Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, TeoRossi είπε

Επειδή επιμένεις θα σου έλεγα να ξεκολλήσεις λίγο από όλο αυτό....το ότι χρησιμοποιώ μόνο huawei Samsung δεν πάει να πει ότι δεν έχουν περάσει απ τα χέρια μ άλλες συσκευές....δλδ εσύ με λίγα λόγια έχεις παρωπίδες από μόνος σου...Όλα τα άλλα εκτός huawei samsung....Και πια θεωρείς εσύ καλύτερη για να έχουμε κ καλό ερώτημα....Εκτός apple....Την xiaoμαρα η την sony η Μήπως....Ουουαου την oneplus....Δεν λέω πολύ καλές συσκευές αλλά σε επίπεδο huawei Samsung δεν φθάνουν κ ούτε πρόκειται...χωνεψε το και κατέβα....

Καλά. Με την πρώτη ευκαιρία αν βρεθείς σε μαγαζί που έχει ντέμο s10+ και mix3 βάλτα δίπλα δίπλα ρύθμισε τα στην πλήρη φωτεινότητα άνοιξε ίδιες εικόνες και έλα μετά να μου πεις για ποιότητα. Επειδή μου τα έχουν μελανιάσει με την πατάτα το s9 και s10 Για τις "εκπληκτικές" οθόνες τους. Άστο... μην τα κρατήσεις στα χέρια σου καλύτερα ... ;) 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

Καλά. Με την πρώτη ευκαιρία αν βρεθείς σε μαγαζί που έχει ντέμο s10+ και mix3 βάλτα δίπλα δίπλα ρύθμισε τα στην πλήρη φωτεινότητα άνοιξε ίδιες εικόνες και έλα μετά να μου πεις για ποιότητα. Επειδή μου τα έχουν μελανιάσει με την πατάτα το s9 και s10 Για τις "εκπληκτικές" οθόνες τους. Άστο... μην τα κρατήσεις στα χέρια σου καλύτερα ... ;) 

Φίλε μ δεν μιλάς σοβαρά έτσι.....Για την ιστορία το s10 plus για να αποδίδει στα μέγιστα πρέπει να είναι όλα στο auto και όχι στο manual....Μόνο έτσι βγάζει το full brightness....καν το και θα δεις τότε τι εστί οθόνη Samsung....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, TeoRossi είπε

Φίλε μ δεν μιλάς σοβαρά έτσι.....Για την ιστορία το s10 plus για να αποδίδει στα μέγιστα πρέπει να είναι όλα στο auto και όχι στο manual....Μόνο έτσι βγάζει το full brightness....καν το και θα δεις τότε τι εστί οθόνη Samsung....

Στο auto το είχα και εκεί ήταν εντελώς για ΕΜΕΤΟ καθώς και  στο manual το δοκίμασα με όλα στο τέρμα. Άλλαξα θερμοκρασίες κάναμε ΑΠΕΙΡΕΣ δοκιμές...  Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ΓΚΑΒΑΚΕΣ όλοι αυτοί που λένε το αντίθετο. Και επειδή το φιλαράκι μου δεν το χωνεύει με τίποτε το κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα σε κάθε ευκαιρία γιατί όντως.. δεν μπορεί να το χωνέψει κανείς. Μια βδομάδα το έχει... το έβαλε ήδη αγγελία. Θα πάρει και αυτός mix3 ... άντε σιγά σιγά ο κόσμος βάζει μυαλό.

Και επειδή δεν τα έχεις δει βάζω στοίχημα και επειδή δεν πρόκειται να το κάνεις εντελώς τυχαία έβαλα στο Youtube και βρήκα μερικά βιντεάκια που τα έχει δίπλα δίπλα.. για πες μας εδώ τι είναι μιας και ξέρεις auto η manual οι ρυθμίσεις στο σ10+?

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Δημοσ.

Έχεις να καταλάβει έτσι ότι είναι κάτω από λαμπες κ οχι κάτω από το φως του ήλιου.....αλλο λάμπα άλλο ήλιος....το ξαναγράφω... 

Άλλο λάμπα άλλο ήλιος.....

Βάλτε τα κάτω από το φως του ήλιου ημερα και μετά έλα πες μετά αν έχει διαφορά κ Ποιο....τα έχω δει με mi 8....Και μην μου πεις δεν έχουν ίδιο πάνελ Γιατί Ναι έχουν ίδιο....ωαξτω λίγο ακομη

Δημοσ.
Στις 26/3/2019 στις 10:33 ΠΜ, TeoRossi είπε

Έχεις να καταλάβει έτσι ότι είναι κάτω από λαμπες κ οχι κάτω από το φως του ήλιου.....αλλο λάμπα άλλο ήλιος....το ξαναγράφω... 

Άλλο λάμπα άλλο ήλιος.....

Βάλτε τα κάτω από το φως του ήλιου ημερα και μετά έλα πες μετά αν έχει διαφορά κ Ποιο....τα έχω δει με mi 8....Και μην μου πεις δεν έχουν ίδιο πάνελ Γιατί Ναι έχουν ίδιο....ωαξτω λίγο ακομη

ότι πεις μάστορα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Νομίζω πως έχουμε γίνει λιιιιιιιγο υπερβ΄λικοι όλοι μέσα σαυτό το site......

Οι πληοψηφία των ανθρωπων που βάζει σχόλια εδω μπαίνει κάθε 5 λεπτα στο instagram και στο youtube και καθόμαστε τώρα και λέμε για ταχύτητες και multitasking και ένα κάρο κουραφέξαλα.

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, αλλά όταν μιλάμε για ναυαρχίδες ο καθένας πάει με βάση αυτό που θέλει!

Εγω΄για παράδειγμα μπορεί να τρελαίνομαι για την οθόνη της samsung αλλά η αυτονομία τους είναι πολύ μέτρια, και επειδή ακριβώς θέλω αυτονομία και πολύ καλή μπαταρία για να με βγάζει 1 ημέρα φουλ, πήγα από το s9 plus ( το οποίο κράτησα 3 ημέρες ακριβώς) σε p20 pro και τώρα σε mate 20 pro και είμαι κατευχαρισημένος!

Τώρα αν ζεσταινέται όπως λένε κάπιοι παντογνώστες εδώ, ναι οκ μπορεί να ζεσταινέται άμα το έχω κάτω από τον ήλιο στους 28 βαθμούς και το δουλεύω κάνα μισάωρο σερι....ε και???

Σιγά το νέο!!!

Μια χαρα είναι οι Κirin, και γρηγοροι και με τεράστια αυτονομία.

Δείτε ένα κινητό από κοντά πρώτα και μην εκφέρεται άποψη μόνο βλέποντας βιντεο στο youtube από 20χρονα....εγώ αυτό έχω να πω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...