκεί ή αλλαγή password.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...