NikosRocknRolla Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Έχω δει το Galaxy Α40 σε αυτά τα λεφτά, αξίζει; Θέλω μικρό κινητό για αυτό και το κοιτάω και είδα πως είναι εκεί στα 145 χιλιοστά. Υπάρχει κάτι άλλο άντε μέχρι 148-150? 1
mumra Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω δει το Galaxy Α40 σε αυτά τα λεφτά, αξίζει; Θέλω μικρό κινητό για αυτό και το κοιτάω και είδα πως είναι εκεί στα 145 χιλιοστά. Υπάρχει κάτι άλλο άντε μέχρι 148-150? Έχει ιδεα τι παιζει με την μπαταρία του.Γιατι λόγω μεγέθους το σκέφτομαι και εγω.Αυτο και το Nokia 7.1 αλλα και τα 2 εχουν μικρη μπαταρια.
NikosRocknRolla Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, mumra είπε Έχει ιδεα τι παιζει με την μπαταρία του.Γιατι λόγω μεγέθους το σκέφτομαι και εγω.Αυτο και το Nokia 7.1 αλλα και τα 2 εχουν μικρη μπαταρια. Δεν γνωρίζω δυστηχώς καθόλου και εγώ για αυτό ρώτησα! Στο GSMarena δεν δίνουν πολλές ώρες αλλά άμα δεν το δεις στην πράξη δεν λέει! 1
Voodooman Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης μόνο για να μην ξεφύγουν οι συνολικές διαστάσεις του κινητού, τότε θα πρότεινα το Α40. Η κόρη μου έψαχνε για τηλέφωνο με τέσσερεις βασικές απαιτήσεις. Μικρό σε μέγεθος, ελάχιστα bezels, υπερευρυγώνιο φακό και SD card. To A40 τα έχει όλα αυτά συν FM radio, Amoled οθόνη, νεανική/φρέσκια εμφάνιση, πήρε (φυσικά) το κοραλί. Λίγο που έπαιξα μαζί του, μπορώ να πω ότι είνα ευχάριστα σβέλτο, το One UI της Samsung ακόμη και αν δεν είναι ό,τι πιο ελαφρύ, είναι πολύ βολικό και μελετημένο, η οθόνη είναι πράγματι πολύ καλή, ο βασικός φακός πολύ καλός με πολλές και χρήσιμες ρυθμίσεις και ο υπερευρυγωνίος σιγουρα χρήσιμος και αρκετά καλός. Θα μπορούσαν να βάλουν έναν λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή, και ας κόστιζε ένα εικοσάρικο παραπάνω, αλλά και έτσι μια χαρά είναι. Νομίζω ότι μέχρι τα €200 το Α40 θα γίνει best seller λόγω ονόματος, οθόνης και αναλογίας οθόνης/μεγέθους. Και σίγουρα θα γεμίσουμε παντού φωτό με τον υπερευρυγώνιο!.. Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω και πολλά, γιατί η μικρή δεν είναι με αυτό όλη την ώρα/ημέρα, αλλά δεν συζητάμε να μην βγάζει την ημέρα, σε αυτήν πάει περίπου δύο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από Voodooman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα