Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παλιό Audi TT το παράθυρο όταν τερματίζει γκελαρει και ξανά κατεβαίνει. Και με αυτόματο κλείσιμο και πατώντας και αφήνοντας το κουμπί. 

Αν η πόρτα είναι ανοιχτή, δεν έχει επάνω πλαίσιο, κλείνει κσνονικα.

Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε παλιό Audi TT το παράθυρο όταν τερματίζει γκελαρει και ξανά κατεβαίνει. Και με αυτόματο κλείσιμο και πατώντας και αφήνοντας το κουμπί. 

Τι μπορεί να φταίει; 

To ποιο πιθανό να φταίει ο αισθητήρας προστασίας ,βλέπει ως εμπόδιο το πλαίσιο όταν είναι κλειστή η πόρτα και κατεβαίνει 

Επεξ/σία από adsl2+
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Και που ειναι αυτος ?

Στο μοτέρ του γρύλου , κανε το πείραμα να σταματήσεις την άνοδο με μικρή αντίσταση με το χέρι σου ,όλα τα αυτόματα παράθυρα έχουν αυτό το σύστημα ασφαλείας αποφυγής ατυχημάτων 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γρυλους βρισκω imitation αλλα μοτερ  δεν βρηα καπου να εχουν.

συνήθως χαλάει ο γρύλος  και το μοτέρ διαβάζει λάθος 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γρυλους βρισκω imitation αλλα μοτερ  δεν βρηα καπου να εχουν.

Για Vag Group ρωτήστε στον Ποθο (Κορωπί) έχει και μεταχειρισμένα ,

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως αλλάχτηκε μπαταρία στο αυτοκίνητο και πρέπει να γίνει κάποια αρχικοποίηση στο μηχανισμό του παραθύρου;

Ίσως (για κάποιο λόγο) έχασε τη ρύθμιση και τώρα προσπαθεί να τερματίσει κάπου πιο ψηλά, βλέπει εμπόδιο από το πλαίσιο όταν είναι κλειστή και κατεβάζει το τζάμι για προστασία.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Μήπως αλλάχτηκε μπαταρία στο αυτοκίνητο και πρέπει να γίνει κάποια αρχικοποίηση στο μηχανισμό του παραθύρου;

Ίσως (για κάποιο λόγο) έχασε τη ρύθμιση και τώρα προσπαθεί να τερματίσει κάπου πιο ψηλά, βλέπει εμπόδιο από το πλαίσιο όταν είναι κλειστή και κατεβάζει το τζάμι για προστασία.

Όχι. Δεν αλλάχτηκε κάτι τέτοιο . Μόνο ιμάντας εκκεντροφορου. 

Δημοσ.

Γιάννη ορισμένα όπως και το δικό μου opel vectra εάν αποσυνδεθεί για κάποιο λόγο η μπαταρία μετά κάνουν επαναπρογραμματισμό κάποιων ενεργειών 'οπως και το κλείσιμο παραθύρου.

Εμένα π.χ.  αν το πατήσω και το αφήσω σταματάει.Μετά από 2-3 μέρες στρώνει και με ένα πάτημα παρατεταμένο μετά αν το αφήσω ανεβαίνει μόνο του.Αν δεν έχεις αποσυνδέσει ρεύμα τότε το πρόβλημα πρέπει να είναι στο γρύλο όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω.

Και κάτι άλλο.Μήπως έβαλες πρόσφατα αντιηλιακές μεμβράνες;;;;Εγώ παλιά που είχα βάλει ζοριζόταν να ανέβει μάλιστα μου έκαψε και ένα γρύλο,ευτυχώς βρήκα μεταχειρισμένο με 25 ευρώ.Τις ξήλωσα και τις πέταξε μετά.,

10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι. Δεν αλλάχτηκε κάτι τέτοιο . Μόνο ιμάντας εκκεντροφορου. 

Δημοσ.

Δοκίμασε να το λιπάνεις:

Το κάνω χρόνια με αυτό το σπρέι και στα 3 αυτοκίνητα 15ετιας++ αλλιώς πάντα κολλάνε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Γιάννη ορισμένα όπως και το δικό μου opel vectra εάν αποσυνδεθεί για κάποιο λόγο η μπαταρία μετά κάνουν επαναπρογραμματισμό κάποιων ενεργειών 'οπως και το κλείσιμο παραθύρου.

Εμένα π.χ.  αν το πατήσω και το αφήσω σταματάει.Μετά από 2-3 μέρες στρώνει και με ένα πάτημα παρατεταμένο μετά αν το αφήσω ανεβαίνει μόνο του.Αν δεν έχεις αποσυνδέσει ρεύμα τότε το πρόβλημα πρέπει να είναι στο γρύλο όπως είπαν και κάποιοι παραπάνω.

Και κάτι άλλο.Μήπως έβαλες πρόσφατα αντιηλιακές μεμβράνες;;;;Εγώ παλιά που είχα βάλει ζοριζόταν να ανέβει μάλιστα μου έκαψε και ένα γρύλο,ευτυχώς βρήκα μεταχειρισμένο με 25 ευρώ.Τις ξήλωσα και τις πέταξε μετά.,

Όχι δεν μπήκαν μεμβράνες. 

Το ΤΤ είναι της κόρης μου 

Μου τι ειχε κάνει και το δικό μου crv αλλά μετά από μερικές φορές ανέβασμα κλικ κλικ έφτιαξε 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι μπορεί να φταίει; 

Παιζει να εχει φαγωθει το γραναζι λιγο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δοκίμασε να το λιπάνεις:

Το κάνω χρόνια με αυτό το σπρέι και στα 3 αυτοκίνητα 15ετιας++ αλλιώς πάντα κολλάνε.

Λέω να δοκιμάσω με wd40 που έχω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι μπορεί να φταίει; 

ΕΙχα το ιδιο προβλημα ξαφνικα με το ενα απο τα πισω παραθυρα σε fiat bravo.Δεν ασχοληθηκα αλλα καποια στιγμη, εμεινα απο μπαταρια και εβαλα καινουρια.Εφτιαξε μονο του. Δοκιμασε να αποσυνδεσεις την μπαταρια για λιγο. Ισως ειναι μια λυση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...