LivEviL Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Είχα αγοράσει ένα iPhone 7 32 GB Από τον Κωτσόβολο πριν τρεις Μήνες στο κινητό γίνεται φυσιολογική Χρήση... Όταν το τηλέφωνο δεν το λειτουργώ δηλαδή είναι σε αναμονή κλειδωμένο έχω κλειστά wifi δεδομένα 3G 4G και μου φαίνεται ότι η μπαταρία του πέφτει ενώ δεν το δουλεύω... Για παράδειγμα Εχθες το βράδυ Το άφησα με 100% Μπαταρία από τις 10 το βράδυ και μόλις ξύπνησα 8 το πρωί Ήτανε 35% Χωρίς να έχω ανοιχτά ούτε δεδομένα ούτε wifi το τηλέφωνο είναι τριών μηνών Με σωστές φόρτισης αυτό είναι φυσιολογικό; Εάν όχι τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καθόλου φυσιολογικό δεν είναι. Με 100% στις 10 το βράδυ θα έπρεπε να είναι στο 99-98% το πρωί. Ψάξε στα στατιστικά τής μπαταρίας, να δεις τι τρώει την μπαταρία. 1
LivEviL Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Καθόλου φυσιολογικό δεν είναι. Με 100% στις 10 το βράδυ θα έπρεπε να είναι στο 99-98% το πρωί. Ψάξε στα στατιστικά τής μπαταρίας, να δεις τι τρώει την μπαταρία. Θα Μπορούσες να με βοηθήσεις λίγο και να μ πεις ακριβως τα Βήματα που μπορω να βρω τα στατιστικα τς μπαταριας ; Ευχαριστω
lamargos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Ρυθμίσεις συστήματος - Μπαταρία, κάτω κάτω θα δεις την κατανάλωση στην μπαταρία, που έχει κάθε εφαρμογή. Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό, το πρόβλημα ήταν η εφαρμογή του mail, λειτουργούσε συνέχεια και μου έτρωγε την μπαταρία. Έκανα ένα backup μέσω icloud και μετά restore και διορθώθηκε το πρόβλημα. Από το μενού της μπαταρίας θα δεις ποια εφαρμογή καταναλώνει τόση μπαταρία, που είναι και το πρόβλημα, που αντιμετωπίζεις. 1
LivEviL Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 56 λεπτά πριν, lamargos είπε Ρυθμίσεις συστήματος - Μπαταρία, κάτω κάτω θα δεις την κατανάλωση στην μπαταρία, που έχει κάθε εφαρμογή. Μου έχει συμβεί και εμένα αυτό, το πρόβλημα ήταν η εφαρμογή του mail, λειτουργούσε συνέχεια και μου έτρωγε την μπαταρία. Έκανα ένα backup μέσω icloud και μετά restore και διορθώθηκε το πρόβλημα. Από το μενού της μπαταρίας θα δεις ποια εφαρμογή καταναλώνει τόση μπαταρία, που είναι και το πρόβλημα, που αντιμετωπίζεις. Εμένα μου δείχνει το facebook είναι 45% Εάν διαγράψω την εφαρμογή από το κινητό θα δω διάφορες ώστε να καταλάβω οτι φταίει αυτή η εφαρμογή;
lamargos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Λογικά ναι. Διεγραψέ την, φόρτισε το κινητο και τσέκαρε το αύριο το πρωί. Κοίτα και την κατανάλωση τις τελευταίες 10 ημέρες όχι μόνο το τελευταίο 24ωρο. Πάντως η εφαρμογή του Facebook έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί για θέματα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε να μπαίνεις από το safari στο Facebook. Σε κάθε περίπτωση αφαίρεσε την εφαρμογή και παρατήρησε εάν υπάρχει αλλαγή. Η επόμενη σε κατανάλωση εφαρμογή ποια είναι και πόσο μπαταρία σου τρώει;; 1
LivEviL Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 9:25 ΜΜ, lamargos είπε Λογικά ναι. Διεγραψέ την, φόρτισε το κινητο και τσέκαρε το αύριο το πρωί. Κοίτα και την κατανάλωση τις τελευταίες 10 ημέρες όχι μόνο το τελευταίο 24ωρο. Πάντως η εφαρμογή του Facebook έχει κατά καιρούς κατηγορηθεί για θέματα όσον αφορά την κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε να μπαίνεις από το safari στο Facebook. Σε κάθε περίπτωση αφαίρεσε την εφαρμογή και παρατήρησε εάν υπάρχει αλλαγή. Η επόμενη σε κατανάλωση εφαρμογή ποια είναι και πόσο μπαταρία σου τρώει;; Το ίνσταγκραμ Η επόμενη εφαρμογή
yazidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Έκανες μήπως update χθες στη 12.2 ? Επίσης είσαι σίγουρος ότι ήταν κλειστό το wifi ? Το έκλεισες κάνοντας swipe up και έκλεισες το wifi ή μπήκες στις ρυθμίσεις και έκλεισες τον διακόπτη απ'το wifi ? Μήπως νωρίτερα είχες κάνει κανένα restore? Μήπως είχες πατήσει να κάνεια κανένα backup στο icloud?
BALABANIS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Φίλε κάνε ένα restore και set up as new. Μετά σεταρε το τηλέφωνο, απενεργοποίησε γνωστοποιήσεις που δε θέλεις, προσάρμοσε την αναζήτησή και Siri, απενεργοποίησε την ανανέωση στο υπόβαθρο. Αρχικα κάνε αυτά και θα σαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα