Προς το περιεχόμενο

Detroit: Become Human [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μου άρεσε περισσότερο το Heavy Rain, αν και σίγουρα έχει πολύ πιο κλισέ story, αλλα το character development του Ethan ήταν πολύ καλο. Δεν λέω πολύ καλο και αυτό, αλλα ένα tick παραπάνω το Heavy Rain. Αλλα χαλαρά αυτό έχει το περισσότερο replay-ability από όλα τα προηγούμενα.

Το B2S δεν με τρέλανε, καλο, αλλα στην λίστα το βάζω τελευταίο, και με το μικρότερο replay-ability.

εμένα το heavy rain με εκνευρίζουν τόσο πολύ χαρακτήρες που τους αφήνω κανονικά να σκοτωθούν :D 

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ασχετο δεν αναφερθηκαμε καθολου σε Martin Luther King Jr για τον μαρκο και σε blade runner για τον deckard connor

επισης η chloe σπαει το 4th wall για να μας μιλησει που ηταν πολυ ωραιο...βαζω μια σκηνη που δυσκολα θα εχει δει κανεις πιστευω (εκτος αν το εχει δει το γιουτουπ προφανως- ή δεν εχει καρδια)

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.

Ξεκινησα το παιχνιδι,ολα οκ ,επαιξα κανα διωρο αλλα πλεον δε μου ανοιγει.

Μου βγαζει vk error device lost.

Σφαλμα που βγαζει σε πολυ κοσμο και δε το εχουν διορθωσει ακομα.Κατι εχει να κανει με το vulkan λενε αλλα οτι και να δοκιμασα δε δουλευει.Εκανα update drivers,vulkan libraries ,εβαλα στοκ καρτα,ετρεξα σε συμβατοτητα,το ξανα εκανα εγκατασταση,αλλα τιποτα.

Κανεις καμια ιδεα?

Ειναι ωραιο παιχνιδι και κριμα ειναι να φαει uninstall για αυτο.

Δημοσ.

δυστυχως για σενα/ευτυχως για μενα δεν μου εβγαλε κανενα τετοιο error...να σου πω την αληθεια αν σου αρεσει, κρατας τα saves και κανεις ενα reinstall....υπαρχει ακομα και απο θειο μιας και απο οσο ειδα ειναι θεμα steam και ετσι κ αλλιως το εχεις ηδη, δεν χρειαζεται καν να αισθανεσαι τυψεις 😛

Δημοσ.

Τελικα ηθελε συγκεκριμενους drivers και επαιξε μια χαρα.

Του Δεκεμβριου συγκεκριμενα.Το τερματισα.Αρκετα ομορφο και νιωθεις οτι οι επιλογες σου μετρανε.Σιγουρα θα ξανακανω reload καποια checkpoint για να δοκιμασω αλλες επιλογες.

Ειχε αρκετη προσοχη στη λεπτομερεια.

Δημοσ.

εχει παρα πολλα διαφορετικα ending και ακομα και καταστσεις που δεν ειδες σιγουρα κοιτωντας στο utube τρελαθηκα με το ποσα δεν ειδα απο το δικο μου playthrough

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα με 1 playthrough δε βλεπεις σχεδον τιποτα.

Θελει 5-6 πιστευω για να δεις τα χοντρα χοντρα γιατι απο οτι ειδα αλλαζουν και ψιλοπραγματα εστω και με τη μικροτερη επιλογη σου.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/2/2021 στις 11:20 ΜΜ, panagiotis54 είπε

ασχετο δεν αναφερθηκαμε καθολου σε Martin Luther King Jr για τον μαρκο και σε blade runner για τον deckard connor

επισης η chloe σπαει το 4th wall για να μας μιλησει που ηταν πολυ ωραιο...βαζω μια σκηνη που δυσκολα θα εχει δει κανεις πιστευω (εκτος αν το εχει δει το γιουτουπ προφανως- ή δεν εχει καρδια)

Στο πρώτο μου playthrough πέθαναν πολύυυυυυυυυυυ νωρίτερα :lol: 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/2/2021 στις 9:56 ΠΜ, Dantε είπε

Σιγουρα με 1 playthrough δε βλεπεις σχεδον τιποτα.

Θελει 5-6 πιστευω για να δεις τα χοντρα χοντρα γιατι απο οτι ειδα αλλαζουν και ψιλοπραγματα εστω και με τη μικροτερη επιλογη σου.

εκτός αν είσαι σαν εμένα που πριν κάθε σκηνή τα πέρναγα όλα από κόσκινο 😄😄. κάποια στιγμή όμως σίγουρα θα το ξαναρχίσω. αξίζει με το παραπάνω για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Επεξ/σία από gatokoritso
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα, ενδιαφέρον φαίνεται, αν και walking sim βέβαια χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού εστιάζεις στην ιστορία και στις επιλογές. Υπάρχει δυνατότητα να ξαναπαίξω κάποια αποστολή για να ακολουθήσω άλλο path επιλογών; Ή μόνο αν κάνω load ένα παλιότερο save;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Το ξεκίνησα, ενδιαφέρον φαίνεται, αν και walking sim βέβαια χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό, αφού εστιάζεις στην ιστορία και στις επιλογές. Υπάρχει δυνατότητα να ξαναπαίξω κάποια αποστολή για να ακολουθήσω άλλο path επιλογών; Ή μόνο αν κάνω load ένα παλιότερο save;

Μπορείς να ξανακάνεις οποιοδήποτε chapter έχεις τελειώσει αλλά με μια σημαντική λεπτομέρεια. Οι νέες επιλογές που θα κάνεις δεν μεταφέρονται στα επόμενα chapter εκτός και αν τα συνεχίσεις με continue.

Εάν πχ θέλεις να αλλάξεις μια απόφαση στο 2ο chapter που επηρεάζει το 5ο, πρέπει να παίξεις τα 2-3-4-5 με την σειρά.

Πάντως είναι καταπληκτικό παιχνίδι με σημεία που χρειάστηκε να σκεφτώ για αρκετή ώρα για να αποφασίσω την επιλογή μου.

Να υπολογίζεις δύο full playthrough τουλάχιστον πάντως.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξερω πως κανεις δεν ασχολειται με αυτο το παιχνιδι πλεον αλλα επεσα σε ενα βιντεακι που σχολιαζει το γραψιμο του και το ποσο κακο ειναι αυτο....οποτε μπορει να αρεσει στους haters του συγκεκριμενου (εγω περασα πολυ καλα παντως) αλλα απο κατω εχει ενα ενδιαφερον σχολιο για οποιον θελει να ξανα-νιωσει με εναν διαφορετικο τροπο το παιχνιδι

This just confirms that there is only one true way to play this game:
-Get together with some buddies
-Assign each main character to a specific person
-Watch the mayhem ensue, when everyone tries to sabotage each other as well as themselves
-[OPTIONAL] get drunk

το αρχικο βιντεο:

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.

Το ιδιο και εγω. Μετα βεβαια ειδα τα κακα endings στο youtube και μαυρισε η ψυχη μου (ειδικα με εκεινο το ending που μοιαζει με στρατοπεδο συγκεντρωσης για androids).

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...