Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.  ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΣ SAPPHIRE RADEON RX550 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ RX 590 8GB ΤΗΣ RADEON KAI AYTH .

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται να συνδέσεις δύο διαφορετικές κάρτες. Οι κάρτες πρέπει να είναι ίδιες.

32 λεπτά πριν, DAM2OLE5 είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.  ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΗΣ SAPPHIRE RADEON RX550 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΗΝ RX 590 8GB ΤΗΣ RADEON KAI AYTH .

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου.

Μπορεις να συνδεσεις 590-580-570-480-470 κανονικα μεταξυ τους.

Ομως θα συγχρονισουν συμφωνα με το χαμηλοτερο τσιπακι απ τις δυο οπως επισης θα χρησιμοποιησουν την μικροτερη δυνατη μνημη.

Σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερα ο συνδιασμος του ιδιου τσιπ και αν γινεται και της ιδιας μαρκας ωστε να ελαχιστοποιησεις οσο το δυνατον την ασυμβατοτητα και το scaling.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Azerothakis είπε

Καλησπερα φιλε μου.

Μπορεις να συνδεσεις 590-580-570-480-470 κανονικα μεταξυ τους.

Ομως θα συγχρονισουν συμφωνα με το χαμηλοτερο τσιπακι απ τις δυο οπως επισης θα χρησιμοποιησουν την μικροτερη δυνατη μνημη.

Σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερα ο συνδιασμος του ιδιου τσιπ και αν γινεται και της ιδιας μαρκας ωστε να ελαχιστοποιησεις οσο το δυνατον την ασυμβατοτητα και το scaling.

Στις 24/3/2019 στις 6:25 ΜΜ, DAM2OLE5 είπε

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2019 στις 3:08 ΜΜ, emastrant είπε

γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση.Μπορω να συνδεσω μια rx 550 με μια rx 580?

Να σου πω τι γίνεται... πήρα rx580  και πούλησα εδώ την rx550 🤣😂😅

Επεξ/σία από alexinhogr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...